reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
koniec lenistwa, trzeba sie brac za sprzatanie, te okna może w końcu dam radę też umyc:sorry::sorry::sorry::sorry: zobaczyy czy bedzie mi sie chciało;-);-)

na mnie działa stres odchudzająco:-D i bardzo dużo robie dziennie kilometrów spacerując z dziecmi prawie wszędzie chodze na piechote nie jezdze autobusami bo nie mam na bilety ;-):-D jem tylko małe śniadanie najczęsciej musli i jogurt naturalny kawa obiad raczej noramlny do 18 coś tam jeszcze przekąszę ogorek pomidor a po 18 mineralna i jabłka :-D
No proszę jak zdrowo-tylko chwalić, ja też kożystam, że na biletyn ie mam i na pieszo chodzę nawet do mamy na drugi koniec miasta. :laugh2:
Zdrowo- wyłączając ten stres. Pamiętam, jak miałam stresik z klientem, a był to syn gangstera-szefa w tym mieście. Oj kuźwa, prze 2 tygodnie schudłam tak, że kiecke do ślubu mi 3 razu zwężali. Ni e wspomnę o uspokajaczach, fajkach i roztrzęsionych łapach. OJ, kierwnik ( ja ) w gacie srał, a szef se na karaiby wyjechał.

wczoraj mi sie zakupy udały kupiłam Lenor tego Oxygen purity pięknie pachnie ;-) za 2 l zapłaciłam 12.95 będzie na jaks czas no i takie drobiazgi jak dwa Fix-y maslo itp a i bardzo fajny płyn do garów w promocji bo tak to jest drogi FAIRY Pomarańcza 0,5L - zdjęcia produktu za dwie butelki 1 l w dwpaku zapłaciłam 7.99 :tak:
Udane zakupy, ja moge liczyc tyko na Kaufland albo Carrefour, do pierwszego częściej chodzę, choc do drugiego mam o wiele bliżej. Tak więc jeśli któraś zauważy w nich promocję to niech krzyczy, skorzystam z przyjemnością
Ja tez na Lenorku jechałam, czerwonym i czarnym-aromaterpi.A płynu PUR używam, nad FAIRY się zastanawiałam, ale jakoś jeszcze nie wypróbowałam-lepszy jest?

za to ja odwaliłam dzisiaj numer antek mnie obudził zerwałam się patrze na telefon 7.30 dawaj adamowi tempo podkręcam biegam robie mu kanapke przy akompaniamencie płaczącego antochy w łóżeczku ale galpouje ile wlezie pokrzykuje na adama ty się pośpiesz ubieraj się nie budź kulki nie marudź itp...........wszystko przyszykowałam zrobiłam mleko antkowi siadam żeby go nakarmić patrzę na telefon a tu 6.49:szok::szok::szok::szok:no zwolniliśmy tempo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:nie wiem jak ja to zrobiłam:-D:-D:-D
No i tak zapierniczałaś, że czas cofnęłaś. jak superman normalnie-nienormalnie!!!

te aromatheraphy sa bardziej intensywne i nie trzeba ich tak dużo wlewac...:tak: Chyba że mi się wydaje...:-D
Chyba Ci sięnie wydaje. A ja ostatnio kupiłamjakiś bardzo tani płyn do płukania, bo na nic innego nie miałam już a poprać musiałam, i kurcze za 3 zł koncentrat 2l i pachnie tak, że na całym balkonie brzoskwinie czuć. Nawet jak pranie już suche, no w szoku jestem, A taki gęsty, że szok. Jak żel.

a ja dzis na 13.30 jadę do dentysty :tak::tak::tak::tak: wreszcie mi skończy tą kanałówkę i będzie spokój :tak::tak::tak::tak:
Będzie dobrze i bedziesz miała w końcu spok€j. Trzymamy kciuki za bezbolesnośc zabiegu.

Powiecie że głupia jestem ale mi sie wydaje że mi piersi zmalały zobaczcie i ocencie same
No rzeczywiście, może nie głupia, a głupiutka, nic Ci sie nie zmieniło, jak wielkie były, tak są:-):-):-)

Puścić m samego do sklepu ,pewnie zahaczy o hurtownie i moich rodziców,a my z Ksawkiem możmy głodować;-)faceci
Ech, znam to. Ale za to chociaz same potzrebne rzeczy kupuje, nie to co ja dośc często...

Ha, do Reala to mi się nie płaca, do Rybnika bym musiała jechac , na benzyne drożej niż bym zaoszczedziła na płynach:-D
Może beda takie w zestawach też w Auchanie,Rossmanie, albo Visage'u bo tu tez często sa takie zestawy promocyjne:tak:
Tak jak ja Perwoll do czarnych ubrań 1,5kg proszek kupiłam za2,99 albo 3,99 :szok: nie pamiętam dokłądnie... w Visage'u właśnie:tak: kończyła sie data ważnosci, za 3 miesiące czy jakos tak, to sobie kupilam pamietam 4 ostatnie takie kartony bo juz nie było więcej- pusta półka:szok: i pamiętam że ostatni karton zużyłam po terminie ważności i nic z tym nie było, bo co się może z proszkiem stac :confused:
Nic się stać nie stanie, wiem co mówię. Pracowałam w pralni 3 lata ponad. A zakup na medal.

Hej dziewczyny!!

Nocka jako tako prawie wcale nie spałam a to Radek nie dał a później się źle czułam. No z babcią nie ciekawie niestety. Tata chodzi codziennie i nic nowego, bez zmian. Wczoraj się zaczął jakiś proces rozmiękczania mózgu. Jak narazie nie reaguje na leki ani nic. Dzisiaj może do niej pójdę. A tak się h** czuje że szkoda słów. Już na nic siły nie mam. Ordynator powiedział że musimy być przygotowani na wszystko. Moja mama może jutro przyjedzie z sanatorium, ale to nie wiadomo. Wczoraj tak się poryczałam że do tej pory serce mnie boli :no::no::no: w poniedziałek jeszcze matura i nie mam głowy do tego. Nie wiem jak to będzie :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry