Witam wszystkie mamuski :-):-):-):-)
zaniedbałam Was wczoraj i sie nie pojawiłam,wybaczycie mi co?
posiedziałam trochę na allegro,oglądałam you can dance i sen mnie zmozył i poszłam spać.
Ale za to sie wyspałam.
też oglądałam

juz jestem jestem,myślałam że nie zauważycie mojej nieobecności

dowikla zgadza sie wcieło mnie do łóżeczka

wiktoria ja bym go jeszcze w nocy podkarmiała cycem tak do roku
to kup sobie żel czy maść na pogryzione brodawki a są do kupienia takie nakładki na sutki ,spróbuj go nakarmić przez te nakładki może mu podpasuje a Ciebie brodawki nie będą bolały :-)
zaniedbałam Was wczoraj i sie nie pojawiłam,wybaczycie mi co?

posiedziałam trochę na allegro,oglądałam you can dance i sen mnie zmozył i poszłam spać.

Ale za to sie wyspałam.
A co tu takie pustki moje dzieci już spią ja własnie kolacje zjadłam i oglądam YCD
też oglądałam

A gdzie jest Agnes
juz jestem jestem,myślałam że nie zauważycie mojej nieobecności

Dobranoc LUNA:-)
A AGNES gdzies mi migneła jakis czas temu i Ja wcieło![]()
dowikla zgadza sie wcieło mnie do łóżeczka

A dziewczyny mogłybyście mi pomuc.Nie wiem co mam zrobic jak byłam u lekarza z Kamilkiem to pytałam sie czy moge podawać kamilkowi kaszke w nocy a mówiłam ze podaje już 3 razy w dzień i lekarka mi mówiła zeby nie dawać bo może miec zaparcia i poleciła mi zeby kupić Nan albo Bebiko no i tak sie zastanawiam czy kupic i nie dawać już cyca czy jeszcze do roku go pokarmic bo cyca daje mu tylko w nocy ale mam jeszcze pokarm no a właśnie teraz mam super cyce tekie jędrne no ale przestaną byc takie tylko dam Kamilkowi cyca to zaraz opadnąNo i nie wiem czy kupic jutro to mleko czy nie M mówi że to odemnie zalezy ale ze może bym go jeszcze na chwile pokarmiła bo ze to wczesniak i dobrze mu to zrobi jak będzie jadł mojego cyca niz te mleka bo ze to na chemi poradzcie mi coś
![]()
wiktoria ja bym go jeszcze w nocy podkarmiała cycem tak do roku

As to twojim zdaniem nie kupować tego mleka ja bym go nawet w dzień karmiła tylko że mnie pogryzł i bolą mnie brodawki jedna to mnie boli już od samego począdku a teraz zaczeła druga bolec ale może to jakoś wytżymam przynajmniej w nocy no wsumie Martynke karmiłam 2 lata
to kup sobie żel czy maść na pogryzione brodawki a są do kupienia takie nakładki na sutki ,spróbuj go nakarmić przez te nakładki może mu podpasuje a Ciebie brodawki nie będą bolały :-)