reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aA ja właśnie wróciłam z majowego spacerku ,dzieci były na deserku i na wacie cukrowej,taka rozpusta ,ja wypiłam kawke mrożoną i małe piwko ,m duże ,a trzepało nas z zimna jak w grudniu ,takie wiatrzycho M stawiał za dzisiejszą fuchę odkupienie win...no ma szczęście:-D

reklama
to co zeby naT wkleic zdjecia to musze sobie gdzies jakies nowe konto zalozyc tak??????????
kolejne?
Nie musisz konta nigdzie zakładać
u mnie w cieniu jest 12stopni i wieje chlodny wiatr.brrrr
U mnie też dzisiaj zimno było
Nie, ja zasnęłam koło 4:-)
To co tak późno
a to moja mini ogrodek i mini ogrodek kwiatowo0-sadowy:-)

no i skalniaczek
Śliczny ogródek jak ci wszystko urosnie to będzie jeszcze ładniejszy:tak:
ok juz sobie poradzilam z fotkami na T :-)
moze jutro wkleje inne bo niestety mala juz wstala(nie chwal dnia przed zachodem slonca).musze dac jej jesc i powoli sie bedziemy zbieram na grilla:-)
milego
Udanego grilla

My juz po drugim wypadzie:tak:Teraz sie juz ochlodzilo brrr
Zaraz wstawie focie ale tutaj bo na T nie umiem:baffled::-D

Czesc zdjec to dopoludnia a czesc z popoludnia:tak:

Załączniki

• SDC10483.jpg
    SDC10483.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 56
  • SDC10475.jpg
    SDC10475.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC10474.jpg
    SDC10474.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 43
  • SDC10473.jpg
    SDC10473.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 43
  • SDC10498.jpg
    SDC10498.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC10493.jpg
    SDC10493.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC10490.jpg
    SDC10490.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
A my idac z drugiego saceru do domu nie moglismy przejsc obojetnie obok Mc Donalds:szok:No i M kupil mi moja ulubiona kanapke i wlasnie ja spałaszowalam:-D:-D:-D

Jeszcze troszke i kapie mlodych:tak:W tv nic dzisiaj nie ma:no:Wiec wlacze sobie moze "To nie tak jak myslisz":-)

reklama
cześć już jestem:-D:-D:-D
rąk nie czuję, ale jutro będę miała zakwasy od tego machania pędzlem a potem wałkiem i po skakaniu po drabinie:baffled::baffled::baffled:
i do tego boli mnie głowa:wściekła/y:chyba za dużo świeżego powietrza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
widzę, że dzisiaj za dużo nie naprodukowałyście:-D
Anabuba fajny tenTwój mini ogródek

Do góry