reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
świetna kurtka ,anabuba ,ale z ciebie drobna kobitka:tak:i fajnie niedrogo:tak:nie pękaj od bb nic mnie nie odciągnie,zreszta po kilku zagadkach robi mi sie wata z mózgu:-D:-D:-D

dzieki;)jaka drobna kobitka?
u tego uzytkownika i jeszcze jdnego zawsze sa jakies dziwne rozmiary.walsnie ogladam jeszcze plaszcz i z takimi samymi wymiarami jest XL a nie L

ANABUBA
Kurteczka swietna:tak::tak::tak:

MADZIULANATASZA
Ja pod tym samym nickiem jestem:tak:Przeszlam poziom "0" i narazie dalam sobie spokoj:-D:-D:-D

Zmykam pod prysznic

ja juz na aukcje nie czekam bo braciszek zrezygnowal
wiec ide robic m sniadanko na jutro, kapac sie i spac
kurcze jeszcze opuchnieta jestem mam nadzieje ze jutro przejdzie bo nigdzie wyjsc :baffled:

dobrej nocki

czekam z zaplata bo moze jeszcze plaszczyk uda mi sie upolowac-3dni jeszcze to zdaze:-) i by po jednej przesylce poszlo
pewnie że tak,jedna przesyłka za jednym zamachem :tak::tak::tak:

ja juz na aukcje nie czekam bo braciszek zrezygnowal
wiec ide robic m sniadanko na jutro, kapac sie i spac
kurcze jeszcze opuchnieta jestem mam nadzieje ze jutro przejdzie bo nigdzie wyjsc :baffled:

dobrej nocki
Współczuję z tym zębem,ale skoro dostałaś lekarstwo to powinno przestać boleć :tak::tak::tak:i Anabuba ma rację,rozpuść włosy nie będzie nic widać.Dobrej nocki

reklama
Do góry