reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna ja pamiętam jak mama mnie uczyła do komuni pytań to katechizm odbił sie od dzwi ze złośći mamy bo nie umiałam powtużyc odpowiedzi i do dzisiaj jak by nie ktoś o to zapytał to nie powiem bo nie wiem.No a jesli chodzi o Matematyke to też słaba byłam no dla nas to proste ale może dla niego nie:rofl2:

reklama
zamierzam wybrać sie dziś do jego wychowawczyni zęby wzięla go na zajecia wyrównawcze moze to pomoze bo ja juz nie mam sily ani ochoty mu tłumaczyć :crazy: idę bo jak sobie pomysle to mnie złośc bierze jeszcze wczoraj Gabrysia dawła ostro popłudniu bo nie drzemnęla sie i już o 17 zaczęło sie wycie sama nie wiedziała co chce może to też było powodem ze Wojtek nie myślal a Zuzia nie chciala zabawić Gabi chwilę zebym mu wytłumaczyła czasmi nawet blahy powod jest przyczyną złości

Ostatnia edycja:
zamierzam wybrać sie dziś do jego wychowawczyni zęby wzięla go na zajecia wyrównawcze moze to pomoze bo ja juz nie mam sily ani ochoty mu tłumaczyć :crazy: idę bo jak sobie pomysle to mnie złośc bierze jeszcze wczoraj Gabrysia dawła ostro popłudniu bo nie drzemnęla sie i już o 17 zaczęło sie wycie sama nie wiedziała co chce może to też było powodem ze Wojtek nie myślal a Zuzia nie chciala zabawić Gabi chwilę zebym mu wytłumaczyła czasmi nawet blahy powod jest przyczyną złości

Joanna, twój synal ma trudny okres :-( Ale na pewno przejdzie :tak:
A z tą książka to nieźle poszalałaś, wystraszył się:confused:
no właśnie ze nie obeszło go to bardxzo :baffled::crazy:

To kurcze jest jakiś bunt młodego człowieka :baffled:

Mi się wydaje, ze on widzi ze bardzo Ci zależy na tym, żeby on się uczył i tym bardziej się obija, bo wie ze jak nie zrobi to zdobędzie twoja uwagę. Może to jakaś zazdrość :confused: Ja nie wiem czy to dobrze pod względem wychowawczym ale ja bym odpuściła naukę :tak: To duży chłopak, zawal go w domu sprzątaniem wynoszeniem śmieci, może stwierdzi ze łatwiej jest odrabiać lekcje :-D:confused:

Przepraszam za ten wykład :zawstydzona/y:

Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie:confused:
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy:szok::rofl2:

Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam

Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie:confused:
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy:szok::rofl2:

Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
Gratulacje dla siostry .

reklama
Do góry