reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem na chwilunie bo będę się potem czule żegnac z moim kochaniem;-):rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::cool::cool:
pisałyście o reformie oświaty hmmmmmmmm no ja julie z własnej i nie przymuszonej woli posyłam w wieku 5 lat od września do zerówki:ninja2::ninja2: myślę ze jest na to gotowa a gdyby nie to sobie po chodzi dwa lata do zerówki:rofl2::rofl2:
o tych dzieciach zarówno ośmioraczkach jak i 18 urodzonym to wole się nie wypowiadać:no::no::no::no::no::no::no::no: gdzie tu rozsądek:confused:dobra nie komentuje dalej;-);-);-)
anabuba się już pojawiła???????? bo ciekawa jestem jak tam poulina:tak::tak:
meduska ty nie jesteś w ciąży ty masz tasiemca:-D:-D:rofl2::rofl2: żarcik nie obraź się:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D ja w ciąży z antkiem miałam jadłowstręt i schudłam a nie przytyłam:tak::tak: ale z adamem oj jadłam może nie tyle no ale skąś się to 20 kg na plusie wzieło a dziecko tylko 3 kg ważyło:rofl2::rofl2::rofl2:
badania na toksoplazmoze ja miałam robione za darmo:tak::tak:
co ja jeszcze chciałam:confused::confused::confused::confused: hmmmmmm no nic mam skleroze albo jak to mówi moja julia demencje starczą:-D:-D:-D
aaaaaa madziulanatasza tak ja jadę do pobierowa nie obiecuję że wpadnę bo będe w czwartek popołudniem piątek mam zalatany praca urzędy gryfice.......... a w sobote wracam do południa do domku spowrotem:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry