reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze patrysia nie dobrze:no::no::no::no::no::no:
ja wyprasowałam sobie skarpetki śliniaczki antochy trochę bodziaków i kuniec antocha domagał się uwagi .................może potem mi się uda:baffled::baffled::baffled:
agnes napisz co po kontroli??????

kurcze normalnie jak ta opuchlizna mi nie zejdzie to sie porycze
dentystka kazala mi jesc lody i robic zimne oklady no i jak robilam to mam jeszcze gorzej
a wczoraj kupilam soebi duzo lodow i teraz co chwile wyciagam z zamrazarki i wcinam
juz jestem po sniezce :sorry:
ledwo co mi oko widac:-(

Witam sie i ja:-)
Pogoda u nas sliczna wiec pewnie beda dlugie spacerki:tak::tak::tak:Zaraz ide zroboc mlodym pic bo juz caly czas wolajas

PATRYSIU
Wspolczuje Tobie:no::no::no:Oby opuchlizna jak najszybciej zeszla

AGNES
Daj znac po lekarzu

Oj Patrysiu wspułczuje ci biedna ty jesteś.I gratulacje dla synka bo widze że kolejny ząbek ma
no tak ma zabek a widzialam na nk ze u Was tez jednego przybylo dobrze mowie??
hej wiktoria:happy:jak pierwsza noc bez męża????
patrysi a masz dentosept albo szałwie????jak masz to sobie łukaj tym powinno pomóc:tak::tak::tak:
nie mam szalwi ale mam jakis antybiotyk - CLINDAMYCIN-MIP
Witam sie i ja:-)
Pogoda u nas sliczna wiec pewnie beda dlugie spacerki:tak::tak::tak:Zaraz ide zroboc mlodym pic bo juz caly czas wolajas

PATRYSIU
Wspolczuje Tobie:no::no::no:Oby opuchlizna jak najszybciej zeszla

AGNES
Daj znac po lekarzu
NO OBY ZESZLA JAK NAJPREDZEJ BO W SOBOTE DO KRAKOWA DO AQUA PARKU A TAK NAPEWNO NIE POJADE :-(

reklama
Do góry