reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bardzo mi przykro że Aleksia stanęła pod takim wyborem,że musiała wybierac między ciążą a swoim zdrowiem,bo gdyby utrzymała ciążę to zostałaby kaleką a musi być zdrowa dla Igora.Ciężki wybór,pozdrowie ją od Was wszystkich co dziewczyny to sie lepiej poczucie jak będzie wiedziałą ze ją wspieramy i jesteśmy z nią.

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaa zapmniałam napisać ale pewnie sie domyslicie ze ciacho wkładmy do lodówki na kilka godzin :tak::sorry: a tu jest taki mój blog kulinarny ;-) Kobiety eksperymentują czyli Michasia i Me_mme w kuchni idę sie umyć i na razie musze kompa opuscic bo Wojtek gapi sie co pisze a bardzo tego nie lubie :no::wściekła/y: a pomecze Was troche zdjeciami bosie wszystki prawie odchudzają:-p:-p
Joanna twe okrucieństwo nie zna granic:-D:-D:-D
Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym
Życz jej i ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia ,ważne jjest żeby Igorek wyzdrowiał i ona ,bo młoda z niej kobitka,ma dla kogo żyć,wiem ,że tej ciąży jej nic nie zastąpi,ale jak zdrowie pozwoli to kto wie.....Niech prędziutko wracają do domu,przekaż jej :tak:

reklama
Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym
Czasami trzeba podjąć poważne wyzwanie.
Ja też kiedyś musiałam się zdecydować na zabieg,bo miałam dla kogo żyć....:sad::frown::no2::hmm:
Resztę napiszę na tajnym.

Do góry