reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak dobrze widzisz wpierniczyła połowę takiego zająca.A dałam jej bo i tak mimo że czekolay nie jadła z miesiąc czasu to co jakis czas bez powodu ma takie czerwone policzki a potem samo znika i znowu się pojawia,to raczej od czekolady nie było_Ostatnio po kapieli zrobiły sie szorstkie i czerwone a na drugi dzień samo zeszło.

reklama
Tak dobrze widzisz wpierniczyła połowę takiego zająca.A dałam jej bo i tak mimo że czekolay nie jadła z miesiąc czasu to co jakis czas bez powodu ma takie czerwone policzki a potem samo znika i znowu się pojawia,to raczej od czekolady nie było_Ostatnio po kapieli zrobiły sie szorstkie i czerwone a na drugi dzień samo zeszło.
No to teraz nie masz pojecia skad takie policzki:no:
Przerabane

Chociaz moja Wiktoria tez czesto ma takie i nie wiem od czego:no:Diety przestrzegam i co?

To od jakiego rozmiaru zaczynaja sie u Ciebie zdjecia????
1M to sa juz normalne zdjecia
W starym aparacie miala jeszcze VGA ale w tym juz nie mam
nie wiem od jakiego rozmiaru mi sie zaczynają :no::no::no: nic nie pisze ja mam cyfrówkę Sony 8,1 Mega Pixels.jak robie nim zdjęcia to maja rozmiar zalezy od bliskosci od 640-800KB jakos tak.

reklama
jestem jeszcze i ja

Witajcie, my już po świętowaniu i powiem Wam, że nawet się cieszę, że trwało to tylko dwa dni:baffled::baffled::baffled::baffled: bo ile można siedzieć za stołem i jeść albo jak ja dzisiaj udawać, że się je:laugh2::laugh2::laugh2: Od jutra dietka, tylko woda i woda i woda:-D:-D:-D:-D:-D:-D trzeba się trochę oczyścić.
A jak Wasze świętowanie???
ja sie bardzo ciesze ze juz jutro noramlny dzien ,ole juz ta zwykla codziennosc od takiego swietowania

Witam się i ja po świętach :-) jesteśmy już w domku :tak::tak::tak:bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.

Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W domu też wariowała jak szalona :tak::tak::tak::tak:
a z prabacią to wariowała jak nigdy :-):-):-):-) prababcia ledwo dyszała :-D:-D:-D:-D tak ją wymeczyła

Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na peno przytyło :tak::tak::tak::tak: porazka,
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moze Go zawialo:no:
Kurcze mnie tez boli i to fatalnie-jak rozboli mnie na maksa to az cala szczeka mnie rwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja mam bardzo wrazliwe uszy i On pewnie tez
Dalam jemu nurofen i poszedl spac-jutro juz pewnie bedzie dobrze
i wlasnie ja dlatego dziewczynom zawsze zakldam czapki albo chustki,chyba ze duzy upal i w cieniu.nie ma co szalec.

dowikla a słuchaj jakim programem zmniejszasz zdjęcia do NK????bo ja zawsze zmniejszałam na stronie allefoto, ale teraz cos jest nie dostępna a normalne zdjęia maja za duzy rozmiar nie mogę nic wkleić.:no:

ja obrabiam zdjecia przez Microsoft picture menager i tam opcja zmniejsz rozmiar

a takw o ogole dziewczyny faje foki macie

Do góry