Bardzo mi przykro że Aleksia stanęła pod takim wyborem,że musiała wybierac między ciążą a swoim zdrowiem,bo gdyby utrzymała ciążę to zostałaby kaleką a musi być zdrowa dla Igora.Ciężki wybór,pozdrowie ją od Was wszystkich co dziewczyny to sie lepiej poczucie jak będzie wiedziałą ze ją wspieramy i jesteśmy z nią.
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Joanna twe okrucieństwo nie zna granicaaaaaaaaaaaaaaaaa zapmniałam napisać ale pewnie sie domyslicie ze ciacho wkładmy do lodówki na kilka godzina tu jest taki mój blog kulinarny ;-) Kobiety eksperymentują czyli Michasia i Me_mme w kuchni idę sie umyć i na razie musze kompa opuscic bo Wojtek gapi sie co pisze a bardzo tego nie lubie
a pomecze Was troche zdjeciami bosie wszystki prawie odchudzają
![]()

Życz jej i ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia ,ważne jjest żeby Igorek wyzdrowiał i ona ,bo młoda z niej kobitka,ma dla kogo żyć,wiem ,że tej ciąży jej nic nie zastąpi,ale jak zdrowie pozwoli to kto wie.....Niech prędziutko wracają do domu,przekaż jejDziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym

wiktoria12
Mama i żona :)
Tak mi przykro z powodu Aleksi tak pozdrów ją od nas i powiedz ze o niej myślimy życzymy dużo zdrówka dla Igorka i dla niej i żeby szybko wyszli do domku
wiktoria12
Patrysiu foteczki śliczne
Joanna73
uzależniona od BB
ide spac dobranoc do jutra :-);-)
wiktoria12
Dobrej nockiide spac dobranoc do jutra :-);-)
reklama
Czasami trzeba podjąć poważne wyzwanie.Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym
Ja też kiedyś musiałam się zdecydować na zabieg,bo miałam dla kogo żyć....

Resztę napiszę na tajnym.
Podziel się: