reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

<qmin> moja koleżanka Sylwia ma dziś urodziny ponieważ nie moglem się z nia dzis zobaczyć więc postanowillem do niej zadzwonić wykręcam numer i slyszę że odebrala. Chwila milczenia i nagle ona rozpoczyna rozmowę tekstem:
<ona> RMF FM muzyka najlepsza pod slońcem!
<qmin> skapowalem że chodzi o ten konkurs z radia więc odpowiedzialem jej zmienionym-grubym glosem:
<qmin> gratuluję wygrala pani glówną nagrodę!
<ona> Boże! Tyle kasy...! Jezu! Nie wierzę! Może mi pan to jeszcze raz powiedzieć!
<qmin> Nie Sylwia. To ja Marcin. Dzwonie żeby Ci zlożyć życzenia z okazji urodzin.
<ona> Co?
<qmin> Wszystkiego najlepszego! Cieszysz się że zadzwonilem?
<ona> ...
<qmin> rozlaczyla się :p

<stefan z ożarowa> zakochałem się w prostytutce :( to mnie zrujnuje, całą swoją pensję w wysokości 6 tysięcy miesięcznie wydaję na moją miłość, pomocy
<ukji> Zmień prace na taką gdzie będziesz zarabiał najniższą krajową. Zaraz Ci przejdzie

<Niczy> hmmm
<Niczy> chyba spotkałem ideał
<Slomek> Wow
<Slomek> no to, OGNIA!
<Slomek> opowiadaj ;)
<Niczy> dziewczyna, która potrafi sama skonfigurować router
<Niczy> obczaja o co chodzi z mac adresami
<Niczy> z ip
<Niczy> potrafi zmienić maskę podsieci

dobranoc Dowikla

ja tez powinnam isc ale za chwile.ciekawe gdzie As-na gg widoczna,ale pewnie gdzies dalej jest

reklama
<qmin> moja koleżanka Sylwia ma dziś urodziny ponieważ nie moglem się z nia dzis zobaczyć więc postanowillem do niej zadzwonić wykręcam numer i slyszę że odebrala. Chwila milczenia i nagle ona rozpoczyna rozmowę tekstem:
<ona> RMF FM muzyka najlepsza pod slońcem!
<qmin> skapowalem że chodzi o ten konkurs z radia więc odpowiedzialem jej zmienionym-grubym glosem:
<qmin> gratuluję wygrala pani glówną nagrodę!
<ona> Boże! Tyle kasy...! Jezu! Nie wierzę! Może mi pan to jeszcze raz powiedzieć!
<qmin> Nie Sylwia. To ja Marcin. Dzwonie żeby Ci zlożyć życzenia z okazji urodzin.
<ona> Co?
<qmin> Wszystkiego najlepszego! Cieszysz się że zadzwonilem?
<ona> ...
<qmin> rozlaczyla się :p

<stefan z ożarowa> zakochałem się w prostytutce :( to mnie zrujnuje, całą swoją pensję w wysokości 6 tysięcy miesięcznie wydaję na moją miłość, pomocy
<ukji> Zmień prace na taką gdzie będziesz zarabiał najniższą krajową. Zaraz Ci przejdzie

<Niczy> hmmm
<Niczy> chyba spotkałem ideał
<Slomek> Wow
<Slomek> no to, OGNIA!
<Slomek> opowiadaj ;)
<Niczy> dziewczyna, która potrafi sama skonfigurować router
<Niczy> obczaja o co chodzi z mac adresami
<Niczy> z ip
<Niczy> potrafi zmienić maskę podsieci

dobranoc Dowikla

ja tez powinnam isc ale za chwile.ciekawe gdzie As-na gg widoczna,ale pewnie gdzies dalej jest
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Doplułam monitor:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wieczornie! :-)
Jesteście jeszcze? :confused:
Trochę zabiegany dzień dziś mieliśmy, no ale najważniejsze, że udało nam się wreszcie kupić fotelik do samochodu dla Piotrunia. Szukaliśmy go już od jakiegoś czasu i jakoś na nic nie mogliśmy się zdecydować i wreszcie stanęło na takim: Maxi Cosi TOBI Midnight Blue kolekcja 2009 od G-7 (589623599) - Aukcje internetowe Allegro
Piotruś jest zachwycony :-D
Nie wiem jak u was, ale w Łodzi znów zima zaskoczyła drogowców :szok: Jak wracałam dziś z korepetycji to musiałam odśnieżać samochód no i jechałam po białych ulicach :szok::szok::szok: No zima po prostu! :dry:

ale ogólnie dzis było wiele intersesujacych tematów warto więc poczytac:-)
u mnie tez zima.ciagle sypie
ja spadam bo jutro wyprawa do stolicy,a przez ta pogode,@ i rwacy bark jestem wykończona:crazy::baffled:

reklama
Do góry