No to odpoczywaj kochanaDzisiaj sie czuję okropnie i wszystko mnie boli, a zwłaszcza moje biodro i kręgosłup:-
-
-( i juz senna jestem hehehehehe;-);-);-);-):-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to odpoczywaj kochanaDzisiaj sie czuję okropnie i wszystko mnie boli, a zwłaszcza moje biodro i kręgosłup:-
-
-( i juz senna jestem hehehehehe;-);-);-);-):-):-):-)
Spij dobrze Aleksia
ja bym chciała wiedzieć wszystko bo taka ciekawska jestem :-):-):-):-) tak koniecznie wydepiluj :-):-):-) buziaki ;-);-)Ale co byscie chciały wiedziec oczywiscie opowiem ide teraz spłukać farbe i trzeba co nieco wydepilować
Jak to co bysmy chciały wiedziecAle co byscie chciały wiedziec oczywiscie opowiem ide teraz spłukać farbe i trzeba co nieco wydepilować
Dziękuski i buziolki :-):-) dla WasNo to odpoczywaj kochana![]()
No to odpoczywaj kochana![]()
no jasne, ze wszyściutko ze szczegółami :-):-):-):-):-)Jak to co bysmy chciały wiedziecWSZYSTKO
![]()
Jak wysuszysz wloski to dawaj focieNo farba spłukana ide sie depilować wczoraj pierwszy raz depilowałam sobie nogi depilatorem myślałam ze sie popłacze tak bolało.Zaraz wracam![]()
AS
Duuuzo zdrowka dla Ciebie i Kubusia
Oby Wam szybciutko przeszło
MALINKA
No to teraz zaczynasz byczenie sie na calego![]()
dzięki za życzonkaAs dużo zdrówka zyczę dla WAS.Zdrowiejcie szybciutko![]()
buziole dla Ciebie również i miłego weekendu.:-)Spadam dziewczyny małego ostrzyrz i wykąpać i pan mąż tez usiądzie dzisiaj pewnie pod maszynkę mi odrazu:-):-) a i ja zaraz biorę prysznic i spadam pod kołderkę lulać, strasznie zmęczona jestem mówie Wam:--
-( miłego weekendu LASECZKI:-):-):-) jutro do Was wpadnę około 10-11 rankiem :-):-):-) BUZIOLKI DLA WAS I WASZYCH SZKRABÓW KOCHANYCH :-):-):-)
BUZIOLE
![]()
A ile ma twoja córeczka mojej Martynce strasznie ząbki szły od 4 miesiąca często gorączkowała biegunka i płacz trzeba było ją na rękach nosić nawet jak spała ale ona miała tak okresami a ząbki wyszły dopiero po roku a Kamilkowi pierwszy ząbek wyszedł bez problemu przy drugim troche gorączkował a trzeci to nawet nie wiem kiedy wyszedłdziękuję za przywitanie Aleskia :-)
wróciliśmy własnie z zakupów di mała daje ostry koncert więc poczytam Was później musimy ją wykapac i uspić chyba jej się ząbki hurtowo zaczynają wyrzynać bo płacze całymi dniami:-( już nie wyrabiam czasem z nią sama i martwię się tymi jej krzykami i płaczem już sama nie wiem czy coś jej jest czy tylko jest taka opłakana i marudna jesli tak to mam nadzieję ,że z tego wyrośnie bo zupełnie sobie z tym nie radzę
Lekarz twierdzi ,że nic jej nie dolega a dziecko i płacze ciągle więc ją od kilku dni nosze nieustannie a trochę już waży bo 11 kg.
czy Wasze maluchy tez tak płakały czuję sie już bezradna![]()