reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tej różnicy tak nie widac:-p zmienialismy kompa akurat na tym nie mam żadnych fotek.. a teraz nie chce mi sie szukac plyt, ale kiedys jak bede miała chwile to Wam pokaże:-p On nie wygląda na 36:-D:-D

reklama
kurde pisze posta pod postem.. bo Was nie ma..:-( To i ja ide sie zabrac za porzadki... w sumie najpierw przydałoby sie wziac prysznic i sie doprowadzic do porzadku bo jak głupia przyjedzie to musze jakos wyglądac a nie w pidżamie latac:-D:-D:-D

kurde pisze posta pod postem.. bo Was nie ma..:-( To i ja ide sie zabrac za porzadki... w sumie najpierw przydałoby sie wziac prysznic i sie doprowadzic do porzadku bo jak głupia przyjedzie to musze jakos wyglądac a nie w pidżamie latac:-D:-D:-D

no jak tak w miedzyczasie sprzatam,bo mała wstała to nie ma co siedziec na d...:-D

ja w Twoim wieku sie za staruchami nie ogladałam:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
ale rzecz gustu:-)
moj jest 3 lata satrszy ode mnie,ale czasami mam wrazenie ze jest 10lat mlodszy:baffled::-D:-D
:-D:-D Tez mma takie wrazenie a jest starszy 16:tak::-D:-D:-D

Ja zawsze miaam starszych znajomych... w sumie ja szybko musiałam dorosnąc i tak jakos czulam sie zawsze starsza od wszystkich rówieśników, nie umiałam sie z nimi dogadac...

Witam kochaniutkie
moj m zaserwowal mi upojny poranek wiec mam dobry humorek :-D:-D
a teraz jedziemy do lekarza bo on sie cos rozchorowal
potem musze skoczyc do biura oriflame, po wyniki Sewka
potem obiadek
wiec jak juz bede miala wolna chwile to poodpisuje :tak::tak::tak:
milego dnia dziewczyny :cool2:

Witam kochaniutkie
moj m zaserwowal mi upojny poranek wiec mam dobry humorek :-D:-D
a teraz jedziemy do lekarza bo on sie cos rozchorowal
potem musze skoczyc do biura oriflame, po wyniki Sewka
potem obiadek
wiec jak juz bede miala wolna chwile to poodpisuje :tak::tak::tak:
milego dnia dziewczyny :cool2:

to jeszcze nie taki chory:cool2::cool2::cool2:

ale jak wiadomo takie cwiczenia pomagaja w zdrowieniu:-)

reklama
Do góry