reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My juz wszyscy wykapani:tak:Dzieciaki juz w swoich wyrkach:-)A ja zerkam sobie na YCD:tak:M jeszcze siedzi w pracy i jestem ciekawa kiedy wroci

Jestem jakaś zmeczona przy tej diecie, osłabia jak jasna ch*****. Ale dam radę. Dziś był kryzys, teraz z górki.

Idę do m się przytulić. Spedziłam kupę czasu przed kompem. Wystawiałam ogłoszenia gdzie tylko sie dało, żeby sprzedać obraz, suknie ślubna i bujaczek.

Dobranoc dziewczyny
Padam, plecy wymiękły.

A dziewczyny mogłybyście mi pomuc.Nie wiem co mam zrobic jak byłam u lekarza z Kamilkiem to pytałam sie czy moge podawać kamilkowi kaszke w nocy a mówiłam ze podaje już 3 razy w dzień i lekarka mi mówiła zeby nie dawać bo może miec zaparcia i poleciła mi zeby kupić Nan albo Bebiko no i tak sie zastanawiam czy kupic i nie dawać już cyca czy jeszcze do roku go pokarmic bo cyca daje mu tylko w nocy ale mam jeszcze pokarm no a właśnie teraz mam super cyce tekie jędrne no ale przestaną byc takie tylko dam Kamilkowi cyca to zaraz opadną:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:No i nie wiem czy kupic jutro to mleko czy nie M mówi że to odemnie zalezy ale ze może bym go jeszcze na chwile pokarmiła bo ze to wczesniak i dobrze mu to zrobi jak będzie jadł mojego cyca niz te mleka bo ze to na chemi poradzcie mi coś:sorry:

Wiktoria ja też mam wcześniaka i karmiłam dokąd mogłam.
A nawet jak nie karmiłam to ściągałam pokarm i mroziłam.
Efekt był taki ,że Kuba ciągnął sam 11.5 miesiąca ale jadł kaszkę na moim pokarmie do prawie rok i 7 miesięcy.
Ja jestem za karmieniem przynajmniej nocnym
lub wieczornym i porannym jak zwykle się karmi.
Cały dzień dawałabym już inne jedzenie.:-)

reklama
Hmmm no rzeczywiście nie brzmi to zbyt dobrze,Kuba teraz do 1 klasy iśc musi?A jak ty się na to zapatrujesz?

Nie wiem co napisać ty najlepiej znasz Kubusia a ty jak to oceniasz

As, to dopiero przedszkole. Wszystko zależy od dalszych działań. Mój młodszy brat chodził do szkoły podstawowej integracyjnej na Deotymy w warszawie. Tam sobie radzą z taki problemami w trymiga.:tak: Zmienił podstawówkę po 3 klasach. Po pierwsze nie było już potrzeby chodzenia do szkoły integracyjnej po drugie wyszło mu to na zdrowie :tak:

Ja Wam powiem,że ta opinia to niestety dokładnie 100% mój Kuba.
Nic nie jest naciągane,nic nie jest przekręcone.
Kuba dokładnie taki jest a nawet czasami to mogę o nim książkę napisać na temat zupełnie dziwnych i innych jego zachowań.
Cóż takie życie.

Z godzinkę temu koleżanka zajmująca się dziećmi z problemami zachowawczymi podpowiedziała mi,że tak można opisać dziecko z zespołem aspargera.
Dostałam materiały do poczytania .
Przez tą godzinkę co czytam to tak na 80% wszystko się zgadza.
Kurcze może to właśnie dobra droga? :sorry:

Do góry