wiktoria12
Mama i żona :)
Fottka na T.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...A jak ty sie czujesz już niedługo rozwiązanie pewnie nie mozesz sie doczekac
W/g terminu to jeszcze 2 miesiąceNie wiem jak ja to wytrzymam
Ale noga mnie już nie boli, mogę śmigać
My już po zakupach i śniadanku. Helena rozrabia na balkonie
Kupiłam ten twarożek co go ostatnio reklamują, nie polecam![]()
Wytrzymasz wytrzymasz,silna kobita z Ciebie :-) jejku jak to zleciało,niedawno miałas na suwaczku20tc a tu proszę :-)W/g terminu to jeszcze 2 miesiąceNie wiem jak ja to wytrzymam
Dokładnie o ten z rzodkiewką, nie jest smacznyMa jakiś paskudny posmak... No i strasznie rzadki
![]()
Beatko, trzymaj się! Babcia mojego m też jest w szpitalu - trafiła tam tuż przed Wielkanocą w stanie krytycznym - lekarze nie dawali jej szans. W tej chwili twierdzą, że to chyba jakiś cud, bo babcia wprawdzie bardzo jeszcze osłabiona, ale dochodzi do siebie. Zobaczysz, że będzie lepiej. Trzeba w to wierzyć.Hej dziewczyny!!
Nocka jako tako prawie wcale nie spałam a to Radek nie dał a później się źle czułam. No z babcią nie ciekawie niestety. Tata chodzi codziennie i nic nowego, bez zmian. Wczoraj się zaczął jakiś proces rozmiękczania mózgu. Jak narazie nie reaguje na leki ani nic. Dzisiaj może do niej pójdę. A tak się h** czuje że szkoda słów. Już na nic siły nie mam. Ordynator powiedział że musimy być przygotowani na wszystko. Moja mama może jutro przyjedzie z sanatorium, ale to nie wiadomo. Wczoraj tak się poryczałam że do tej pory serce mnie boliw poniedziałek jeszcze matura i nie mam głowy do tego. Nie wiem jak to będzie :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Oj ta zapowiadana pandemia też mnie niepokoi, no ale miejmy nadzieję, że media trochę histeryzują - wiecie oni często ubarwiają różne rzeczy, żeby fajny temat wyszedł.Też o ty myślę czase ,ale nie ma co gdybać i histrryzować ,martwiła się będę jak dotrze i do nas ,pocieszam się ,że nie jest w 100% śmiertelna
madziula bo zrobić zakupy z pełnym portfelem to nie sztuka ale zrobić zakupy jak w portfelu podszewkę widać to wyzwanie![]()
Witaj Agunia! Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Misi, a dla ciebie cierpliwości - niedługo będzie lepiej.Cześć dziewczyny;-)
Dawno mnie nie było znowu, zawalili mnie robotą, teraz siedzę i piszę jakieś kosztorysy
Zaraz uciekam poczytać co tu się działo
A u mnie znowu choroba się rozpanoszyław poniedziałek byłam z Misią u laryngologa bo katar jej nie przechodziłi do tego brzydko kasłała, dostała leki ale nie bardzo pomagały, miałyśmy się zgłosić w czwartek. Wczoraj nie puściłam jej do przedszkola, a po południu zadzwoniła do mnie do pracy moja mama, że Misia bardzo płacze i skarży się na ból ucha
urwałam się z roboty i biegiem do lekarza, wykluło się zapalenie ucha
i antybiotyk. I zapisałam ją na badanie endoskopowe migdałków, wreszcie jakiś mądry lekarz i dał nam skierowanie bo podejrzewa trzeci migdał. Mamy termin na 3 czerwca.
Idę czytać![]()
Wytrzymasz, wytrzymaszW/g terminu to jeszcze 2 miesiąceNie wiem jak ja to wytrzymam