reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny!!

Nocka jako tako prawie wcale nie spałam a to Radek nie dał a później się źle czułam. No z babcią nie ciekawie niestety. Tata chodzi codziennie i nic nowego, bez zmian. Wczoraj się zaczął jakiś proces rozmiękczania mózgu. Jak narazie nie reaguje na leki ani nic. Dzisiaj może do niej pójdę. A tak się h** czuje że szkoda słów. Już na nic siły nie mam. Ordynator powiedział że musimy być przygotowani na wszystko. Moja mama może jutro przyjedzie z sanatorium, ale to nie wiadomo. Wczoraj tak się poryczałam że do tej pory serce mnie boli :no::no::no: w poniedziałek jeszcze matura i nie mam głowy do tego. Nie wiem jak to będzie :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Beatko strasznie mi przykro.
Jak Ty masz sie dziewczyno nad maturą skoncentrować to ja nie wiem... Współczuję Ci z całego serca.
My mamy babcię bardzo chorą, ale to nie historia dla Ciebie.

reklama
Luna ja to już nie wiem. Nic mi się nie chce dosłownie. Ona jedna mi została i mam nadzieję że z tego wyjdzie. Nigdy nic jej nie było, a tu nagle... NO nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Trzeba żyć dalej. Tata poszedł teraz do szpitala i się dowie co i jak... Ach Luna ja poszukam jakiś ciuchów dla tej Moniki bo ja też mam 172cz i ważę teraz 48kg, przez dwa dni schudłam 3kg. więc może coś znajdę dla niej i wyślę. Jeszcze powiem siostrze żeby dla tego małego ciuszków poszukała i jakieś zabawki. Postaram się to wysłać jak najszybciej :tak:

beatko pomodle się za twoją babcie będzie dobrze musi być dobrze..........
a ty trzymaj się kochana.............

Ja też :tak:
LUNA
płyn Fairy jak dla mnie jest super ja duzo myję i 1 l butelka wystarcz mi na 2 msc bo on jest bardzo wydajny pierwszy raz ni wiedzialam ile wlac :-D i "zapieniłam" sie nieżle a i co najwazniejsze nie niszczy rąk teraz mam taki z gliceryną i rumiankeim moze nie pachnie rewelacyjnie ale jest super :tak: kiedys kupowalam taki biedronkowy Tymek jablko albo cytrynę ale lepiej zapłacic czasem więcej bo potem plyn jakis podrazni i leczenie rąk bedzie wiecej kosztowac :tak: tak jak wczoraj pisalam kupilam w lewiatanie plyn do płukania K Koncentraty do płukania K 1L i 2L ten fioletowy i nie jestem zadowolona bo zapach niezaciekawy :baffled: no i to uczulenie Teraz wlałam Lenora to zobacze :tak: i na pewno juz teraz kupie nastepnym razem Lenor albo Silan bo proszki to najczęsciej kupuję Vizir albo Persil

Dzięki Wam Kochane. Jakoś się trzymam, pomału zaczynam się z tym godzić. Idę coś zacząć sprzątać bo bałagan. Dzisiaj po obrączki idę potem zdjęcia wkleje jak nie zapomnę ;-);-)

Miłego dnia dziewuszki :-D:-D

ide poczytac co u Was nie bylo mnie wczoraj bo rano pojechalismy z m do sklepu potem odwiedzilismy moja babcie i pojechalismy po moja mame
moj m wysadzil mnie u mamy bo musial; jeszcze gdzies jechac a ja z mama poszlysmy pieszo...
no i potem robilam jej tipsy chyba ze 4 godziny
bo z mojaa mama to normalnie zawsze tak jest kurcze ona mnie tak rozsmiesza i wogole my siebie nawzajem potem przerwa na jedzenie na papieroska... heh i tak zlecialo....
jak nie zdaze odpisac to napisze jak bede u mamy bo teraz yto nie bardzo wyjasnie potem... na tajnym

reklama
Cześć dziewczyny;-)
Dawno mnie nie było znowu, zawalili mnie robotą, teraz siedzę i piszę jakieś kosztorysy:baffled::baffled::baffled:
Zaraz uciekam poczytać co tu się działo
A u mnie znowu choroba się rozpanoszyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w poniedziałek byłam z Misią u laryngologa bo katar jej nie przechodziłi do tego brzydko kasłała, dostała leki ale nie bardzo pomagały, miałyśmy się zgłosić w czwartek. Wczoraj nie puściłam jej do przedszkola, a po południu zadzwoniła do mnie do pracy moja mama, że Misia bardzo płacze i skarży się na ból ucha:szok: urwałam się z roboty i biegiem do lekarza, wykluło się zapalenie ucha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i antybiotyk. I zapisałam ją na badanie endoskopowe migdałków, wreszcie jakiś mądry lekarz i dał nam skierowanie bo podejrzewa trzeci migdał. Mamy termin na 3 czerwca.
Idę czytać:-D

Do góry