Mój na takie świsty w oskrzelach zawsze prócz antybiotyku dostaje jeszcze coś mukolitycznego.Dodam jeszcze tylko, że byłam dziś z Piotrusiem u lekarki, żeby go osłuchała, bo jak na mój gust to ten Mucosolvan mu nic nie dał, a wczoraj tak ciężko oddychał, że jak mu położyłam rękę na pleckach to czułam jak coś tam mu furczało w płuckach.Obejrzała gardełko, osłuchała i powiedziała, że jest lepiej, ale spodziewała się, że antybiotyk dużo lepiej podziała.
Stwierdziła, że bardzo nie podoba jej się jego kaszel no i dostaliśmy kolejny antybiotyk.
Dałam mu dziś pierwszą dawkę i podziałało uderzająco. Widać było, że go osłabiło trochę, ale już tak nie świszcze mu w płuckach.
Mam nadzieję, że tym razem to już wyjdziemy na dobre z tego choróbska, bo w końcu ile można chorować, nie?
A i jeszcze pani doktor mnie ochrzaniła jak jej powiedziałam, że Piotruś parówkę dziś jadł - stwierdziła, że takich śmieci nie wolno dzieciom podawać.No a to przecież drobiowa, dla dzieci była. ;-)
Ale się rozpisałam!
Uciekam, bo widzę, że już późna godzina się zrobiła. Do jutra! :-)
DOBRANOC
To trzeba przecież rozpuścić,odklepać i odkrztusić.
Jak tego nie zrobicie to będzie powracało jak bumerang i to z siłą wodospadu.:-(
straszne przezycie dla rodziców.słuchajcie u nas w mieście żałoba:-( :--( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]
... jak kruche jest życie...
Zamiast komunii pogrzeb ech...(*)
Jest to normalne przy mieszance antybiotyk DicoflorDziwna ta Piotrusiowa kupaTaka jakby zielonkawa, ale konsystencja ok. Myślicie, że to po antybiotyku?
Do antybiotyku daję mu osłonowo Dicoflor.

fotelik fajny :-)Ines, jeśli mogę, mam do Ciebie ogromną prośbę-czy mogłabyś odrobinę przyciemnić swój teks? Jest troszkę jasny na żółte tło, albo ja już taka stara
A kochane, zapomniałam Wam powiedzieć, wczoraj zamówiłam mojej pociesze takie coś
FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY POMARANCZOWY (606450182) - Aukcje internetowe Allegro
Piotr jeszcze nie wie, i chyba się wkurzy, bo z kasą cienko, ale to krzesełko, które małej wczesniej kupiłam jest niestabilne a ona się na nie wspina i staje i tylko patrzeć aż głowę rozbije. Rozgrzeszcie mnie...
Wiesz dla mnie to trochę dziwne,bo ja brałam Luteinę na podtrzymanie ciąży a nie na wywołanie @.Cześć Kobitki
Pogoda okropna, pada od rana a miałam do siostry jechać. No trudno i tak paliwa nie mam :--( i kasy brak.
Kubek marudzi bo chce cały czas na rączkach. Masakra, już nie mam siły. Teraz leży w łóżeczku i próbuje zasnąć.
No wczoraj moja lekarka nie miała terminu dla mnie no niestetyAle weszłam do niej na chwilę powiedziałam co i jak to dała mi luteine na wywołanie chociaż nie wiem czemu. Oby zadziałała ale to dopiero tak za dwa tygodnie jak mi powiedziała. Chociaż ja mam przeczucie że nie jestem w ciąży. Jakoś tak intuicja mi podpowiada a ja jej ufam
jakoś nigdy mnie nie zawiodła jeszcze
Coś strasznego jak ginie dziecko. U nas jakieś dwa lata temu facet potrącił dziewczyne, 13 lat miała przeleciała z dobre 6-7 metrów tak szybko jechał. Zginęła na miejscu. A faceta wypuścili. Nienormalniu mnie co chwile jakiś groźny wypadek bo takie głupie drogi mamy w okolicy i szybko jeżdżą!!! Ach no cóż. Nikt nie zna dnia ani godziny

Poczytałam Was a teraz uciekam.
Będę pewnie z doskoku.
Miłego dnia.