reklama
Joanna73
uzależniona od BB
a nie pal będziesz zdrowsza ;-)
a nie wiem czy wiesz ze ta kropka co poakzuje czy jestes aktywna u Ciebi jest szara tak jakby Cie nie było
a dziewczyny pewnie beda gadac wieczorkiem 

Joanna73
uzależniona od BB
zapytam w bibliotece jak bede za miesiąc

A Oliwka od godz 17.00 jest bez pampersa.Już 2 razy się posikała 

coś czuję ze będzie ciężko ale chcę spróbować.
Teraz jak jej poleciało po nogach to zaczęła mnie wołać i miała skrzywiona minę że ma mokro.Może sie w końcu nauczy.jak nie spróbuje to się nie dowiem.

Teraz jak jej poleciało po nogach to zaczęła mnie wołać i miała skrzywiona minę że ma mokro.Może sie w końcu nauczy.jak nie spróbuje to się nie dowiem.
Mama Helenki
i Aniki :D
To juz jest trzecia części z serii opowiadań. Ale chyba najlepsza 

S
Sol
Gość
Joanna - bo ja jestem incognito 

Joanna73
uzależniona od BB
moja Gaba tez tak zaczynalaA Oliwka od godz 17.00 jest bez pampersa.Już 2 razy się posikałacoś czuję ze będzie ciężko ale chcę spróbować.

Joanna73
uzależniona od BB
tak myslalm ze cos w tym jestJoanna - bo ja jestem incognito![]()

Mama Helenki
i Aniki :D
A Oliwka od godz 17.00 jest bez pampersa.Już 2 razy się posikałacoś czuję ze będzie ciężko ale chcę spróbować.
U mnie było tak samo, małej strasznie przeszkadzało. Ale była uparta i nie chciała wołać. Poprostu nie był to jeszcze jaj czas. Kiedyś się nauczy

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Mamo Helanki ato sa 2 pierwsze części?
Czarnoksiężnicy z krainy osobliwości - Philip K. Dick, C. Lewis, Terry Pratchett - Merlin.pl
Czarujące obiekty latające - Merlin.pl

Czarnoksiężnicy z krainy osobliwości - Philip K. Dick, C. Lewis, Terry Pratchett - Merlin.pl
Czarujące obiekty latające - Merlin.pl
Podziel się: