madziulanatasza
Fanka BB :)
Mlenka klikaj plusy ,aż zaświeca się na czerwono i zamienia w minusy ,a jak uzbierasz wszystkie to kliknij odpowiedz jak normalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co jadłaś w ciązy z antkiem???? No co z p. Kuczikiem wiesz cos więcej???słuchajcie wchdze dzisiaj z moją ferajną do sklepu robimy zakupy no i między innymi śledzie na jutro na obiad i ogórki małosolne które wszyscy uwielbiamy moja jula patrzy na te zakupy i nagle hurrrrraaaaa patrzę na nią i pytam co cię tak jula cieszy a jula ogórki i śledzie mamusia jest w ciąży będę miała siostrębabka omiotła całą ferajnę wzrokiem i ze współczuciem gratuluję
:-d:-d:-d:-d:-d:-dpopatrzyłam na nią powiedziałam dziękuję ale nie ma czego w ciąży to ja nie jestem:-d:-d:-d:-d:-d:-dmiałam głupawkę dobre 10 minut:-d:-d:-ddla mojej julki śledzie i ogórki to ciąża :-d:-d:-d:-d
skąd jej to się bierze?????????????????????
![]()
Mlenka klikaj plusy ,aż zaświeca się na czerwono i zamienia w minusy ,a jak uzbierasz wszystkie to kliknij odpowiedz jak normalnie
Aż sobie kur.... ide zapalic!!!!!!!!!!!!!!!
nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!1 prosimy ładnie w imieniu Twojego maleństwaAż sobie kur.... ide zapalic!!!!!!!!!!!!!!!
słuchajcie wchdze dzisiaj z moją ferajną do sklepu robimy zakupy no i między innymi śledzie na jutro na obiad i ogórki małosolne które wszyscy uwielbiamy moja jula patrzy na te zakupy i nagle hurrrrraaaaa patrzę na nią i pytam co cię tak jula cieszy a jula ogórki i śledzie mamusia jest w ciąży będę miała siostrębabka omiotła całą ferajnę wzrokiem i ze współczuciem gratuluję
popatrzyłam na nią powiedziałam dziękuję ale nie ma czego w ciąży to ja nie jestem
miałam głupawkę dobre 10 minut
dla mojej julki śledzie i ogórki to ciąża
skąd jej to się bierze?????????????????????
![]()
dobra a teraz mi powiedzcie jak cytować w 1 poście kilka osób
b za cholerę nie mam pojęcia jak to zrobić
nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!1 prosimy ładnie w imieniu Twojego maleństwa
nie pal nie pal.. ja wiem jakie to trudne z autopsji ale na prawdę szkoda maleństwa
zeby cytowac kilka postow wciskasz plusy ktore sa onbok opcji cytuj.wciskasz w tych wypowiedzaich w ktorych chcesz.to Ci sie podswietli na czerwony minus jkabys chciala zrezygnowac.a potem opcje odpowiedz na dole i juz dalej odpisujesz:-)