reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej;-)
czy ktoś tu wspomniał coś o "sadze o ludziach lodu"????
w czasach liceum przeczytałam całą serię, prawie wszystkie dziewczyny w klasie czytały, wymieniałyśmy się książkami, a potem kupiłam sobi całą serię:szok::szok::szok: (brakuje mi jednego tomu)
a którego Ci brakuje to sprawdze czy mam na zbyciu bo ja mam kilka tomow tylko i jak bym mial to moglabym Ci wyslac :tak:

reklama
a którego Ci brakuje to sprawdze czy mam na zbyciu bo ja mam kilka tomow tylko i jak bym mial to moglabym Ci wyslac :tak:
mam je spakowane i schowane gdzieś w pawlaczu, dawno tam nie zaglądałam:-( ale niedługo się przeprowadzam więc zrobię czystki we wszystkich zakamarkach i sprawdzę którego mi brakuje:tak: wtedy się do Ciebie uśmiechnę ok?;-)

Wysadzam Oliwkę Bardzo często co 15-20min.O 19.15 zrobiła siku do nocniku a o 20.00 siku i kupę.Ale sie cieszyła,biła brawo i dała mi buziaka.Mam nadzieję że zacznie w końcu wołać.na noc oczywiście założe jej pampersa a bój zaczniemy znowu od rana.Ale cieszę się że dziś już w sumie 3 razy załatwiła sie do nocnika.NO a mokrych ubrań ma dzis na swoim koncie aż 4 !!!!!:tak::tak::tak:

wysadzam oliwkę bardzo często co 15-20min.o 19.15 zrobiła siku do nocniku a o 20.00 siku i kupę.ale sie cieszyła,biła brawo i dała mi buziaka.mam nadzieję że zacznie w końcu wołać.na noc oczywiście założe jej pampersa a bój zaczniemy znowu od rana.ale cieszę się że dziś już w sumie 3 razy załatwiła sie do nocnika.no a mokrych ubrań ma dzis na swoim koncie aż 4 !!!!!:tak::tak::tak:
brawo dla oliwki :-d:-d:-d

wogóle sporo rzeczy mam poupychane po kątach i sama nie wiem co tam mam:baffled::baffled::baffled: dzisiaj na przykład odkryłam, że mam sporo ręczników:szok::szok::szok: a żadnej nowej pościeli, kupowałam tak przez kilka lat różne szpargały potrzebne w nowym domu i trochę się pogubiłam co już mam a czego jeszcze nie:shocked2:

Wysadzam Oliwkę Bardzo często co 15-20min.O 19.15 zrobiła siku do nocniku a o 20.00 siku i kupę.Ale sie cieszyła,biła brawo i dała mi buziaka.Mam nadzieję że zacznie w końcu wołać.na noc oczywiście założe jej pampersa a bój zaczniemy znowu od rana.Ale cieszę się że dziś już w sumie 3 razy załatwiła sie do nocnika.NO a mokrych ubrań ma dzis na swoim koncie aż 4 !!!!!:tak::tak::tak:
super:tak::tak::tak::tak: teraz jest najlepsza pora na naukę nocnikowania, nie ma dużo rozbierania w razie wpadki:-D:-D:-D

moja Laura poszła na drugi scpacer z Lenką więc trochę ogarniam mieszkanie
i zaraz idę coś zjeść bo nie miałam nawet czasu wciągnąć obiadu :tak:
Dobra z niej dziewczynka że pomaga mamusi
a ja miałam odprowdzic męża ale sie wrociłam bo ulica rozkopana i bardzo sie zachmurzyło także siedzimy w domku
moja lista ksiązek do przeczytania na ten miesiąc
1.ALEX KAVA" Fałszywy krok" Alex Kava - Fałszywy krok | NaKanapie.pl
2 CARLOS RUIZ ZAFON "Gra Anioła " Gra Anioła - Carlos Ruiz Zafon - Merlin.pl
3 Droga do przebaczenia - John Burnham Schwartz - Merlin.pl
4.MONIKA SZWAJA 'Jestem nudziarą" Jestem nudziarą - Monika Szwaja - Onet.pl Czytelnia
5 .IRENA MATUSZKIEWICZ "Gry nie tylko miłosne " Gry nie tylko miłosne - Książka - Wirtualna Polska
Mam nadzieje ze będe ciekawe bo dla mnie dzien bez ksiązki to dzień stracony :tak:
Miłego czytania
Mój mąż już w szpitalu.
A co robi w szpitalu:confused:
Hejka ;-) SOL :-D pogoda sie psuje :-p
U nas tez sie popsuła zimno już koło 5-ej było
A ja własnie ogladam Brzydule i dzieciaki tez:szok::tak::tak::tak:
No i oczywiscie nic nie wyprasowałam tylko zmieniłam chomikowi trociny:-D:szok:
Ja juz dawno nie oglądałam Brzyduli i nie wiem oco tam chodzi no to Dowikla dużo zrobiłaś:-D:-D
a mam dzis wrazenie ze dzis nie jestem zauwazana na forum :zawstydzona/y: a moze ta pogoda mnie dobija :wściekła/y:
Wydaje cie sie jesteśmy z tobą
Ja Cię widzę i próbuje zagadać a tu cisza :-D
A pogoda jak pod psem, Karola jest marudna i nie wiem czy to przez pogodę, czy przez to że nie ma taty czy to te zęby ją męczą. A najgorsze jest to że albo mi ciągle znika z oczu albo włazi mi na kolana i nie mam nawet jak iść zapalić :dry:
No to mamy następną mame która pali
a nie pal będziesz zdrowsza ;-):-p a nie wiem czy wiesz ze ta kropka co poakzuje czy jestes aktywna u Ciebi jest szara tak jakby Cie nie było :-D a dziewczyny pewnie beda gadac wieczorkiem :cool2:
No własnie miałam pisać że ciągle ci swieci na szaro
puk puk jest tu toś??????????

no jak zwykle:baffled: jak ja jestem to tu pusto:-D:-D:-D
Ja jestem dzieci już spią a ja ide po sałatke bo głodna jestem a jutro rano ide do dentysty a później na zakupy bo mamy braki :szok::confused:

Brawo dla Oliwki teraz już bedzie z górki:tak:

reklama
Do góry