Joanna73
uzależniona od BB
Gabi usnęla chyba sie zmordowala tym spacerem do UP
ide wypic w koncu kawke i podsprzatnąc trochę bo jak wstanie to podkurzam obiadek mam no ipowtórze te nieszczęsna światla w samochodzie bo mi sie jeszcze mylą 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O bezy to niezły pomysł!myszunia mozesz tez bezy zrobic![]()
Ja juz nie pamiętam kiedy u mnie byLa upojna nocja juz spakowana obiadek sie robi a antek marudzi
a ja bym została najchetniej w domku tak mi tu dobrzeno ale macierzyński sie kończy i trzeba wszystko pozałatwiac no i dziecko od babci odebrć by wypadało
a po wczorajszej upojnej nocy to już wcale mi się nie chce jechać bo to 2 dni abstynencji mnie czeka![]()
Całe dwa dni, no jak ty wytrzymasz!ja juz spakowana obiadek sie robi a antek marudzi
a ja bym została najchetniej w domku tak mi tu dobrzeno ale macierzyński sie kończy i trzeba wszystko pozałatwiac no i dziecko od babci odebrć by wypadało
a po wczorajszej upojnej nocy to już wcale mi się nie chce jechać bo to 2 dni abstynencji mnie czeka![]()
ale sernik raczej wszystkim wyjdziePatrysiu, uwierz, że mi na pewno nie wyjdzie!Jeszcze nigdy mi ciasto nie wyszło - nawet najzwyklejszy w świecie biszkopt ma zakalec. Ja akurat nic przeciwko zakalcom nie mam i mój m też, więc sami zjemy takie ciasto, ale gościom to nie zaserwuję na pewno :-)
joanna to do dzieła sexi bielizna świeczki muzyczka mały striptis i nawet skałe rozpaliszJa juz nie pamiętam kiedy u mnie byLa upojna noc![]()
To przyjeżdżaj do mnie szybciutko, zrobisz mi ten sernik to ci kawę postawię, a może i jakieś winko by się znalazło! ;-);-);-)ale sernik raczej wszystkim wyjdzie
jak co to polecam sie![]()
to ja nie mam ochoty sily i checi nie mój mąż, ale jakos tak po Gabi mam duża blokadę bo Raz że nie mogę uzywać zapezpieczen zadnych to jeszcze inne takie powody sąjoanna to do dzieła sexi bielizna świeczki muzyczka mały striptis i nawet skałe rozpalisz![]()