Mama Helenki
i Aniki :D
Chyba musze nadrobić zaległości, zaraz coś poszukam i wkleję 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamyChyba musze nadrobić zaległości, zaraz coś poszukam i wkleję![]()
Już ide oglądaćWiktoria, już jest
Potem powklejam więcej![]()
ach z tymi tesciowymi.moja mi sie w chałupie juz do niczego nie czepia.nigdy sie nie czepiała do porzadkow bo ona starszna syfiara a ja odwrotnie,ale zawsze ma jakies inne ale ale ja ja olewam.juz prze tyle sie wychowalaDzieńdoberek
Ale pikęna pogoda sie dziś znów szykuje
Spacer późniejszy murowany.
Plany na weekend teściowa sukcesywnie mi w końcu popsuła.
Dziś mamy przyjść na 15 na obiad ( wie, że nie moge nic zjeść, więc mam nadzieje, że chociaz nie zrobi pysznosci jak zwykle ) i bedziemy do późnego wieczora. Bo na 18 Piotr zawiezie ja do Gniewkowa na mnsze chyba za babcie. No a ja i mała zostaniemy z babcią. Trza przy niej być non toper, bo baaardzo chora.
Jutro zaś będzie u nas jej wizytacja. Z racji tego, że babci odstępować a już zostawiać samej to w ogóle nie wolno, nie ma kiedy przyjśc i kątów mi przeglądać, to sobie obmyśłiłą, że jutro Piotr przyjdzie się babcią zajmować a ona do nas wpadnie. Już się boję. Zaraz biorę się za Extra pożądki , a i tak będziemy mieć tyle do słuchania, że głowa mała.
Wiktoria-tajk sie smaialam tylkoWidze że cie ruszyłonie mam nic do piekarzy mój m tez poprostu o to chodziło ze chleb kroji sie w nocy no a nocka z piekarzami to sama rozumiesz ze M sie boji i mówi tak że NO TO BYSCIE NAPIEKLI CHLEBA
![]()
Witam witam.
fotki na T juz pooglądałam
słońce wyszło więc zapowiada sie ładna pogoda.A my o 15.00 mamy w domu imprezke małą.Siostra robi urodziny swojego syna-5lat konczy.no to dla dzieciaków bedzie szaleństwo.
to co zeby naT wkleic zdjecia to musze sobie gdzies jakies nowe konto zalozyc tak??????????
kolejne?