reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczęta, ja tylko na chwilkę się przywitać wpadłam. Rybka w piekarniku się dusi, mała śpi, a ja szykuje resztę obiadu. Podczytam Was co nie co i sprawdzę, czy obiad już się spalił, czy jeszcze nie:-D

reklama
luna popieram w 100% jak taki mieliście układ to albo się do niego stosuje albo........no trzymaj się:-)
Poprosił o dwa dni i koniec. Zobaczymy. To ostateczny termin.

szalejecie z tym opalaniem dziewczyny a ja dzis sie wogole nie opalilam......
A ja się opaliłam, na solce. Wczoraj.
Poszliśmy jednak na ten spacer. Byliśy w mieście, na placu, na solarium. Wieczorem położyłam mała spać i oblałam P wodą, co by się szybciej rozebrał...:-):-):-)

dziewczyny jeszcze boli mnie to dziaslo a mam tam jeszcze dziure
czy dlatego ze to sie zrasta???
wprawdzie nie boli mnie tak mozcno ale czuje to... :dry:
Jeśłi sięnie ukruszył przy wyrywaniu to nic się nie bój. Krater Ci pewnie został, więc trochę to potrwa.

a ja dzis sie wyspalam.pospalismy wszyscy do 9.pozniej szybkie cwiczenia z P:-D:rofl2:
a pozniej jal to w sobiote-rbota.sprztanie pranie.ja nie wiem ,codziennie sparztam a w sobote zawsze jakos mi sie dlugoz ztym schodzi:baffled:
P ,mi zrobil mini ogrodek:-D:rofl2:
tzn wczorajk zrywal darnine a dzis nawiozl torfu i zrobil ogrodzenie co by psy i dzieci nie narobily balaganu.jutro wieczorem pewnie cos zasieje:-)pierwszy raz.zobaczymy co mi wyjdzie:-D
Paulina byla dzis z dziadkiem i malym sasiadem w cyrku.przyjezdza do nas cyrk kilka razy do roku.ja bylam z nia rok temu i bylo takie badziewie ze szok:szok::szok:
w tym roku szukalam chetnych no i poszedl dziadek.oczywiscie chciala isc to musiala kase ze skarbonki wyjac bo ja nie mam.P dzis wydal 20zl na antybiotyk:eek::crazy:
no i odobno w cyrku bylo suuuuuperrrr.dzieci zadowolone,dziadek tez:-):rofl2:
ja bylam wieczorem u mamy,bo P znow pojechal na dyzur do pracy.
no i wrocilysmy z mala po 21,wykapalam ja,juz spi,psy makarmione wiecjuz mam labe.
ale jak zadnej nie bedzie to ide trolic Housa:-):rofl2:
Gratuluje ogródka. Ja teraz to już nie miałabym siły przy tym robić.
Ale z tym cyrkiem... Ja nigdy dziecka tam nie puszczę, nie dam oglądać jak się znęcają nad zwierzętami, Dziewczyna z klasy jest z rodziny cyrkowej, duzo sie nasłuchałam. W mieście nawet pisaliśmy petycję i zbieraliśy podpisy żeby nie wpuszczać do miasta, ale miasto za dużó zarabia i jakośc sprawę wyciszyli. No ale to było jeszcze w średniej.Nie żebym naskakiwała na Ciebie, Bóg strzeg:happy:ale ja po prostu nie pochwalam.

dobra, juz 12...:szok: ide w koncu si ubrac:szok:
hihi w końcu niedziela.
A u nas tak
Piotr zamienił się ze mną miejscami w łóżku i w nocy to On wstawał do małej. Rano Wiktoria obudziła się o 6 więc zabrał ją do dużego a ja pospałam do 7. I kurcze za chiny bym nie w stała, ale mślałam, że to 8:56, a nie 6:56. No ale byłam już wyspana. Piotr rano zabrał się na ryby, a nam podwióżl do mojej mamy na pogaduchy, no i odebrał jak wracał. Wróciliśmy , małą położyła i właśnieprzypalam sobie rybkę. Pa

wpadlam sie przywitac:-)
wkoncu bede tu zagladala codziennie
Wczoraj wyjechalam o 11 z Myslowic i na miejscu bylismy o 20:30
Laura troszke marudzila ale teraz jestem szczesliwa ze wkoncu dotarlysmy do naszego mieszkanka
W Polsce bylo bardzo milutko i udalo mi sie wszystko zalatwic:tak:
Nadrobic nie dam rady ale zapewne w wolnej chwili poczytam poi lebkach

Tajny juz odwiedzilam:cool::rofl2:

Teraz musze ogarniac mieszkanko bo zapuszczone kurzu wszedzie mnostwo:crazy: ehhh ale dam rade jutro ostre sprzatnie:tak:
Witaj Aniu.

Słuchajcie scenka z przed kilku minut

wychodzę z łazienki po kąpaniu a tu cała rodzinka w rządku stoi z kwiatami.
Pierwszy Kubuś trzyma bukiet w łapkach.
Darek do Niego noooo mów .
A Kubuś WESOŁYCH ŚWIĄT mamuś.:-D:-D:-D:-D:-D
Darek do Kuby:
Kubi co miałeś powiedzieć .
Chwila zastanowienia po czym pada:
SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I POLEWAJ :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
ryknęliśmy śmiechem normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Aniu.

Darek do Kuby:
A to z jakiej okazji

Witaj Anka dobrze że jesteś już w domu no i nareszcie będzieszna BB a kiedy ten ślub macie.Witam jeszcze raz;-);-)
slub 1.08:tak:
Witaj Aniu.

Darek do Kuby:
:-Dja sie dolaczam do zyczen:tak:
szalejecie z tym opalaniem dziewczyny a ja dzis sie wogole nie opalilam......

jutro o 14 mam klientke na tipsy :tak:
ja sie tez nie opalam;-) a ja na paznokcie kochana 29.07 pasuje:sorry:
u mnie dzieci już śpią moje kochanie pod prysznicem zaraz ja mykam pod prysznic muszę tu i uwdzie maszynką zadziałać bo zarastam:-D:-D:szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
a potem drineczek świeczki łóżko........................
zaraz jeszcze zajże na tajny:tak::tak::tak:
madziula ty się określ o której byś była bo ja jutro do miasta mykam po sandały dzieciakom ale to koło 15:tak::tak::tak:
gdybym już tu nie wpdła to dobrej nocy laseczki;-)
a anabuby u nas dziś nie było:szok::szok::szok::szok:
a patrysia albo meduska kiedy ania wraca do siebie i będzie na bb????????
u mnie maszynka tez poszla w ruch:sorry:
jestem od dzis na bb:rofl2:

Jaaaa a dla mnie?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mmm ja bym sie napiła malibu z mlekiem albo whiskey z colą... mniaaaaaaaaam:baffled: jeszcze pół roku minimum niczego sie nie napije:no::no::no::-:)-:)-(

MMMMniam malibu:-D ale mi smaka robicie:-D:-D

Juz dzisiaj powinna byc na BB, wczoraj wracala, wieczorem była już u siebie, ale zmeczona na pewn, po 10 godzinach prowadzenia, dzisiaj sobie odespi i miejsmy nadzieje ze bedzie juz:tak::tak:

Jaaaaaaak Ci zazdroszcze ogródka:tak::tak: Teeeż bymn chciała domek, ogródek, taras żeby sobie zawsze móc pod domem grilla zrobic, poopalac sie....
ale.. to tylko marzenia:eek::eek:

Wczoraj sie poklocilam z m i po 13 wyszlam z domu, poszlam sobie do babci, kolezanki, potem inna spotkalam, zaprosila mnnie na grilla..
i tak na imprezce byłam do 22 ale juz mi sie spac chcialo i pojechałam do domu....:baffled:

Ale kiełbaski były pyyyyyyycha:tak::tak: 3 w siebie wpuściłam i 6 tostów ale ze mnie żarłok:-D:-D:-D

Dzisiaj na pewno sie do niego nie odezwe:no::no::no::no: i jutro pewnie tez:no:
Malibu nie pogardze bo uwielbiam
a Tobie nie wolno:laugh2:wiec wypije za ciebie:-DFajna imprezka a szkoda ze pozarlas sie ze swoim:baffled:
No to Madeuska nie źle miałaś. Ja mam Motyw samotności z wyboru. Prace już mam napisana i tylko raz ją czytałam na razie. Ja się będę jej uczyć a raczej czytać tydzień przed. Inaczej nie umiem :tak::tak::tak: to temat też miałaś fajny i nawet łatwy. Ja to chce tylko zdać i mieć za sobą :tak::tak::tak::tak:

Kurde Kuba mi rozrabia przy laptopie. Już myszka leży na podłodze a teraz się bawi szufladą od klawiatury zasuwa i rozsuwa ale zabawa ale jaki zadowolony że działa hehe :-D:-D:-D:-D
fajny temat jak na maurke:tak:pojdzie jak po masle:tak:
u nas słoneczko, ale wieje...:baffled:

Ja ide sie kapac.. ale mi syfków dzisiaj wyskoczyło:baffled:
chyba od tej smazonej kiełbachy:baffled::baffled:
:-D:-D
joe alex, mlena i anka26,07 - czekam na odebranie zaproszen na tajny :tak:
joe alex gdzie Ty sie podziewasz :eek::eek::eek::eek:
odebrane:-)
Cześć dziewczyny...Ksawek mi sie podziębił,mnie też z rana katar zaatakowł ,aaa do luftu,byłam w aptece po baterie i mam nadzieję ,że zduszę w zarodku...Jakoś nie mam mocy i energii,:-(
zdrowka zyczymy:-)
A ota focie
Z moim szwagrem i powrot do domu
super i juak slodko spia:sorry:
aaaaaaaaaaaaaaaaa zapmniałam napisać ale pewnie sie domyslicie ze ciacho wkładmy do lodówki na kilka godzin :tak::sorry: a tu jest taki mój blog kulinarny ;-) Kobiety eksperymentują czyli Michasia i Me_mme w kuchni idę sie umyć i na razie musze kompa opuscic bo Wojtek gapi sie co pisze a bardzo tego nie lubie :no::wściekła/y: a pomecze Was troche zdjeciami bosie wszystki prawie odchudzają:-p:-p
mniammmm jakie pysznosci:-p
Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym

Nieciekawa sytuacja ale zycie rozne klopdy kladzie nam pod nogi Aleksia ma dla kogo zyc i mysle ze najwazniejsze jest jej zdrowko i rodzina

Witaj Aniu.

Darek do Kuby:
SZCZESCIA ZDROWIA I POOLEWAJ:-D:-D ale mi soczek:baffled:

As no to polewaj na co czekasz ;-);-);-);-) sto lat sto lat :-D:-D:-D

Która ma fajny i łatwy przepis na tort czekoladowy. Od miesięcy za mną chodzi :tak::tak::tak:

My juz po wypadzie:tak:Było super a nawet lepiej niz super:-)Dzieciaki szalaly a ja moglam sie troszke poopalac;-)
W sumie to wszyscy sie opalilismy:tak::tak::tak:
W drodze powrotnej mlode spaly i pewnie sie niewyspaly bo Klaudia spala tylko 10 minut:szok::szok::szok:
Zaraz jemy obiadek

ANKA:-)
Witaj spowrotem:tak::tak::tak:Super ze teraz bedziesz juz do nas zagladala codzien:-)

reklama
Do góry