A
Aleksia123
Gość
no i bomba, zobaczysz jak szybciutko sie nauczy:-):-):-)dobra dziewczyny już załozyłam jej tego pampersa:-):-):-):-),poczekam do lata![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i bomba, zobaczysz jak szybciutko sie nauczy:-):-):-)dobra dziewczyny już załozyłam jej tego pampersa:-):-):-):-),poczekam do lata![]()
no masz rację, ja też nie zakładam i jak trzeba to pod krzaczkiem sisia:-):-) i jest ok:-):-)Ja moim na spacery nie zakladam pampersow i zdarzylo sie juz ze sikaly pod krzaczkami i jest ok
Bo skoro juz tak na fes chodza bez pieluch to bez sensu by bylo zebym im zakladala na dwor bo mogloby im sie wszystko pomieszac
mów jaka ma byc pogoda??????? ile stopni????wiosna idzie całą parą????:-)Wlasnie ogladalam pogode na tvn i jesli sie sprawdzi to bedzie super![]()
AGNEStrochę pozazdrościłam że Laura ładnie woła i że dziewczynki dowikli też
no cóż muszę poczekać troszkę aż moja zacznie wołać![]()
podobno ma być cieplutkoWlasnie ogladalam pogode na tvn i jesli sie sprawdzi to bedzie super![]()
trochę pozazdrościłam że Laura ładnie woła i że dziewczynki dowikli też
no cóż muszę poczekać troszkę aż moja zacznie wołać![]()
Oj idzie idzie i to szybciutkomów jaka ma byc pogoda??????? ile stopni????wiosna idzie całą parą????:-)
no to super :-):-):-):-):-) oby się sprawdziłaOj idzie idzie i to szybciutko
Jutro do 11 stopni a od czwartku az przez te dwa tyg co pokazywali nawet okolo 20 stopni![]()