reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Może jutro wrzucę zdjęcia z dzisiajszej zabawy na placu zabaw, bo dzisiaj nie chce mi się juz zgrywać z komórki.

reklama
patrysiu Sewcio fajniusio wyszedł na fociach :tak::tak::tak::tak:

Greti wklej fotki,dużo czasu Ci to nie zajmie,nie bądź taka ;-)

A Oliwka juz umyta,najedzona i bawi się balonem i buja sie na koniu.Jak na razie jest pełna życia :sorry2:

jestem juz okapana i posmarowana do polowy samoopalaczem :-D ale tylko i wylacznie z mysla o sobie :tak::cool2: zeby nie bylo :-p:-p:-p

Agnes - heh czyli nie w glowie jej spanie matka :-D;-)
greti - to czekamy ;-)
dowikla - ja mysle ze ta pgoda juz sie utrzyma :tak:

Moje tez juz wykapane:tak::tak::tak:Wiktoria siedzi apa u M na kolanach a Klaudia biega na golasa z mopem i wyciera wode ktora nawylewały:-D

a Sewi zasnal juz po 20 :szok:
i spi :tak: moj m tez - a aj mam spokoj :tak:
ale wiecie co ja to chyba sie dzis bardziej zmeczylam tym spacerem niz Sewi :sorry2:

patrysia zazdroszczę Ci tego że mały juz Ci spi :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka bawi się wszystkimi zabawkami po kolei

A dzieciaki to byłyby z chęcią cały dzień na dworze:tak::tak::tak: i dalej byłoby im za mało :-)
niech to ciepło juz sie utrzyma to spacerki będą coraz to dłuższe

reklama
Pewnie przez te papierochy:-D:-D:-D
dzisiaj jeszcze nie aplilam dopiero teraz mam zamiar bo moj m sie pluje ze kurze ... a nic mu do tego ... :sorry2::dry:
patrysia zazdroszczę Ci tego że mały juz Ci spi :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka bawi się wszystkimi zabawkami po kolei

A dzieciaki to byłyby z chęcią cały dzień na dworze:tak::tak::tak: i dalej byłoby im za mało :-)
niech to ciepło juz sie utrzyma to spacerki będą coraz to dłuższe
ja od poczatku uczylam go o tej godzinie spac choc czasem potrafi zasnac przed 22 ale to sie zdarza sporadycznie :tak:
tez juz bym chciala zeby bylo cieplej bo luzniej sie czlowiek ubierze :tak:

Do góry