witaj w klubie gadułekWitam wszystkie mamy. Można się dołączyć??![]()
to już duże pannySara i Oliwia urodziły się 25 września 2005 roku a Paulina 18 kwietnia 2007 roku![]()

Można było jesc kakao,natkę pietruszki i wszystko inne co zawiera żelazo.Ja buraków to mom dosyć, przez ponad miesiąc walczyłam z anemiąWszystyko było z burakami
M był w niebowziety
![]()
ależ fajny babiniecMariitka to musi wam być strasznie wesoło 4 dziołchy (razem z Tobą oczywiście hihi)![]()

sliczneCzesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie gitTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie
A i bluske sobie kupiłam
Ja na swoją też nie narzekam.Jak ją zaproszę na kawę to przyjdzie a jak nie to nie.Niewtrąca się i przychodzi na górę wtedy jak jej czegoś zabraknieJa też mieszkam z teściową ale chyba nie trafiłam na zły przypadek

Ja zawsze teściowej kroję ,bo podobno robię to doskonale .To teściowej słowaJa nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała
Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamordujęWstyd mi było podawać
![]()