madziulanatasza
Fanka BB :)
Hi hi ,ja do reala mam 100 kilosów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No proszę jak zdrowo-tylko chwalić, ja też kożystam, że na biletyn ie mam i na pieszo chodzę nawet do mamy na drugi koniec miasta.na mnie działa stres odchudzającoi bardzo dużo robie dziennie kilometrów spacerując z dziecmi prawie wszędzie chodze na piechote nie jezdze autobusami bo nie mam na bilety ;-)
jem tylko małe śniadanie najczęsciej musli i jogurt naturalny kawa obiad raczej noramlny do 18 coś tam jeszcze przekąszę ogorek pomidor a po 18 mineralna i jabłka
![]()
Udane zakupy, ja moge liczyc tyko na Kaufland albo Carrefour, do pierwszego częściej chodzę, choc do drugiego mam o wiele bliżej. Tak więc jeśli któraś zauważy w nich promocję to niech krzyczy, skorzystam z przyjemnościąwczoraj mi sie zakupy udały kupiłam Lenor tego Oxygen purity pięknie pachnie ;-) za 2 l zapłaciłam 12.95 będzie na jaks czas no i takie drobiazgi jak dwa Fix-y maslo itp a i bardzo fajny płyn do garów w promocji bo tak to jest drogi FAIRY Pomarańcza 0,5L - zdjęcia produktu za dwie butelki 1 l w dwpaku zapłaciłam 7.99![]()
No i tak zapierniczałaś, że czas cofnęłaś. jak superman normalnie-nienormalnie!!!za to ja odwaliłam dzisiaj numer antek mnie obudził zerwałam się patrze na telefon 7.30 dawaj adamowi tempo podkręcam biegam robie mu kanapke przy akompaniamencie płaczącego antochy w łóżeczku ale galpouje ile wlezie pokrzykuje na adama ty się pośpiesz ubieraj się nie budź kulki nie marudź itp...........wszystko przyszykowałam zrobiłam mleko antkowi siadam żeby go nakarmić patrzę na telefon a tu 6.49no zwolniliśmy tempo
nie wiem jak ja to zrobiłam
![]()
Chyba Ci sięnie wydaje. A ja ostatnio kupiłamjakiś bardzo tani płyn do płukania, bo na nic innego nie miałam już a poprać musiałam, i kurcze za 3 zł koncentrat 2l i pachnie tak, że na całym balkonie brzoskwinie czuć. Nawet jak pranie już suche, no w szoku jestem, A taki gęsty, że szok. Jak żel.te aromatheraphy sa bardziej intensywne i nie trzeba ich tak dużo wlewac...Chyba że mi się wydaje...
![]()
Będzie dobrze i bedziesz miała w końcu spok€j. Trzymamy kciuki za bezbolesnośc zabiegu.a ja dzis na 13.30 jadę do dentystywreszcie mi skończy tą kanałówkę i będzie spokój
![]()
No rzeczywiście, może nie głupia, a głupiutka, nic Ci sie nie zmieniło, jak wielkie były, tak są:-):-):-)Powiecie że głupia jestem ale mi sie wydaje że mi piersi zmalały zobaczcie i ocencie same
Ech, znam to. Ale za to chociaz same potzrebne rzeczy kupuje, nie to co ja dośc często...Puścić m samego do sklepu ,pewnie zahaczy o hurtownie i moich rodziców,a my z Ksawkiem możmy głodować;-)faceci
Nic się stać nie stanie, wiem co mówię. Pracowałam w pralni 3 lata ponad. A zakup na medal.Ha, do Reala to mi się nie płaca, do Rybnika bym musiała jechac , na benzyne drożej niż bym zaoszczedziła na płynach
Może beda takie w zestawach też w Auchanie,Rossmanie, albo Visage'u bo tu tez często sa takie zestawy promocyjne
Tak jak ja Perwoll do czarnych ubrań 1,5kg proszek kupiłam za2,99 albo 3,99nie pamiętam dokłądnie... w Visage'u właśnie
kończyła sie data ważnosci, za 3 miesiące czy jakos tak, to sobie kupilam pamietam 4 ostatnie takie kartony bo juz nie było więcej- pusta półka
i pamiętam że ostatni karton zużyłam po terminie ważności i nic z tym nie było, bo co się może z proszkiem stac
![]()
Też się boje, właśnie na diendobrytvn o tym mówiąDziewczyny a słyszałyście o tej swinskiej grypie normalnie az sie boje co to bedzie