reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczynki :tak:

Jeszcze trzeba umieć sms wysyłać :szok: źle przepisałam numer i nie mogłam się z Mlena skontaktować, ja to jestem sierota :szok::rofl2:

Lece śniadanko szykować :-p

reklama
Witam i ja:-)
My wstalismy koło 9:tak:Dominik pospal troszke dluzej:tak:Ja juz umyta ale nie ubrana,dziewczynki juz napite:tak:Zaraz robie sniadanko i szykujemy sie na wypad z siora:tak::tak::tak:

Dziewczyny-udanego spotkanka:tak::tak::tak:Napiszcie nam pozniej jak było:-)Chociz wiem ze napewno bedzie super;-)

Dzięki dziewczynki :tak:

Jeszcze trzeba umieć sms wysyłać :szok: źle przepisałam numer i nie mogłam się z Mlena skontaktować, ja to jestem sierota :szok::rofl2:

Lece śniadanko szykować :-p
heheh troche techniki :D wazne ze zauwazylas :D
Ja lece po pranie na balkon i zabieram sie za prasowanie:tak:
milego stania nad deska:-D
Tak sie zastanawiam czy zrobic sobie pasemka bląd i nie wiem bo jak będzie ładnie wyglądało to może sie przefarbuje na bląd:tak:

zacznij od pasemek a potem zobaczysz czy Ci dobrze w takich wloskach :)

płaciła teściowa i to ona załatwiła takich fachowców:no::no::no::no::no: nam pozostało tylko poprawianie na ile było to możliwe:baffled: i do tego jeszcze musimy sobie dach poprawić bo leje się na górze w łazience:szok::szok::szok:
Nie zazroszcz fachowej siły;-),ale bedziecie mieli co wspominać:-D

no właśnie, bo wszyscy porządni fachowcy wyjechali za granicę:tak::tak::tak:
Tu muszę zaprotestować ,mój m to budowlaniec,w pracy nigdy nie pije,partaczem nie jest,sam nasz dom stawiał(z pomocą brata i taty),domek sam stawiał dla wczasowiczów ,płytki kładzie ,tapetuje,instalacje elekrtyczna itd kładzie ,wiadomoże czasami nie wszystkio wyjdzie idealnie:-D:tak:a nie wyjechał ,bo ja go nie chcę póśćić,tutaj też dajeny sobie radę:tak:

Dziewczyny udanego spodkania
629d.png
bardzo udanego,bawcie się dobrze

reklama
A mnie wczoraj wieczorem nie było ,bo wylądowaliśmy na ognisku u znajomych,było super wesoło,poranek tylko mniej fajny:-D:-D:-D:-DWiecie ,dzisiaj mi się śniłyście ,że wróciłam z ogniska,,siadłam do kompa i opowiadam na bb jak było na ognisku,,strasznie się z tego śmiałam rano,widzicie jakie to uzależnienie ..nawt śni mi się ,że piszę:-D:-D:-D:-D

Do góry