reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej dzieuszki ,my wstaliśmy do szkoły,ja wymknęłam się włączyć kompa...potem zajrzę .Idę pić kawę ,bo m będzie krzyczał,

myślałam że więcej napisałyście

patrysiu zęba współczuję ale na fotkach wyglądasz ci powiem...................................bosko

no ja też muszę na tego pazyla wejść ciekawe czy przejdę zerowy poziom
bo teraz to ja jestem mama udomowiona a z niewyspania często odmóżdżona
antek dzisiaj budził się o: 22.30 ,24.10 ,1.20 ,2.15 ,3.30 ,5.10 ,a od 6.00 jest już wyspany

no nic przyzwyczajamy się do tego powoli

patrysiu zęba współczuję ale na fotkach wyglądasz ci powiem...................................bosko

no ja też muszę na tego pazyla wejść ciekawe czy przejdę zerowy poziom

antek dzisiaj budził się o: 22.30 ,24.10 ,1.20 ,2.15 ,3.30 ,5.10 ,a od 6.00 jest już wyspany

madziulanatasza
Fanka BB :)
malinka daj czadu na pazylu ,ja po wczorajszej sesji mam już 32 punkty i kończę 11 poziom,jestem taka sumna ,że zaraz pękne ,...dobra ide
A
Aleksia123
Gość
Witam się i ja z Wami Kobietki :-):-):-)
Długo przed świętami mnie nie było i po też dopiero dziś, czekałam aż sie komp zwolni :-):-):-)

nie poczytałam jeszcze co napisałyście i obawiam sie że nie dam rady wszystkiego poczytać :-):-):-) Patrysiu foteczki na nk są śliczne i ślicznie wyglądacie wszyscy razem 

ja też lecę zrobić poranną toaletę i małego ubiorę i 3 in 1 sobie zrobię 

Długo przed świętami mnie nie było i po też dopiero dziś, czekałam aż sie komp zwolni :-):-):-)
Już mi zaczynają mdłości dokuczać czasemWitam i ja
Helen na nogach od 6
Lece na śniadankoWidać, że zaraz święta, bo dziewczyny po nocach śpią zamiast plotkować
Jak tam Aleksia, dopadły Cie juz jakieś ciążowe dolegliwościOby nie
![]()

i ja sie witam środowo :-):-):-) mały mój też już wstał właśnie, a ja to już od 5,40 nie śpięHej dzieuszki ,my wstaliśmy do szkoły,ja wymknęłam się włączyć kompa...potem zajrzę .Idę pić kawę ,bo m będzie krzyczał,![]()

A
Aleksia123
Gość
a co to jest ten pazyl?? dziewczyny??malinka daj czadu na pazylu ,ja po wczorajszej sesji mam już 32 punkty i kończę 11 poziom,jestem taka sumna ,że zaraz pękne ,...dobra ide
reklama
Podziel się: