madziulanatasza
Fanka BB :)
a wy gdzie poszłyście??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
puchnij ,puchnij.Jak Ci mało to zapraszam do mojej łazienkidziewczyny jak usłyszycie u siebie w domku jakiś hałas pęknięcie.......................to ja.........................tak puchne z dumy że zaraz pęknę........................sprzątnełam łazienkę na błysk łącznie z szorowaniem takie plastikowej pólki czego nie cierpię segregacją kosmetyków itp................normalnie PUCHNE Z DUMY![]()
joanna nawet nie wiesz jak mi twój wojtek przypomina adama jota w jote
joanna ja poproszę o przepis na to ciasto i na kotleciki też lubie tnie fajne szybkie potrawy
madziulanatasza akurat rybkę to ja wolę z folia tam szaleństwo objadłam się jak bąk
a ty tu nie fisiuj ja muszę wygrać
anabuba co z tobą bo ja nawet na spacer nie poszłam tylko moi a ja sprzątam i kompa okupuje
no dziewczyny moje kochanie coś ruszyło w kierunku sexuadam w szkole jeszcze a on zabrał julke i antka na plac celem jak powiedział wymęczenia ich bo wieczorkiem powiedział zrobimy sobie wspólny prysznic napijemy się drinka.........................................uch się będzie działo..................wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
no to zaszalejeciedziewczyny a jak wasz pazyl?????????????????????????
bo ja stanełam na 17 poziomie próbuje rozgryź pierwszą zagadkę a punktów mam 25a jak tu dojś do 100 punktów
![]()
hm-upatrzylam sobie tych uzytkowników bo oni zawsze zaczynaja licytacje od 1zł i maja ciuchy dobrej marki.na ta kurte to polowalam chyba ze 4 egzemplarze w rozynych kolorach.niektore nawet ok50zl schozily.a ja mialam farta:-):-):-)Jaka masakra ,po prostu stylowe;-)
Anabuba jak ci sie udało tak tanio wylicytować ,świetne ciuchy...dobra ,mykam po Ksawka![]()
ehhhhh...anabuba jak tam odbiór bo siedze jak na szpilkach???????????????????
madziulanatasza jak dietka he?????????????????????????
bo ja się trzymam dZielnietylko mało pije cosik
![]()
u was tak goraco??????????????????Dziewczyny juz dawno wstaly takze zdarzylam tylko zamiesc jeden balkon-ale dobre i to
Bo babcia gotuje obiadek a my sie na tym balkonie bawilismy;-):-)
Oto foteczki
hmmmm idzsobie na tajny poczyatc:-):-):-)a ja sie dopiero witam i obiecvuje ze wieczorkiem nadrobiemusze w trakcie spaceru wejsc do biedronki kupic masełko i krakersy do moiego szybkiego placuszka Masę budyniową już ugotowałam także akurat do wieczora wystygnie a ja uwielbiam to ciasto
dzis mase podziele na 3 czesci oi do każdej coś innego dodam będzie pyszne
obiadek mialam szybki bo gotowalam ryz do tego zrumieniła mcebulkę ,kotlety" awaryjne ",i mizeria nawet Zuzia zjadla( poprawial bo jadla obiad w szkole)
![]()
zaraz zmykamy na spacerek od razu odprowadze meża na przystanek bo ma dzis nocke :-( na razie e-ciocie Wojtek znowu "fisiuje "
nawet nie dowiedziałam sie jak mu poszedl test
![]()
bo co 10głow to nie jednamała spi już 2 godziny
pewnie sie obudzi zaraz ale spi jak zabita póki co pewnie jej bół przeszedł na razie i odsypia noc bidulka
Luna kochana Tobie tez dziękuję nie tylko malince
nie chce Wam tak ciągle słodzić ale wszystkie ejsteście wspaniałe i zawsze coś doradzicie![]()
no commentdziewczyny a jak wasz pazyl?????????????????????????
bo ja stanełam na 17 poziomie próbuje rozgryź pierwszą zagadkę a punktów mam 25a jak tu dojś do 100 punktów
![]()
poplakalam sie ze smiecjhuMŻ to mniej żreć a ŻP to żryj połowe![]()
i znow mnie nie zparosilas?:-Wpadłam poczytać co porabiacie i uciekam ,bo Darek wrócił i zaraz będzie grilla robił
On o tej porze w domu
Święto jakieś czy co?![]()
heheheheheJa już pierwsze efekty widzębrzuch mogę wciągnąć
![]()
cześć
tak długo Was czytałam aż mnie wylogowało![]()
ja też na diecie, już trzeci tydzień ale efektów raczej brak, bo mam straaaaaaaasznie słabą przemianę materii, czasem męczę się ponad tydzień:--
-(ale brzuch mam jakby troszkę mniejszy
i z tej okazji pozwoliłam sobie dzisiaj zjeść na obiad makaron ze szpinakiem:-):-):-)pyyyycha, a nazwałam to danie specjalnie dla Misi "ślimaczki w trawie"
zajadała, aż jej się uszy trzęsły, cudny widok