reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamuski :-):-):-):-)
zaniedbałam Was wczoraj i sie nie pojawiłam,wybaczycie mi co? :-D
posiedziałam trochę na allegro,oglądałam you can dance i sen mnie zmozył i poszłam spać.:tak:
Ale za to sie wyspałam.

A co tu takie pustki moje dzieci już spią ja własnie kolacje zjadłam i oglądam YCD

też oglądałam :tak::tak::tak::tak:
A gdzie jest Agnes

juz jestem jestem,myślałam że nie zauważycie mojej nieobecności :-D:-D:-D

Dobranoc LUNA:-)

A AGNES gdzies mi migneła jakis czas temu i Ja wcieło:szok::szok::szok::-D

dowikla zgadza sie wcieło mnie do łóżeczka :tak::tak::tak::tak:

A dziewczyny mogłybyście mi pomuc.Nie wiem co mam zrobic jak byłam u lekarza z Kamilkiem to pytałam sie czy moge podawać kamilkowi kaszke w nocy a mówiłam ze podaje już 3 razy w dzień i lekarka mi mówiła zeby nie dawać bo może miec zaparcia i poleciła mi zeby kupić Nan albo Bebiko no i tak sie zastanawiam czy kupic i nie dawać już cyca czy jeszcze do roku go pokarmic bo cyca daje mu tylko w nocy ale mam jeszcze pokarm no a właśnie teraz mam super cyce tekie jędrne no ale przestaną byc takie tylko dam Kamilkowi cyca to zaraz opadną:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:No i nie wiem czy kupic jutro to mleko czy nie M mówi że to odemnie zalezy ale ze może bym go jeszcze na chwile pokarmiła bo ze to wczesniak i dobrze mu to zrobi jak będzie jadł mojego cyca niz te mleka bo ze to na chemi poradzcie mi coś:sorry:

wiktoria ja bym go jeszcze w nocy podkarmiała cycem tak do roku :tak:
As to twojim zdaniem nie kupować tego mleka ja bym go nawet w dzień karmiła tylko że mnie pogryzł i bolą mnie brodawki jedna to mnie boli już od samego począdku a teraz zaczeła druga bolec ale może to jakoś wytżymam przynajmniej w nocy no wsumie Martynke karmiłam 2 lata

to kup sobie żel czy maść na pogryzione brodawki a są do kupienia takie nakładki na sutki ,spróbuj go nakarmić przez te nakładki może mu podpasuje a Ciebie brodawki nie będą bolały :-)

reklama
witam czwartkowo:happy::happy::happy::happy:
wczoraj chodziło mi oczywiście o suwaczki wiktori pomieszałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja mam dzisiaj roboty a roboty muszę poprasować spakować nas wszystkich ogarnąć mieszkanko przed wyjazdem bo piotrek tylko wraca z pracy i rura taxi na dworzec:tak::tak::tak::tak:piotr kończy pracę 15.15 zanim dojdzie to 15.30 a o 16 mamy autobus:szok::szok:damy radę:rofl2::rofl2:
joanna no bo twój wwojtek to jak mój adam on też rano fisiuje zagaduje marudzi wybrzydza zaczepia julę a wszystko po to żeby się spóźnić:angry:
za to ja odwaliłam dzisiaj numer antek mnie obudził zerwałam się patrze na telefon 7.30 dawaj adamowi tempo podkręcam biegam robie mu kanapke przy akompaniamencie płaczącego antochy w łóżeczku ale galpouje ile wlezie pokrzykuje na adama ty się pośpiesz ubieraj się nie budź kulki nie marudź itp...........wszystko przyszykowałam zrobiłam mleko antkowi siadam żeby go nakarmić patrzę na telefon a tu 6.49:szok::szok::szok::szok:no zwolniliśmy tempo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:nie wiem jak ja to zrobiłam:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D a ja jeszcze musialam za Wojtkie worek z butami na zmiane rzucić bo zapomnial dobrze ze mieszkamy na parterze i dobrze ze zdążyłam sie zoirientować ze nie wziął czasami mam wrażenie ze Wojtek to jakis podmianek :szok::crazy: jezu lece jak to BB wciąga :szok::baffled:

wczoraj mi sie zakupy udały kupiłam Lenor tego Oxygen purity pięknie pachnie ;-) za 2 l zapłaciłam 12.95 będzie na jaks czas no i takie drobiazgi jak dwa Fix-y maslo itp a i bardzo fajny płyn do garów w promocji bo tak to jest drogi FAIRY Pomarańcza 0,5L - zdjęcia produktu za dwie butelki 1 l w dwpaku zapłaciłam 7.99 :tak:
To super, ja tez piore tylko w Lenorze i od jakiegos czasu używam tylko Fairy bo jest naprawde dobry, Fairy kupiłas naprawde bardzo tanio:tak::tak: W jakim sklepie?:sorry:

A Lenora 2l zazwyczaj za tyle kupuje... tyle ze ja kupuje albo rózowy, niebieski lub czarny-wszystkie aromatheraphy, jakos najbardziej mi podchodza, ten niebieski zwykly wydaje mi sie ze zbyt mało pachnie, te aromatheraphy sa bardziej intensywne i nie trzeba ich tak dużo wlewac...:tak: Chyba że mi się wydaje...:-D

wiktoria śliczne suwaczki :tak::tak::tak::tak: i avatarek zmieniłaś aż nie poznałam że to Twoje posty :-D:-D:-D:-D na pierwszy rzut oka myslałąm że to jakaś nowa mamuska sie przyłączyła :-p

a ja dzis na 13.30 jadę do dentysty :tak::tak::tak::tak: wreszcie mi skończy tą kanałówkę i będzie spokój :tak::tak::tak::tak:

Oliwka zostanie z moimi rodzicami,mam nadzieje ze uda im sie ją uspić bo jadę własnie w tedy kiedy ma porę spania.Oby było wszystko dobrze.

Cześć kochane :tak:Wiktoria szaleństwo w biały dzień z avatarkami i suwaczkami,ale są piękne.Karm cyckiem w nocy ile dasz radę ,masz pokarm i chęci to karm,przyjdzie czas ,że przestaniesz:tak:Luna ja cię podziwiam ,że ty na tej diecie jesteś,ja w 3 dzień nie byłam w stanie normalnie funkcjonować i zrezygnowałam:tak:Powodzenia,żebyś schudła z 10 kilo:tak:Mamo helenki jak ty to robisz ,że na allegro tak dobrze rzeczy sprzedajesz???:eek:Malinka czekam na wieśći ,ja dziś na zakupy jade ale trebor już czynny więc daleko do sklepu nie będzie:-D:-D:-D czekam na bułeczkę moją z ziarenkami m w sklepie,a ja taka głodna......

joanna ale twoja gabrysia ma dzisiaj fajną datę na suwaczku 2 lata 2 miesiące i 2 dni:tak::tak::tak:a płyn fairy bardzo lubie wydajny dobrze myje ładnie pachnie tylko drogi zazwyczaj no ale tobie się trafiła okazja gdzie ty go kochana tak tanio kupiłaś?

Dzień Dobry!:-)
Ja tak tylko na chwilkę. Mąż wyszedł do pracy, ale wróci dziś już około południa, bo musi odebrać wolne za nadgodziny - płacić za nie nie chcą.:baffled: No więc dziś będzie dzień rodzinny no i cały weekend. Wreszcie trochę czasu razem! :-)
Piotrunio po śniadanku, ogląda bajki, a ja czekam na "Brzydulę".
Wczoraj wieczorem normalnie padłam na twarz. Ostatnio jakaś zmęczona jestem.

Malinka, mail dotarł i tym razem otworzyłam na laptopie, ale to nie jest w Wordzie pisane tylko w jakimś innym edytorze. No ale najważniejsze, że otworzyłam. Postaram się jak najszybciej! :-)

Joanna gdzieś wyczytałam, że twoje prawko się odsunęło w czasie. Nie martw się, ja zdałam za 5 razem. Już takie nerwy miałam, że chciałam odpuścić, ale wszyscy mnie namawiali, żebym próbowała dalej no i w końcu się udało, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu. Więc trzymaj się kobieto, następnym razem będzie dobrze! :tak::tak::tak::-)

As, zdrówka dla Kubusia i dużo sił dla ciebie.:tak:
... I nie wiem co jeszcze miałam napisać. :confused2:
Zmykam na Brzydulę! :tak:

reklama
To super, ja tez piore tylko w Lenorze i od jakiegos czasu używam tylko Fairy bo jest naprawde dobry, Fairy kupiłas naprawde bardzo tanio:tak::tak: W jakim sklepie?:sorry:

A Lenora 2l zazwyczaj za tyle kupuje... tyle ze ja kupuje albo rózowy, niebieski lub czarny-wszystkie aromatheraphy, jakos najbardziej mi podchodza, ten niebieski zwykly wydaje mi sie ze zbyt mało pachnie, te aromatheraphy sa bardziej intensywne i nie trzeba ich tak dużo wlewac...:tak: Chyba że mi się wydaje...:-D

joanna ale twoja gabrysia ma dzisiaj fajną datę na suwaczku 2 lata 2 miesiące i 2 dni:tak::tak::tak:a płyn fairy bardzo lubie wydajny dobrze myje ładnie pachnie tylko drogi zazwyczaj no ale tobie się trafiła okazja gdzie ty go kochana tak tanio kupiłaś?
ZAJRZYJCIE KOCHANE DO REALA :tak: ja żaluje ze zabralismy Gabi bo wziełabym jeszcze jabłkowe ale moze wysle męza bo onmoze jezdzic autobusami do woli :-D

Do góry