super widac ze byla niesamowicie fajna zabawai jest ciąg dalszy :-)

o my good ale drogo zdzierstow totalne ale co zrobic przynaj,mniej Oliwka Ci sie wyszalalaA Oliwka najbardziej sie wyszalała na kulkach i takim pompowanym zamku,skakał jak szalona.Nie chciała z tamtąd wyjść za rzadne skarby,zrobiła taka histerie jak ją zabrałam ze szok.
Nie mogłam jej uspokoić.Ale zdzierstwo normalnie,za 6 min takiej zabawy na kulkach lub na tym pompowanym zamku trzeba zapłacić 6zła co to jest 6min dla takiego dziecka,Oliwka wchodziła chyba z 5 lub 6 razy po 6 min i tak było jej za mało.Zarabiaja na tym że szok.
zdrowka dla mCzesc babeczki
wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(
Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrzeLaura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka
Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiemPuchne normalnie z tej dumy!!!
oby Laura nie musiala odwiedzac lekarza z powodu raczki
masakra co moze sie stac dobrze ze wszystko sie skonczylo okMoja siostra kiedyś ze szczęscia wskoczyła przypadkiem na szklanke rozcieła wtedy stope pod palcami miała zeszywane ale sie krew waliła pamiętam że w kuchni mieliśmy takie duże płytki to 4 zalane były krwią a ona krzyczała z tego chyba szkou RATUNKU WYKRWAWIAM SIE ale do dzisiaj nie może zgiąć dokońca duzego palca

szybko przyjedzie nawet nie zauwazysz a juz bedzie w domku zleci Ci ten czasA ja wstałam bo nie mogę już spać. O 8.45 mój miś wychodzi na autobus i nie zobaczę go do piątku do 17 :-( Wczoraj napiekłam mu bułek na wyjazd a zaraz będę robić naleśniki żeby miała na drogę.
Nie chce żeby jechał ale i tak wiem że nie mogę go zatrzymać :-(
Oj chyba dzisiejszy dzień spędzimy z Karola na dworze :-(

super fotki ;-)Hej, i ja wstałam choć bardzo ciężko mi to szło.
Coś dzieje się z klawiaturą albo kompem. Nie mogę nic pisać. Od 7 rano się mączę, żeby poklikać i w końcu się udało. Wczoraj to samo. Zrzuciłam zdjęcia ze spaceru na kompa, weszłam na BB i na tym koniec.
Dziś od 8 będę wydzwaniać do stomatologa, żeby załatwic sobie szybszy termin niż 19 czerwieca Piotrka zarejestrować. Mam nadzieję, że się dodzwonię. Rejestracja tylko 1 dzoień w miesiącu i tylko telefoniczna. Masakra. Ale do niej na prawdę warto.
Agnes, Wasz wypad bombastyczny, nasz też wesoły
Solanki-1 i 2 posiadóki, bo bardzo zmęczona
3 i 4 cóż było robić dołączyłam się to chociaż mam zdjęcie
5 i 6 no tata nie gorszy
7 i 8 kocykowanie
9 i 10 piaskownica tuż pod blokiemna szczęście
fajna rodzinka z WasTo my zapraszamy do nas u nas słoneczko
A mój miś jedzie w delegacje do Sanoka ma tam mięć dyżury od 18 do 8 na bloku i ostatni ma z czwartku na piątek więc dopiero w piątek popołudniu się zobaczymy :-(
A to my:
1.na obronie magisterskiej męża
2.Karola dzwoni do babci
3.na weselu moich chrzestnych

dasz rade bvo silna jestesAnka, no strasznie współczuję , mieć nadzieję, tylko, że sprawność z palcem bedzie jak poprzednio. Gratuluję za to mądrej Córuni. Mama niech puchnie bo ma czego.
Anabuba, o co chodzi z tym bezpieczeństwem ( zdjęcia ) , chyba jestem mocno niedoinformowana.
U nas pogoda kiepściutka, słonka zero, za to wiatru w nadmiarze. A tu zakupy, wycieczka do PZU, a nawet nie chce mi się na balkon wyjść pranie pozbierać. Wczoraj jeszcze przy niedzieli robiłam, bo wyciągnęłam białą spódniczkę po zimie a tu na zgięciu żółty pas od leżenia, no na samym środku jakbym się osikała ( a może czegoś nie pamiętam ? ) a i tak się nie sprało. Któraś ma dobry sposób?
No i moje drogie dziś OSTATNI DZIEŃ DIETY!!! Nareszcie. Jutro zamawiam pizze. A tak w ogóle, to coś kiepsko na mnie ta dieta zadziałała. Głównie w niej o to chodzi, żeby zmniejszyć objętość żołądka, ponoć po 5 dniu nie powinno się już czuc takiego głodu, niemieć ochoty na między posiłkowe przekąski, a już w ogóle na ostre, słodkie itp. U mnie to w ogóle nie zdziałało, a co za tym idzie przewiduję szybki powrót do poprzedniej formy. Ech. Oczywiście nie zakładam zaraz przytyć, będę się strać trzymać, ale jestem żarłokiem, więc ciężka droga przede mną.
No, ale damy radę.

no to fajnieGodzina nieustannego dzwonienia i udało mi się zarejestrować nas oboje na 9 czerwca na 15.00. Super.
fajnie to wyszlo super...Medeuska z okazji świąt rozgrzeszenie Ci fundnę. Majówka to majówka...
A ja maiłam siępochwalić moim pomyśłem na firanki, ale nie wyglądają tak ładnie na zdjęciach jak na oknie...

bylam tam Sewek jeszcze byl maly bo chodzic nie umial to bylo w zeszlym roku... zdjecia mam na nkPatrysia byłas w tym parku w Marklowicach-Tropikalna Wyspa? Ja byłam 1 raz teraz 1.03 i powiem Ci ze fajniutko jestaż baaaaaaaardzo fajniutko
czysto- zamykają go o 20 chyba czy jakos tak
super, duży plac zabaw dla dzieci jest, tylko raczej dla starszych bo nie ma piaskownicy
Ale ślicznie jest, jak nie byłas to sie przejedzcie
Ja ide sprzątacnie chce mi sie ale cóż.....
![]()

dziewczyno oszczedzaj sie troche jeszxcze cos narobiszDużo zdrówka dla twojej rodzinki, a dla Ciebie duuuużo siły
A ja wczoraj miałam spaskudzone popołudnieWzięliśmy się z M za sprzątanie, ja wprawdzie tylko na zmywaku ale z 1,5h mi się zeszło i nadwyrężyłam sobie więzadło i miałam straszne bule brzucha
Całe szczęście do wieczora przeszło
U mnie dzisiaj piękna pogodaAle jeszcze ne wiem czy zdecyduję się na spacer do parku
Nie czuje się pewnie.
Chyba bedę w końcu musiała zorganizować małej jakąś piaskownice na podwórku. Nie chiałam tego robić bo tu straszny ruch i chałas, ale chyba już nie mam wyjśćia...

tez chce z nami pogadacwiktoria jak masz twarde piersi to sciągaj ręcznie troche pokarmu zeby nie zrobiły Ci sie zastoje bo w tedy to będzie okropnie bolało jak chol+era+++++++++++++++++++-
to
na6o
+napisała Oliwka mała artystka :-):-):-):-)

Malinka zdrowka dla Ciebie milosci od groma i spelnienia najskrytszych marzen