reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my wczoraj rano u moich,potem u nas.dzis rano do tesciow,pozniej do moich rodzoicow a na koniec u nas.towarzystwo sie rozeszlo po 21.moj P padl jak betka i dzieki bogu:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
bo przeciez rano do pracy-a ja taka jestem zona ze na kaca najlepsza praca:-):rofl2:
tylko pewnie rano go bede musiala budzic.

u nas pogoda zrobila sie dopiero ok.14 po poludniu-wyszlo slonce i cieplej.
Weronika tak sie umeczyla ze zanim usnale to chciala na rece i wyla nie wiadomo dlaczego.dalam jej viburcol na spokojny sen i po 10minutach zasnela ale u mnie na rekach.zbyt duzo wrazen przez te pare dni-dzienny harmonogram calkowicie zburzony:eek:

no i musialam pozmywac,a ajutro i tak bede miala co sprzatac:baffled:
dobrzez ze szkola dopiero w srode:-D

reklama
Witam się jako pierwsza:-):-):-):-)
U nas normalny dzień,to widać bo była pobudka o 6.00 :-D:-D:-D:-D

Anabuba skąd wziełaś ten program - Microsoft picture menager ?
mozna ściągnąć z netu?czy kupowałaś????

Słońce sie przebija ale jak na razie mroźne powietrze wpada nam do pokoju :tak:brrrr

witam po świętach :-) Pogody nie było ale za to dziś słoneczko świeci :tak: wczoraj byłam u teściów odwiedzilismy tez znajomych Przyjemnie było Dzieci wyhasały sie na podwórku Ja w miar odpoczęlam od gotowania garów itp :-D Pralka chodzi i jeszcze jakieś pranie drugre pewnie nastawie Przy odrobinie szczęscia poczytam co napisałyście Na razie :-D MIŁEGO DNIA :-D:-D

Witam sie i ja:-)
Dziewczyny ju szaleja a Dominik spi:tak:Jak bedzie sie dobrze czuł to po sniadanku brykamy do siostry Patyczak:tak::tak:
Zaraz ide zobaczyc do mlodego i wstawiam pranie bo cholernie duzo mi sie uzbieralo prze te dwa dni:-)
U nas sloneczko swieci i ma byc jakies 19-20 stopni wiec super

MALINKA
Fajnie ze juz jestes:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam sie i ja... troche poczytałam, ale czasu nie mam, musze sie zabrac za sprzatanie...

Strasznie szybko zleciały te 2 dni świąt...:-(

Miłego dzionka:tak:

Witam po świętach :tak:

Ja się cieszę że już po wszystkim, bo mi sił brakuje :sorry:

W niedzilę na sniadanku bylismy u mojej mamy, potem do mojej babci na 75 urodziny ( tzn spowrotem do domu :rofl2:) A potem do rodzinki mojego M. Strasznie się umęczyłam. Całe szczęście juz nie prowadzę auta :sorry: W piątek wieczorem, mało brakowało a bym spowodowała wypadek :zawstydzona/y: Więc już sobie odpuściłam :tak:

Ja się nie objadłam za bardzo bo mi sie za dużo nie miesci :tak::-D

Moje dziecko całe święta przechodziło w kaloszach :szok::szok::szok: Nosi je też po domu :szok: Nie miałam siły się z na sprzeczać. Zobaczymy co bedzie z dzisiajszym spacerem, w kaloszach napewno nie pójdzie :-p

reklama
Witam się i ja :-D:-D:-D

Ja po świętach nic nie przytyłam a tak bardzo chciałam :-:)-:)-( masakra. Kubek śpi a ja już drugie pranie robię. Obiadu nie robię na szczęście bo tyle jedzenia ze świąt zostało że szkoda gadać. Ja nie wiem, a mówiłam mamie żeby zamówić pizze i nic nie robić hehe :-D:-D:-D

Pogoda jakoś tak nie za ciekawa. Słońce świeci ale wiatr tak wieje że wolę z małym nie wychodzić dzisiaj.

Idę coś zjeść (znowu) ;-);-);-)

Miłego dzionka życzę dziewuszki :-):-):-):-)

Do góry