Ja tez musze byc cala przykryta nawet latemu nas jest podobnie,Oliwka non stop sie odkrywaa ja czasem wstaje ja nakrywać,nie wiem jak mozna lubieć spać nienakrytym?ja nie potrafie tak zasnąć,musze byc zawsze nakryta
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez musze byc cala przykryta nawet latemu nas jest podobnie,Oliwka non stop sie odkrywaa ja czasem wstaje ja nakrywać,nie wiem jak mozna lubieć spać nienakrytym?ja nie potrafie tak zasnąć,musze byc zawsze nakryta
![]()
Przestań, co Ty mówisz, ja już wszytkie ciepłe ciuchy zakopałamAle ogladalam pogode i w przyszlym tyg ma byc nawet tylko 13 stopni![]()
Oj, maj ateż nie, jak ją przykryję zanim tak porządnie zaśnie to zaraz krzykLaura spi w majteczkach i koszulce na ramiaczkach ale jak zwykle na wierzchu nie lubi sie przykrywac![]()
Ja tez musze byc cala przykryta nawet latemW nocy sie odkrywam ale zasypiajac musze byc przykryta i pozawijana w koldre
;-)
Moja córa jeszcze nie śpi![]()
Agnes ja tez sie przykrywam a moj sie smiaje ze mnie:-)
a dlaczego Helenka jeszcze nie spi?????przeciez to juz póxna godzona,a co ona robi??ma w ogóle zamiar sie dzis połozyć?czy ma inne plany?
mój M tez sie ze mnie z tego smieje.ja też jestem nakryta po sama szyje ,inaczej nie usnę a M w samych gaciorachnieźle to musi wyglądać
![]()
dobranocCoś jej spani9e nie w głowieUparła się, że na tatę czeka. A M pojechał pomóc koledze w przeprowadzce...
A ja byłam w orseyBluzki się w zupełności nadają na ciążowe
M właśnie wrócił.
Dobranoc :-)
AGNES
Coz za szczegolowy wywiad przeprowadzilas z MAMA HELENKI
Moj M własnie wrocil do domuAle juz na dzien dobry a raczej an dobranoc juz mnie jakos wkurzyl
![]()