reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Laski!

Nie ma co, nie będę nadrabiać zaległości bo mnie nie było chyba przez dwa dni :tak::tak::tak:

Ja siedzę i próbuję coś przeczytać na maturę ale nic mi nie wychodzi ;-);-) ach najwyżej hehe :-D:-D:-D Trzymajcie za mnie kciuki jutro. Jak wrócę to coś napiszę co i jak było :tak::tak::tak:

Miłego dnia życzę :-):-):-)
Będziemy kciuki trzymac napisz nam później jak ci poszło:tak:
O matko ale produkcja!! Dopiero nadrobiłam, a i tak się jeszcze gubię w tym wszystkim bo was nie znam jeszcze dobrze. Widze ze było spotklanko:) Milo :)
A mój mąż wczoraj chyba specjalnie popsuł auto, bo poszliśmy na działkę do jego kuzyna. Był tam zlot jego kolegów z żonami i dziećmi (od 14 miesięcy do 2 latek).... jak panowie poczują %%% to :crazy: boję się ze dziś policja przyjedzie i będzie sie pytała czy kogoś nie mordowali, a sąsiedzi to już na pewno złożą skargę o męczenie ich uszu!!
małe dzieci mały problem, duże dzieci duzy problem....
Nic sie nie martw jeszcze troche i nas wszystkie poznasz.:happy2:
Sąsiadka moich rodziców ma bliźniaczki z rocznika mojego Wojtka, jak jadę do rodziców to idę z młodym do nich. Dziewczynki bardzo fajnie się bawią, potrafią psocić osobno i ze zdwojona siłą razem :-)
Ja raczej nie zazdroszczę, ale podziwiam. Bo przy dwójce małych urwisów trzeba mieć nie tylko oczy dookoła głowy.
Oj jest przy dwójce roboty ja mam dwoje dzieci co prawda nie bliźniaki i 2,5lat jest między nimi rużnicy i jest czasem urwanie głowy z nimi a co dopiero bliźniaki podziwiam mamy bliźniąt że dają z nimi rade
Chyba znalazłam avatar najbardziej do nas pasujący :-)
Śliczny i pasuje do was
Patrysia no babcia dopiero dzisiaj lepiej. Zaczęła reagować jak się do niej mówi itd. Ale jak narazie nic więcej nie wiadomo :tak:
Dobrze że z babcią już lepiej
Ale tu pustki :no::no::no:
Ja siedzę i nic nie robię, uczyć już mi się nie chce, mózg mi się zlansuje przez to wszystko a na jutro muszę być wypoczęta :tak::tak::tak:Ach jak mi się nie chce tam jutro iść. Ale co będzie to będzie. Dobrze że ja mało się tym stresuję bo bym chyba nie spała całą noc :-D:-D:-D
Babcia poszła z Kubą na spacer więc mogę trochę od niego odpocząć. Gorąco jak nie wiem, a raczej duszno bynajmniej mi... Ach w strój bym wskoczyła i poopalała bym się ale u mnie nie ma gdzie :-( która dysponuje dużym trawnikiem koło domu? hehe
Haha ja mam duży ogród jest gdzie sie opalać zapraszam na opalanie:tak::-)
hej;-) ja już też w domku
Jednak zdecydowałam się zabrać Misię na mały spacer, było tak ciepło, że chyba jej nie zaszkodzi łyk świeżego powietrza:tak:

No i już po majówce, szkoda, że to co dobre tak szybko się kończy:-:)-:)-( i jutro znów do pracy:wściekła/y::tak:
No niestety już koniec dobrego i myśle że Misi nie zaszkodzi tylko bedzie lepiej
Ja ogladam Taniec z gwiazdami:tak:Dzieciaki bawia sie z chomiczkiem:-)Czekam az bedzie reklama i ide pozmywac naczynia i zrobic sobie capucinko;-)Potem kapiel maluchow i chyba do wyrka bo jestem jakas zmeczona
Ja tego nie oglądam denerwuje mnie to:wściekła/y:
Hejka i ja juz jestem w domku.Oliwka spi juz padnięta,wymęczyła się dziś na maxa,dosłownie za wszystkie czasy :tak::tak::tak::tak:
ale dziewczyny było zarąbiście,dawno sie tak dobrze nie bawiłam,mimo że nogi mnie bolą i jestem zmęczona to było suuuupeeeeerrrr :-D:-D:-D:-D

Pomeczę was zaraz fotkami,zrobilismy ich tyle że ho ho ,stówka na pewno :tak::tak::tak::tak::tak: nie bójcie sie az tylu nie wkleję :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fajnie ze majówka sie udała
oto nasza majówka,było bąbowo :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
śliczne fotki zazdroszcze wam widać że jesteście szczęsliwi
Witam wieczorową porą jeszcze poweselnie.
Jak znajdę chwilkę to Was poczytam.
Teraz wpadłam na chwilunię tylko się przywitać i powiedzieć,że u Nas wszystko jest oki.
pozdrawiam :-)
Witaj
a ja dziewczyny mowie juz dobranoc bo od czwartku mielismy gosci i tak chodzilam spc po 24.... niewyspana na maxa wiec ide dzis to nadrobic :-D:-D:-D

dobrej nocki wszystkim zycze... :-):-):-)
Dobrej nocki
i jest ciąg dalszy :-)
śliczne
Agnes fotki super, widać, że zabawa była przednia:tak::tak::tak: a największa atrakcja dla Oliwki to chyba ten kucyk co?
No kucyk śliczny

reklama
Byl juz troszke drinkniety i chyba na wzrok mu padlo:baffled:Najlepsze jest to ze on nie pamieta nic od momentu jak pekla szklanka:baffled:

Witam nowe mamusie:-)
Fajniutkie fotkeczki powklejalyscie:tak: ja wkleje ale nie dzis moze jutro znajde wiecej czasuBo znow pojade do Mojego a w jedna strone mam 40km wiec czas zleci.NO i byc moze z Laura bede musiala isc rano:-(

To ja sobie zaznaczę gdzie skończyłam czytać żeby potem się odnaleźć :) Dobrej nocki życzę :)

Czesc babeczki

wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(

Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze:sorry2:Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka:sorry2:

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem:)Puchne normalnie z tej dumy!!!
No to Aniu nie ciekawie zdrówka dla Męża no i mam dla Laury żeby rączka jej nie bolała

tak w malym palcu ale po operacji i reka do lokcia w gipsie:-( cikawwe na jak dlugo:confused: Nie byl mocno wstawiony raczej z szoku bo nim karetka dojechala a trwalo to 2 minutki to odlecial nam 2 razy:baffled:
No to nieżle zeby tylko odzyskał w nim czucie to jak to zrobił:szok:
To ja sobie zaznaczę gdzie skończyłam czytać żeby potem się odnaleźć :) Dobrej nocki życzę :)
Dobrej nocki

reklama
Do góry