reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuby coś niema, pewnie kobitka z urzędu juz przyjechała=trzymajmy kciuki

malinka dzięki juz wszystko zapisałam zaraz dam znać mojemu L co ma kupić w aptece
Malinka, malinka, a Biedna luna???:-p:-p:-p:-p
zrobiłam sobie rozpiskę na cały tydzień,zobaczymy jaki będzie efekt czy coś zjadę z wagi czy nie.
jak na razie obiad mam zaliczony:
2 jajka na twardo i 1 pomidor -obiad wręcz marzenie :-D:-D:-D:-D:-D
dalej jestem głodna ale cóż nic nie mogę ruszyć.A na kolację serwuję jogurtem :-p:-p:-p:-p
cos czuję ze ciężko będzie ale dam radę :tak::tak::tak:tak myslę :-)
zabieram się za sprzątanie łazienki,do później pa
Dasz radę dasz, ale nie spodziewaj się , że pierwszego czy drugiego dnia już waga zaszaleje:-):-):-)
dziewczyny jak usłyszycie u siebie w domku jakiś hałas pęknięcie.......................to ja.........................tak puchne z dumy że zaraz pęknę........................sprzątnełam łazienkę na błysk łącznie z szorowaniem takie plastikowej pólki czego nie cierpię segregacją kosmetyków itp................normalnie PUCHNE Z DUMY:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Puchnij , bedzie mus malinowy-mniam. Wiem co to porządki w łazience, ale na szczęście, to działka męża. Do kibelka i saniatariatów nie kaze mi sie dotykac-fajnie.

madziulanatasza jak dietka he?????????????????????????
bo ja się trzymam dZielnie:tak::tak::tak:tylko mało pije cosik:baffled::baffled::baffled:
Malinka pij dużo-powinno się wypijać ok 2 litrów mineralki DZIENNIE!!!
jA JESTEM NA 3 DNIU, JUZ PO OBIEDZIE. wSZYSCY PO OBIEDZIE, p POJECHAŁ NA RYBKI, MAŁA WYSPANA, MNIE SIĘ WŁAŚNIE MINERALKA KOŃCZY WIĘC CZAS NA SPACER, ZACHACZYMY O PLAC ZABAW-o jejku-juz mi sie nie chce zmieniac tych duzych liter-sorki:baffled:

dziewczyny ja tak naszybko
przelecialam posty

Anabubka trzymam kciuki,bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

luna mam 165cm a ja dzis zaczynam 1 dzień kopenhandzkiej :tak::tak::tak::tak:
nie wiem czy wytrzymam.

Olowka obudziła mi się przed 4.00w nocy i nie chciała spać,chciałą zebym ją wzieła do siebie do łóżka ale powiedziałąm że nie,no i marudzenie do 6.00 aż w końcu zasnęła.Nie będę jej już brałą bo za bardzo sie juz przyzwyczaiła.ma swoje łóżeczko to niech tam spi a jak may w tójkę mamy spać na jednym łóżku to masakra,nie wysypiamy się nigdy bo ciasno a ona jeszcze sie rozpycha,wierzga nogami,rekami.także koniec.
jak usnełą o 6.00 tak spalismy do 9.00.

Pogada sie ładna zrobiła,słońce swieci na maxa także się cieszę bo będziemy długo dzis długgo na dworze.
powodzenia :tak:
oby miala serce!bo z babmi roznie bywa,sczegolnie z urzedniczkami...
az sie trzese cala.nie wiadomo o ktorej przyjedzie inie wiadomoco za baba.moglaby juz wolalabymmiec to juz z glowy
i jak i jak czekam na relacje :tak::tak::tak::tak:
MEDEUSKA,ANKA i PATRYSIU
Bawcie sie dobrze na spotkanku:tak::tak::tak:Czekamy na relacje:-);-)
bylo fajnie mlodzis ie bawili ale Sewi poszedl spac wiec Laura zostala z nami i sie bawilismy pogadalysmy porobilysmy zdjecia ale wstawie potem na tajny :)
cześć dziewczyny tu zoombi:-D
kurcze kolejna noc nieprzespana Lena cały czas temp 37,4-38,5
podaję jej wedle zalecenia ibum w syropie ale juz sama nie wiem czy to działa cały dzien noszenie na rękach i płacz własnie włożyłam ją do kojca ale juz marudzi:-(
nie mam juz sił normalnie a najbardziej martwi mnie to że prawie nic nie je i czuję się bezradna co zrobić żeby jej jeszcze ulżyć z tymi zebami?
Laura przechodziła spokojnie ząbki wiecie może jak długo taki stan może się utrzymać? i czy to jej nie zaszkodzi tak długo nawracający się stan goraczkowy?
hej nie wiem czy temp moze byc na zabki raczej nie bo na zabki jest stan podgoraczkowy bobodent daj... albo idz do apteki po cos zapytaj
dziewczyny jak usłyszycie u siebie w domku jakiś hałas pęknięcie.......................to ja.........................tak puchne z dumy że zaraz pęknę........................sprzątnełam łazienkę na błysk łącznie z szorowaniem takie plastikowej pólki czego nie cierpię segregacją kosmetyków itp................normalnie PUCHNE Z DUMY:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
brawoooooo przylaz do mnie na kawe bo mnie by sie sprzydalo takie sprzatanie :-D

ide bo maly sie obudzil

anabuba jak tam odbiór bo siedze jak na szpilkach???????????????????
madziulanatasza jak dietka he?????????????????????????
bo ja się trzymam dZielnie:tak::tak::tak:tylko mało pije cosik:baffled::baffled::baffled:
Też sie zastanawiam co z Anabubą...mam dobre przeczucia...:tak::tak:Malinka moja dietka rewelacja ,też miałam rybke,ale normaln ą z patelni,jakoś mi bardziej smakuje ,ty widzę szalejesz:-D:-D:-D:-Dale nie trudz się tak i tak cie pokonam:-D :-Dpij więcej wody to ważne żebyś wypłukiwała sobie wszystkie toksyny z organizmu:tak:

a ja sie dopiero witam i obiecvuje ze wieczorkiem nadrobie :tak: musze w trakcie spaceru wejsc do biedronki kupic masełko i krakersy do moiego szybkiego placuszka Masę budyniową już ugotowałam także akurat do wieczora wystygnie a ja uwielbiam to ciasto :-D dzis mase podziele na 3 czesci oi do każdej coś innego dodam będzie pyszne :-p obiadek mialam szybki bo gotowalam ryz do tego zrumieniła mcebulkę ,kotlety" awaryjne ",i mizeria nawet Zuzia zjadla( poprawial bo jadla obiad w szkole) :szok: :baffled: zaraz zmykamy na spacerek od razu odprowadze meża na przystanek bo ma dzis nocke :-( na razie e-ciocie Wojtek znowu "fisiuje ":wściekła/y: nawet nie dowiedziałam sie jak mu poszedl test :crazy:

mała spi już 2 godziny :szok::szok::szok:
pewnie sie obudzi zaraz ale spi jak zabita póki co pewnie jej bół przeszedł na razie i odsypia noc bidulka
Luna kochana Tobie tez dziękuję nie tylko malince
nie chce Wam tak ciągle słodzić ale wszystkie ejsteście wspaniałe i zawsze coś doradzicie :tak::tak::tak:

joanna nawet nie wiesz jak mi twój wojtek przypomina adama jota w jote:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
joanna ja poproszę o przepis na to ciasto i na kotleciki też lubie tnie fajne szybkie potrawy:tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza akurat rybkę to ja wolę z foli:tak::tak::tak:a tam szaleństwo objadłam się jak bąk:tak::tak::tak::tak:a ty tu nie fisiuj ja muszę wygrać:tak::tak::tak::tak::tak:
anabuba co z tobą bo ja nawet na spacer nie poszłam tylko moi a ja sprzątam i kompa okupuje:szok:
no dziewczyny moje kochanie coś ruszyło w kierunku sexu:szok:adam w szkole jeszcze a on zabrał julke i antka na plac celem jak powiedział wymęczenia ich bo wieczorkiem powiedział zrobimy sobie wspólny prysznic napijemy się drinka.........................................uch się będzie działo..................wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hi ,hi Malinka to dzisiaj jeszcze i gimnastyka dojdzie:tak::tak::tak:widocznie on wyznaje zasadę ,że im na coś dłużej się czeka ,tym lepiej smakuje:-D:-D:-D:-Djak myślę o mojej kolacji to ,to jest szczera prawda.Ksawierka wywiozłam do kolegi,Klaudia poszła na hulajnoge ...m w pracy ,a jam mam wolne ...ta cisza ,aż mnie boli......

madziula a co jesz na kolację bo ja wczoraj bułkę ciemną z almette sałatą papryką ogórkiem.Przedwczoraj jogurt śliwkowy do tego wsypałam 2 łychy musli fitnes a dzisiaj??????????????????mam zonka:-D:-D:-D:-D

reklama
Też sie zastanawiam co z Anabubą...mam dobre przeczucia...:tak::tak:Malinka moja dietka rewelacja ,też miałam rybke,ale normaln ą z patelni,jakoś mi bardziej smakuje ,ty widzę szalejesz:-D:-D:-D:-Dale nie trudz się tak i tak cie pokonam:-D :-Dpij więcej wody to ważne żebyś wypłukiwała sobie wszystkie toksyny z organizmu:tak:
Malinka i Madziulanatasza a na jakiej wy diecie w końcu jesteście? Na tej co ja? Na kopenhadzkiej?

Do góry