reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Muszę się wam jeszcze pochwalić, że jestem dumna z mojego dziecka, bo ten twarożek to on jadł łyżeczką! :szok: Bardzo ładnie chwyta łyżeczkę i wcelowuje do buzi bez większego wysiłku, w dodatku potrafi też mnie karmić :-D:-D:-D Dobre dziecko! :tak::tak::tak: Oczywiście jak już trochę sobie podjadł to zaczęła się zabawa w postaci wydłubywania paluszkami kawałków ogórka, a później łyżeczką przekładał sobie trochę zawartości miseczki na stolik i... zlizywał :szok::szok::szok: Wesoło było :blink:

reklama
no wyprasowałam:tak::tak:i spakowałam nas w 70% jeszcze kosmetyki pierdoły i będzie ok:tak:wnoisek my z piotrem zajmujemy 1/4 torby może nawet mniej dzieciaki to masakra julka 4 pary krótkich spodni 2 pary długich ,4 koszulki ,3 bluzy,kurteczka,piżama kosmetyki ,sandały ,adidasy,trampki na nogi:szok:adam -piżama,4 koszlki,3 bluzy,2 pary spodenek,3 pary długich spodni,kurtka,adidasy sandały na nogi,kosmetyki do tego oboje 4 pary gaci i skarpetek:szok:antoni-4 body długi rękaw ,4 body krótki rękaw,4 pary spodni,3 bluzy,2 piżamki,3 pieluszki flanelowe,30 pampersów,mleko ,kaszka kosmetyki,kurteczka,2 czapeczki,wózek kocyk do tego butelki itp....:szok:a ja 3 koszulki ,piżama 4 pary gaci jedne długie spodnie kosmetyki skarpetki stanik i krótkie spodenki:rofl2:piotr 3 koszulki jedne długie spodnie jedne krótkie 1 bluza gacie skarpetki kosmetyki:rofl2:jak to przeczytałam to stwierdziłam że o masakro kto tą torbe uniesie:szok::-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D
Sądząc po ilości bagażu to jedziesz na conajmniej tydzień:tak::tak::tak:

Muszę się wam jeszcze pochwalić, że jestem dumna z mojego dziecka, bo ten twarożek to on jadł łyżeczką! :szok: Bardzo ładnie chwyta łyżeczkę i wcelowuje do buzi bez większego wysiłku, w dodatku potrafi też mnie karmić :-D:-D:-D Dobre dziecko! :tak::tak::tak: Oczywiście jak już trochę sobie podjadł to zaczęła się zabawa w postaci wydłubywania paluszkami kawałków ogórka, a później łyżeczką przekładał sobie trochę zawartości miseczki na stolik i... zlizywał :szok::szok::szok: Wesoło było :blink:
Niech ma chłopak jakąś radoche z życia....:-D Ja po zakupach,kupiłam w su,ie wszystko he ,he pożyczyłam 3 dychy od brata i z bankomatu wyjełam 2 ostatnie plus portfelowa podszewka-Extra było,mam wszystko na grilla,a w razie jak zjemy do niedzieli to się dokupi na miejscu.Słuchajcie narodu tyle pod netto i biedronką jak przed świętami w szoku byłam

Brawo :laugh2: a moja Gabi odwaliła taki numer ze szok :szok: jak sie obudziła to dalam jej kaszy tak jak zwykle zjadala ja zajęłam sie posciela wynosiłam na balkon a Gabi z lodowki wyjęła sledzie po wiejsku bo wczoraj kupilismy i nie wiem ile zjadła ale zaraz zwymiotowala sfermentowanym mlekiem śledziem i cebulą jak ja pomyślalam co by bylo jak by od razu nie zwymiotowala strach sie bac :szok::szok: normalnie nie mozna jej spouscic z oczu a kiedys to pootwierała wszystki serki i jogurty :baffled: potem poszla do lazienki dostaje juz niestety do klamki i próbowała wszystkich kosmetyków :szok: musze pomyslec o blokadach przy Wojtku i Zuzi nie było tak

Sądząc po ilości bagażu to jedziesz na conajmniej tydzień:tak::tak::tak:

Niech ma chłopak jakąś radoche z życia....:-D Ja po zakupach,kupiłam w su,ie wszystko he ,he pożyczyłam 3 dychy od brata i z bankomatu wyjełam 2 ostatnie plus portfelowa podszewka-Extra było,mam wszystko na grilla,a w razie jak zjemy do niedzieli to się dokupi na miejscu.Słuchajcie narodu tyle pod netto i biedronką jak przed świętami w szoku byłam

o kurde :szok:ja mam isc do Biedronki ciekawe czy bedzie duzo ludzi:baffled: cos takiego musze miec do lodowki http://www.babyclub.pl/product-pol-1770-Multilock-blokada-lodowki-przyklejana-BabyDan.html

Ostatnia edycja:
Brawo :laugh2: a moja Gabi odwaliła taki numer ze szok :szok: jak sie obudziła to dalam jej kaszy tak jak zwykle zjadala ja zajęłam sie posciela wynosiłam na balkon a Gabi z lodowki wyjęła sledzie po wiejsku bo wczoraj kupilismy i nie wiem ile zjadła ale zaraz zwymiotowala sfermentowanym mlekiem śledziem i cebulą jak ja pomyślalam co by bylo jak by od razu nie zwymiotowala strach sie bac :szok::szok: normalnie nie mozna jej spouscic z oczu a kiedys to pootwierała wszystki serki i jogurty :baffled: potem poszla do lazienki dostaje juz niestety do klamki i próbowała wszystkich kosmetyków :szok: musze pomyslec o blokadach przy Wojtku i Zuzi nie było tak
:-D No tak to bywa z dziećmi! My założyliśmy bramkę w kuchni po tym jak Piotruś dostał się do przypraw i najadł się oregano :szok::szok::szok: A miał wtedy z 9 miesięcy - dopiero raczkował. Mamy też zabezpieczenia na szuflady, ale na Piotrunia nie działają :-D Szybko wyczaił jak to się otwiera i teraz jak tylko nikt nie patrzy to dopada do szuflady i cała jej zawartość znajduje się na podłodze w kilka sekund. :sorry:

To ci rozrywkowa panienka ,oczy wkoło głowy z taką agentką trzeba mieć ,dobrze że na wymiotach tylko się skończyło:tak:

Piotrulo wciągnął twarożek ze świeżym ogórkiem i miał przy tym dużo zabawy, bo uparł się, żeby jeść sam, więc postanowiłam nie protestować. :-D Jak zwykle upaprał się od góry do dołu, a do tego ucierpiał też stolik, krzesełko i dywan. :szok: Tego ostatniego to chyba niedługo się pozbędę, bo po tych wszystkich Piotrusiowych samodzielnych jedzeniach jest na nim tyle plam, że chyba niczym nie da się tego doczyścić. :zawstydzona/y:
No a teraz moje małe śpi, m zadzwonił z pracy, że będzie jednak później, bo nie mogą się obyć bez niego :sorry: A to oznacza, że mam chwilę dla siebie! :cool::cool::cool: Juuupi! :rolleyes:
Fajnie ze chce sam jesac chce sie usamodzielnic:tak:Ja bylam strasznie zawiedziuona jak Laura wypila sama kasze z butli:-D
ogromne gratulacje, super zdolny Piotrus:rofl2:i mama pojadla:-D
o kurde :szok:ja mam isc do Biedronki ciekawe czy bedzie duzo ludzi:baffled:
w biefdronce zewsze sporo ludzi wiec udanych zakupow

A ja wzielam sie za gadke przez telefon a Laura wziela sobie szmpon i wylala se na glowe tak tez musialam ja wlozyc do wanny.Nakarmilam ja a teraz siedzi na nocniku siku zrobila ale mowi ze jeszcvze bedzie kupke robic wiec mam czas heheh.Ja sama musze umyc wloski i zaczac brac sie za obiadek.DFzis piers z kurczaka z ryzem wiec luzik :)

to samo wczoraj było w realu ludzie robią big zakupy piwo napoje mięcho grille podpałki:szok::szok::szok::szok:
a madziula tyle rzeczy bo moje dzieci lubią się brudzić a ja nie mam zamiaru prać:tak::tak:a na ile jadę nadal nie wiem:no::no::no:

reklama
Do góry