reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No waśnie widziałam że Hipp ma ..ale nie wiedziałam że to na biegunke ???
To już nie szukam..
Chyba kupie marchewy i sama zrobie ...
A może zaczne od marchewy w słoiczku :-[

Czesc dziewczyny

My juz za 2 tydonie zaczniemy jabluszko i kaszke...wiec narazie nie jestem w temacie....Jakiej firmy polecacie na poczatek?

Zdjątka wklejone..same tego chciałyście ::)
Ostroznie otwierac stronę bo moja mina wyraża opinnie o tym co mam na głowie ;)

Ide pod prysznic,na śniadanko i na spacerek
ide uspokoić ciężarną koleżanke, wpadła w panike ,termin ma na wczoraj
Boi sie okrutnie...
Opowiem jej dziśjaj jaki poród jest przyjemny,bezbolesny itp. :D

I powiem wam kobitki że ja już mogła bym rodzić znowu...jak sobie p5rzypomne tą małą zapluszczona bużke na mojej piersi..ehhh

Właśnie się obudził ::)

Mija pisze:
No waśnie widziałam że Hipp ma ..ale nie wiedziałam że to na biegunke ???
To już nie szukam..
Chyba kupie marchewy i sama zrobie ...
A może zaczne od marchewy w słoiczku :-[

ja dawalam samo jablko, marchewka zatwardza, wolalam juz zeby mial lekkie rozwolnienie po jablku niz zatwardzenie .............meczyl by sie tylko

Może Wy mi pomozecie daje małemu kaszkę bobovity z jabłkiem ale chyba mu za mało bo robie 150ml mleka i 3 łyżki kaszki, jak zwieksze do 180ml to ile łyżek kaszki?? cztery, a i ile razy mogę mu dawać kaszkę na dzień??

Olka a jak podajesz kaszke w butelce czy łyzeczka, bo ja daje w butelce i tez z bobovity tylko z bananen i na 180ml wody daje 4,5 łyzki kaszki

Joanna@ moj Macio lubi deserki z Hippa, z Gerbera troche mniej, A kaszki i obiadki jemy z bobovity

Dzieki Kunda :):):)

Czy u was tez tak zmino...brrrrr...cale piec stopni.....i leja.I na dodatek musze wygnac malego z tatusiem na polko popoludniu.....

reklama
Do góry