reklama
A
Aleksia123
Gość
nom Mariali12 to ja:-):-):-):-) po jednej sztuce ma ta babka:-):-)
A
Aleksia123
Gość
ja tez raz kupiłam huggiesy i byłam niezadowolonaJa tylko raz kupilam huggiesyi bylam niezadowolona
A tak to nigdy nie mialąm innych niz pampersy a o biedronkowych to nawet nie myslałamNie mam przekonania
Wiem ze niektore dziewczyny je testowaly i czesc z nich jest zadowolona ale ja osobiscie bym nigdy ich nie kupila![]()

Oliwka jest boskai jeszcze 2 wkleję,więcej nie bo sie wkurzycie że Wam forum fotkami zaśmiecamale to już nie moja wina bo mam bzika na tym punkcie
![]()

A
Aleksia123
Gość
nom i ja już mam coniktóre rzeczy z next i małemu też kupuje, zawsze byłam zadowolona, ale czy adiki mi przypasują???ALEKSIA
Tak myslalam ze to Ty
Pewnie bedziesz zadowolona z zakupu,bo ja sam tez lubie firme next:-)
AGNES
Oliwka slicznaNo i jak fajnie na spacerku w takie ciepełko;-):-)
bo to tak jest ale cierpliwości mamusiu:-):-):-)no i po 10min mi sie zlałanawet nie zdążyłam ja wysadzić a jak teraz siedzi na nocniku to nie chce nic nasikać
![]()
Kazde dziecko jest inne i rozwija sie indywidualnie wiec moze rzeczywiscie Oliwka nie jest jeszcze gotowaa może ja za bardzo się spieszę,może to za wczesnie,sama juz nie wiem![]()

Moze wstrzymaj sie na jakis czas i ponow probe tak za miesiac
Bo jak sie zrazi to pewnie bedzie jeszcze gorzej
A
Aleksia123
Gość
Igor mój od 8 miesięcy woła siku, ale za to kupkę czasem w majteczki zrobi jeszczea może ja za bardzo się spieszę,może to za wczesnie,sama juz nie wiem![]()

reklama
A
Aleksia123
Gość
[
Dowikla ma rację, nie denerwuj się i za jakiś czas sprubój ponownie:-):-)Kazde dziecko jest inne i rozwija sie indywidualnie wiec moze rzeczywiscie Oliwka nie jest jeszcze gotowa
Moze wstrzymaj sie na jakis czas i ponow probe tak za miesiac
Bo jak sie zrazi to pewnie bedzie jeszcze gorzej
Podziel się: