medeuska
październikowa mama'09
Miłego spacerkuPranie sie pierze,wydepilowałąm sobie lydki no to czas najwyzszy sie ubrac i wziasc dzieci na spacer
Do pozniej
papa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego spacerkuPranie sie pierze,wydepilowałąm sobie lydki no to czas najwyzszy sie ubrac i wziasc dzieci na spacer
Do pozniej
papa
koloremA jeszcze wróce dop fotelika, czym różnią się te dwa waszym zdaniem?
FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY NIEBIESKI (606450177) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY POMARANCZOWY (606450182) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)
Myślę, że jednak dobrze kupiłam
Bardzo dobry tekst,od dziś będzie moim motto!!Ide pranie powiesic. Ach zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce :-):-):-)
As nie ma nic od Ciebie na tajnym -sprawdzałamdziewczyny ja też coś Wam napisałam na tajnym.
Na razie idę ,bo jeszcze ryczę i ciężko mi się pozbierać.Fuck...![]()
no właaśnie ASnic nie ma na tajnym od ciebieAs nie ma nic od Ciebie na tajnym -sprawdzałam![]()
Nam lekarka kazała odstawić Mucosolvan skoro nie działa i kazała 3 razy dziennie podawać Herbapect. Z Piotrusiem jest ten problem, że on nie potrafi odkrztusić, nawet jak go kładę na kolanach, głową w dół i oklepuję, to niczego nie odpluwa.Mój na takie świsty w oskrzelach zawsze prócz antybiotyku dostaje jeszcze coś mukolitycznego.
To trzeba przecież rozpuścić,odklepać i odkrztusić.
Jak tego nie zrobicie to będzie powracało jak bumerang i to z siłą wodospadu.:-(
...
Jest to normalne przy mieszance antybiotyk Dicoflor
...
No fakt, ci nauczyciele to wredni są czasami!...
Wow jak czerwono w tym poscie ale nie dziwie sie ze wsciekła jestes nauczyciele czasem wymyślają
...
No to niezła jesteś!No to rzeczywiscie, taki to ja bym na 5 poprawiła
w sumie to nigdy żadnej poprawki nie miałam nigdy w życiu z niczego
Nawet z prawka, a tak sie bałam
Luna cudny ten fotelik i niedrogi , m nie bedzie zły....![]()