reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
myślałam że więcej napisałyście:rofl2::rofl2::rofl2:
patrysiu zęba współczuję ale na fotkach wyglądasz ci powiem...................................bosko:tak::tak::tak::tak:
no ja też muszę na tego pazyla wejść ciekawe czy przejdę zerowy poziom :baffled::baffled:bo teraz to ja jestem mama udomowiona a z niewyspania często odmóżdżona:rofl2:
antek dzisiaj budził się o: 22.30 ,24.10 ,1.20 ,2.15 ,3.30 ,5.10 ,a od 6.00 jest już wyspany:szok::szok::szok::szok::szok:no nic przyzwyczajamy się do tego powoli:eek::eek::eek:

Witam się i ja z Wami Kobietki :-):-):-)
Długo przed świętami mnie nie było i po też dopiero dziś, czekałam aż sie komp zwolni :-):-):-)

Witam i ja :tak:

Helen na nogach od 6 :baffled:

Lece na śniadanko :tak: Widać, że zaraz święta, bo dziewczyny po nocach śpią zamiast plotkować :-D:rofl2:

Jak tam Aleksia, dopadły Cie juz jakieś ciążowe dolegliwości :sorry: Oby nie :sorry:
Już mi zaczynają mdłości dokuczać czasem :tak::tak::tak:

Hej dzieuszki ,my wstaliśmy do szkoły,ja wymknęłam się włączyć kompa...potem zajrzę .Idę pić kawę ,bo m będzie krzyczał,:-D:tak::tak:
i ja sie witam środowo :-):-):-) mały mój też już wstał właśnie, a ja to już od 5,40 nie śpię :rofl2::rofl2::rofl2: nie poczytałam jeszcze co napisałyście i obawiam sie że nie dam rady wszystkiego poczytać :-):-):-) Patrysiu foteczki na nk są śliczne i ślicznie wyglądacie wszyscy razem :happy::happy::happy: ja też lecę zrobić poranną toaletę i małego ubiorę i 3 in 1 sobie zrobię :happy::happy::happy::happy:

reklama
aleksja witaj kochana jak po świętach??????
a pazyl to zagadki logiczne:tak::tak::tak::tak:madziulanatasza wiedzie prym w tych zagadkach:tak::tak::tak::tak:
antośko nawija jak szalony słychać tylko mamamama:-):-):-)

Do góry