reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Milego przytulania MADZIULANATASZA;-):-)

U mnie Dominik i Wiktoria spia a M poszedl pod prysznic :tak:Jest wnerwiony bo albo zgubil albo zostawil w pracy portfel:angry:

rozpislaam sie na tajnym i wszytskie pouciakly:baffled:

:-D:-D:-D:-Dnie no serio:szok::-DTak po 20 zjadląm 4 kanapki z jajem na miekko:tak::tak::tak:
A jak juz gotowaly mi sie jaja to zobaczylam ze mam jeszcze ziemniaczki na smazenie w lodowce,wiec smazone ziemniaczki beda jutro na obiad;-):-)
A ptasiego mleczka to nie mam a nawet gdybym miala to juz bym nie miala;-):-D:-D:-D:-D:-D
ja na kolacje zjadalm 3 kanapki z jajkiem i rzodkiewka z chlbkiem orkiszowym

igorek czuje sie troszke lepiej.Wykryto u niego bakterie w gardle i dostaje teraz leki,czekaja na poprawę.
A Aleksia wydaje mi sie że nadal jest załamana,pisze że czuje sie jak 50-letnia kobieta,że jest wszystkim załamana.Bardzo jest mi jej żal.

biedactwo,tk mi jej szkoda,uacluj ja

dowikla-chcesz tej trociny???????:-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=r43Xwc9tpFg&feature=channel_page"]YouTube - thundercat 2009 1[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HpnNqeWBxuw&feature=channel_page"]YouTube - Thundercat 2009[/ame]

ato moj brat-dawca ORGANOW

hehhehe.moj ogrodek jest na prawde mini:-)ma 1.70m x 3,50m buraki,koper,salate,rzodkiewke i pietruche naciowa.ot caly ogodek:-):-):-)tak zeby potemmiec koper na zime;)
A ja bym chciała choćby taki mini, podzieliłabym go na 2 częśi, w jednej posiałabym koperek, sałatęę rzodkiew, marchwkę i takie drobiazgi na zdrowe kanapki, ...a na drugiej zasiałabym trawkę i ogrodzia pastuchem i wpuściła małą:-D:-D:-D

jeszcze nie mialam telefonu dnosnie odbioru.lepiej niech nie dzwonia:tak::tak::tak:
:-):-)a może lepiej niech zadzwonią i bedziesz miałajuż wszystko z głowy, po co życ w niewiedzy i nerwach... Tak czy siak śniłaś mi się dziś z tym odbiorem-przyszedł facet, coś marudził a Ty go takpobiłaś, że podpisał Ci coś i spieprzał mało nie na kolanach:rofl2::rofl2::rofl2:

moje dziecko w sobote zezarlo lizaka:-D:-D:-D:rofl2:
nie,ladnie go lizala,oczywiscie caly czas pod kontrola
Będzie kolejny cókierkowy potworek. Jka zasmakuje to już koniec:-D

luna a schudłaś już coś?warzyłaś się?
Schudłam troszkę ponad 2 kg. Miałam nadzieję na więcej, ale lepiej, że waga nie leci na łeb na szyję, to tak szybko nie wróci może.
Jeszcze 4 i będę szczęśliwa:-p

A ja wysiałam trawe dzisiaj ,bo uwierzyłam wczorajszej prognozie ,oglądam i dziś ,bo gorąco ,duszno ,widzę wręcz tę burzę ...i co????o burzy już ani słowa dopiero niby w piątek jakiś deszczyk..nic tylko szlaufa rozwijać..i uwierz tu tvn-owi
Oj, pamietam początki , wszystko co powiedzieli, to do jednej kreski na termometrze sie sprawdzało, al teraz te ich "prawdopodobnie" i "byc może" i 89% sprawdzalności to mnie wnetwia strasznie. O tych na kilka dni ( bo już nie mówię kilkanaście dni ) to lepiej nic nie mówić. Lipa. Później z dnie na dzień zmieniaja zeznania. Zawiedli na całej lini.
A jestem ciekawa, czy majówkę będę miała taka do niczego jak mówią -burze i deszcze tylko. Bo już się nastawiam, że będzie dupa.

Bym zapomniała dziewczyny Aleksia pozdrawia Was wszystkie :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziękuję, i ja ją pozrdrawiam, niech się trzyma bo ma dla kogo. Przyjda dobre dni i dla niej.

U nas tez się tak mówi:laugh2:
No ale chociaż zgrabne kółeczka porobił.
No to ide zobaczyć co na tajnym wysmarowałaś
Hej

reklama
Witam się i ja!!

Ja nocka spokojna, ale wczoraj szybko zasnęłam nawet nie wiem kiedy. Ach już jutro Radek będzie i będę miała jak się pouczyć trochę :tak::tak::tak:

Pogoda ładna więc jadę do babci i po zaświadczenie do Żagania. Co za ludzie że babci nie dali i ja muszę się targać :wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj mnie cały dzień w domu nie było co przyszłam dałam Kubie jeść i znowu na dwór. Nogi to myślałam że mi odlecą a dzisiaj wszystko boli :no::no:

Później jak będę to Was poczytam teraz lecę bo o 9 jadę.
Miłego po południa życzę dziewuszki :-D:-D:-D

Do góry