reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
słuchajcie wchdze dzisiaj z moją ferajną do sklepu robimy zakupy no i między innymi śledzie na jutro na obiad i ogórki małosolne które wszyscy uwielbiamy moja jula patrzy na te zakupy i nagle hurrrrraaaaa patrzę na nią i pytam co cię tak jula cieszy a jula ogórki i śledzie mamusia jest w ciąży będę miała siostrę:szok::szok::szok::szok::szok:babka omiotła całą ferajnę wzrokiem i ze współczuciem gratuluję:szok::szok::szok::szok::szok::-d:-d:-d:-d:-d:-dpopatrzyłam na nią powiedziałam dziękuję ale nie ma czego w ciąży to ja nie jestem:-d:-d:-d:-d:-d:-dmiałam głupawkę dobre 10 minut:-d:-d:-ddla mojej julki śledzie i ogórki to ciąża :-d:-d:-d:-d:rofl2::rofl2::rofl2:skąd jej to się bierze?????????????????????:baffled::baffled::baffled:
a co jadłaś w ciązy z antkiem???? No co z p. Kuczikiem wiesz cos więcej???

meduska co jest wywal z siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madziulanatasza nie wiem mama mi powiedziała a ja wyczytałam w kurierze nekrolog byłam w szoku bardzo go lubiłam za te jego "pała z bhp"za wycieczke do szklarskiej za humor............................ty wiem że lubiłaś jego żonę........myślałam że coś wiesz i mi powiesz......................
wiem że ostatnio dużo pił że miał problemy rodzinne bił żonę dzieci a ona jego tyle wiem z plotek a jak było naprawdę ???????????????? dlaczego zmarł?????????????????

Aż sobie kur.... ide zapalic!!!!!!!!!!!!!!!
nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!1 prosimy ładnie w imieniu Twojego maleństwa:tak:

słuchajcie wchdze dzisiaj z moją ferajną do sklepu robimy zakupy no i między innymi śledzie na jutro na obiad i ogórki małosolne które wszyscy uwielbiamy moja jula patrzy na te zakupy i nagle hurrrrraaaaa patrzę na nią i pytam co cię tak jula cieszy a jula ogórki i śledzie mamusia jest w ciąży będę miała siostrę:szok::szok::szok::szok::szok:babka omiotła całą ferajnę wzrokiem i ze współczuciem gratuluję:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dpopatrzyłam na nią powiedziałam dziękuję ale nie ma czego w ciąży to ja nie jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmiałam głupawkę dobre 10 minut:-D:-D:-Ddla mojej julki śledzie i ogórki to ciąża :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:skąd jej to się bierze?????????????????????:baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra a teraz mi powiedzcie jak cytować w 1 poście kilka osób :-D:-D:-D
b za cholerę nie mam pojęcia jak to zrobić

zeby cytowac kilka postow wciskasz plusy ktore sa onbok opcji cytuj.wciskasz w tych wypowiedzaich w ktorych chcesz.to Ci sie podswietli na czerwony minus jkabys chciala zrezygnowac.a potem opcje odpowiedz na dole i juz dalej odpisujesz:-)

ja nie mam co Wam mówic... i tak niezrozumiecie:no: musiałabym napisac posta na jedną stronę 40 postową....:no:
Aż 2 papierosy jeden za drugim wypaliłam i cała się trzęse z nerwów:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!1 prosimy ładnie w imieniu Twojego maleństwa:tak:

nie pal nie pal.. ja wiem jakie to trudne z autopsji ale na prawdę szkoda maleństwa

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zeby cytowac kilka postow wciskasz plusy ktore sa onbok opcji cytuj.wciskasz w tych wypowiedzaich w ktorych chcesz.to Ci sie podswietli na czerwony minus jkabys chciala zrezygnowac.a potem opcje odpowiedz na dole i juz dalej odpisujesz:-)

już wiem dziekuję:-)

reklama
Do góry