reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
madziula to napisze ci słowami adama;"jak już tk sobie ponażekam pomarudze jak bardzo mi się nie chce jak dużo tego jaki ja biedny że muszę.............to jak to już zrobie to puchne z dumy że dałem rade":-):-):-)tak adam komentuje moje teksty pt.ty nie narzekaj tylko rób:rofl2:
Malinka coś w ym jest ,bo wiem ,że jak wszystko załatwię to też spuchnę z dumy,no nie da się ukryć,że takie podołanie ciężkiemu lub nieprzyjemnemu obowiązkowi wywołuję satysfakcję :tak:

ok meduska dzięki:happy::happy::happy:
madziula ja nic nie mówie nie obiecuje bo sama nic nie wiem:sorry::sorry::sorry:
to może i ja wezme z was przykład i coś zrobie:baffled::baffled::baffled:
ale jak to beata kiedyś napisała.......żeby mi się tak chciało jak mi się niechce.............:rofl2::rofl2:

Cześć dziewczyny
Wita się z Wami nowa ja, tzn taka co zachciało jej się żyć na nowo.
Ale to bardzo dłuuugi temat, i raczej na zamknięty, nie będę się tu wywlekać.
Przepraszam, że wczoraj wieczorem nie zajrzałam nawet dobranoc powiedzieć, i nie tylko wczoraj, ale mam nadzieję, że ten trudny i nieprzyjemny okres w końcu się skończył.
Za to dziś zaczął się nowy tydzień, nowy dzień.
Słońce świeci, wiatr wyginą drzewa, dziecko gotuje COŚ z grochu, a ja przy kawusi i grzance zerkając na brzydulę klikam po klawiaturze.
Luna bardzo się cieszę,że jest lepiej.
oby tak było na zawsze.:tak:

witam z rana:happy:
nocka dość ciężka antek budził się 6 razy na koniec o 5 poszedł do nas do łóżka i ospał do 7:sorry::sorry::sorry:
a ja wczoraj jak głupia prawie do 1 siedziałam na you tubie i słuchałam muzyki spisywałam sobie piosenki potem sobie z netu ściągnę....same starocie w większości ale takie milusie każda to jakaś historia w moim życiu albo wspomnienie..................
joanna będzie dobrze zdasz a jaka to frajda mieć prawko:tak::tak::tak:
luna super że się ułożyło pisz na tajnym bo umre z ciekawości:tak::tak::tak:
mlena to super że malutkiej pomaga gel i czopki będzie dobrze:tak:
as zdrówka dla kubusia co mu jest???????????
mój antocha też wczoraj zwrócił i 2 brzydkie kupy zrobił ale już jest ok:tak:
u nas dzisiaj słonko za chmurami i wieje.....jula nieszczęśliwa bo chciała sandały ubrać ale nadrabia chodzi w nich po domu:-D:-Dadam pojechał na wycieczke szkolną do goleniowa na lotnisko:happy:
dziewczyny która dobrze zna angielski????????mam 2 strony do przetłumaczenia:sorry:
laski co robicie na majówke?????????????????????????

Na majówkę jestem w Szczecinie na weselu.
Wracamy pewnie w poniedziałek.

Kuba ma mega katar,mega kaszel,temperaturę,wymioty od kaszlu i kataru.
Do tego nie chce nie chce jeść ,więc słabnie w oczach.
Co zje to zrzuci.Wymiotuje głównie flegmą ,więc tyle dobrego,że na oskrzela nie pójdzie.Po każdym posiłku lub już w tarkacia zwraca ,bo mu flegma w przewodzie pokarmowym zalega.
Czekam wtedy z 15 minut i znów karmię,wtedy trochę przejdzie ,ale już dużo tak mu się wcisnąć nie da.
Jakoś damy radę.

Idę do małego ,bo znów woła.

To ja zapraszam do mnie jak tak żeście wszystkie za sprzątanie się wzięly. Ja mam gary do pozmywania, obiad do zrobienia, chyba ze 3 prania i jeszcze za naukę się muszę wziąć. Ale to wszystko zrobię jak wrócę z miasta... Ach idę się przyszykować. Umyć się póki Kubek śpi. To już 10 :szok::szok::szok: a ja się po 11 umówiłam z ciocią. To lecę, będę później. Na tajnym fotki dałam :-D:-D:-D papa :-):-)

witajcie mamuski
my pobudka o 8 :-)
wczoraj z m bylismy na piwku :tak: przyszlismy chyba przed 23 wiec juz nie wchodzilam bvo zjadlam jeszcze i poszlismy spac :sorry:
a za niedlugo moj m idzie do roboty bo ma na 11:30 wiec caly dzien bez niego :dry:

jestem na chwilke, pozmywałam gary:baffled: znaczy sjeszcze troche mi zostalo, ale 3/4 umyte:sorry:

teraz sie bede brała za prasowanie.. nie chce mi sie..:-D

Ale trza...:-D

Tymczasem:-D

As zdrówka dla Kuby :tak::tak::tak:
malinka ja też składałam pit w lutym i jeszcze nie dostałam kaski :no::no::no:

oj mi też się dzis nie chce,do tego pogoda do bani,wiatrzysko niesamowite,mało głowy nie urwie,i przez to jest zimno.

Pranie juz puściłam,jak Oliwka uśnie to będę gotować zupę.No i mega prasowanie mnie czeka:tak::tak::tak::tak:

B bys chciala? ja mam duże C i wg mnie za mały:baffled::baffled:
ale mam uchwycony Twoj biust i masz jeszcze ladny bo jedrny :tak: wiec cieszs ie poki co :-)
witam wieczorkiem:happy:
madziulanatasza szkoda że nie wpadliście :-:)-:)-(ale z drugiej strony ja już o 14 wybyłam z domu a wróciłam o 19:happy::happy:
anka ale fajnie że jesteś super bo tęskniłyśmy:tak::tak::tak:
wiktoria ja mam biust 75 DD ale przywiązana jestem do niego na maxa(fajnie żeby po tych trzech ciążach był jeszcze tak jędrny jak przed:-p)
patrysia chwal się na tajnym nowymi tipsami:tak::tak:
wiktoria próby nocnej nie było:no:było co prawda 2 razy ale inaczej:rofl2:
no a ja byłam z dziećmi w galaxy się polansować jak to mówi adam .Antek został z piotrem w domku a my poszaleliśmy na zakupach tatuś ich był sponsorem zakupów dzieci przeszczęśliwe jula bogatsza o sandałki oczywiście różowe z księżniczkami różowe spodenki 3/4 różowe okulary i biały daszek adam sandały spodenki 3/4 koszulkę wisior(bo to maniak gadżeciaż)no a potem julia jeszcze kulki zaliczyła i wszyscy happy:laugh2::laugh2::laugh2:
ja dla antka wypatrzyłam w h&m fajne spodnie na lato i koszulkę w cubusie fajny sweterek i bluzę ale muszę czekać na kaskę niestety:eek::eek:a dla siebie w trollu widziałam fajne spodenki no marzenie ale to za -20 kg:rofl2::rofl2:
tipsy robilam znajomej
robilam jej normlane mleczne tipsy i potem na koncowki dalam nitki turkusowe fajny efekt tym bardziej ze turkus teraz w modzie :tak:
ale fotek nie mam bo nie robilam zapomnialam :sorry:
Ja tylko na chwilunię.
Wpadłam się Wam pochwalić od mężą.
Taką zwiewną bieliznę dostałam na urodzinki.
Bielizna nocna Triumph - Wiosna/lato 2009 - Zdjęcie 8 z 8
kurcze normalnie super guscicho ma Twoj m :-D
ja dopiero o tej porze wpadłam poczytac co u Was słychać
dzieki Wam mam przespane noce mimo ,że zębol się jeszcze Lenie nie przebił:tak::tak: ten polecany przez Was żel plus czopki ułatwiają nam przetrwanie tego okresu stany podgorączkowe minęły teraz biegunka i nadal kiepsko mi je:-(

W weekend nie miałam nawet chwili żeby do Was zajrzeć Laura wyjechała na piknik a Lesiu na szkoleniu z pracy więc walczyłam sama z małą :baffled:
trochę poczytam i koło południa Was złapię przy kawce :-):-):-)
teraz watpie ze bedzie chcioala cos jesc bo te dziasla ja bola i to jest troche problem dla dziecka ale zobaczysz ze niebawem sie przebije i bedzie wporzadku
to mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia :sorry:

Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?:rofl2:
czasem tak robi ale ja nie chce bo wiem ze on pojdzie zaarz do pokokju potem tesciowka przyjdzie i bedzie brala zaraz go na rece i wogole a ja to zazdrosna o niego jestem wiec jak widze ze wychodzi mi z nim z pokoju to startuje ile sil w nogach :zawstydzona/y:
ale jestem normalnie beeeeeeee :-D
Cześć dziewczyny
Wita się z Wami nowa ja, tzn taka co zachciało jej się żyć na nowo.
Ale to bardzo dłuuugi temat, i raczej na zamknięty, nie będę się tu wywlekać.
Przepraszam, że wczoraj wieczorem nie zajrzałam nawet dobranoc powiedzieć, i nie tylko wczoraj, ale mam nadzieję, że ten trudny i nieprzyjemny okres w końcu się skończył.
Za to dziś zaczął się nowy tydzień, nowy dzień.
Słońce świeci, wiatr wyginą drzewa, dziecko gotuje COŚ z grochu, a ja przy kawusi i grzance zerkając na brzydulę klikam po klawiaturze.
jestem ciekawa... :tak:
witam z rana:happy:
nocka dość ciężka antek budził się 6 razy na koniec o 5 poszedł do nas do łóżka i ospał do 7:sorry::sorry::sorry:
a ja wczoraj jak głupia prawie do 1 siedziałam na you tubie i słuchałam muzyki spisywałam sobie piosenki potem sobie z netu ściągnę....same starocie w większości ale takie milusie każda to jakaś historia w moim życiu albo wspomnienie..................
joanna będzie dobrze zdasz a jaka to frajda mieć prawko:tak::tak::tak:
luna super że się ułożyło pisz na tajnym bo umre z ciekawości:tak::tak::tak:
mlena to super że malutkiej pomaga gel i czopki będzie dobrze:tak:
as zdrówka dla kubusia co mu jest???????????
mój antocha też wczoraj zwrócił i 2 brzydkie kupy zrobił ale już jest ok:tak:
u nas dzisiaj słonko za chmurami i wieje.....jula nieszczęśliwa bo chciała sandały ubrać ale nadrabia chodzi w nich po domu:-D:-Dadam pojechał na wycieczke szkolną do goleniowa na lotnisko:happy:
dziewczyny która dobrze zna angielski????????mam 2 strony do przetłumaczenia:sorry:
laski co robicie na majówke?????????????????????????
myszunia chyba uczy angielskiego wiec zwroc sie do niej :tak::tak::tak:
Kuba ma mega katar,mega kaszel,temperaturę,wymioty od kaszlu i kataru.
Do tego nie chce nie chce jeść ,więc słabnie w oczach.
Co zje to zrzuci.Wymiotuje głównie flegmą ,więc tyle dobrego,że na oskrzela nie pójdzie.Po każdym posiłku lub już w tarkacia zwraca ,bo mu flegma w przewodzie pokarmowym zalega.
Czekam wtedy z 15 minut i znów karmię,wtedy trochę przejdzie ,ale już dużo tak mu się wcisnąć nie da.
Jakoś damy radę.

Idę do małego ,bo znów woła.
kurcze zdrowka dla Kuby

reklama
a na majówkę to nie mamy planów,zresztą jak M miał teraz 1,5 tyg chorobowego to mogę się założyć o wszystko że będzie w tedy pracować,na bank,więc wielkie D...... z majówki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry