reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam ciesze sie ze do nas dołączyłaśWitam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.

luna665
Mama grudniowa 2007
Nowe mamuśki??? Jak miło...
Hejka wszystkim, jak by któraś potzrebowała dietetyczne danie, to spędziłam pół dnia przed kompem i mam tego multum. Większośc sprawdzne.
A generalnie to dzień takie se bardzo byl. mała marudna, bo przyzwyczaiła się do obecności tatusia a tu nagle na cały dzień wybył do pracy.Marudna strasznie była.
Pogoda u nas paskudna, a ma byc ponoć o wiele brzydziej. Fuj. A ja już się przyzwyczaiłam do wygrzewania kości.
Hejka wszystkim, jak by któraś potzrebowała dietetyczne danie, to spędziłam pół dnia przed kompem i mam tego multum. Większośc sprawdzne.
A generalnie to dzień takie se bardzo byl. mała marudna, bo przyzwyczaiła się do obecności tatusia a tu nagle na cały dzień wybył do pracy.Marudna strasznie była.
Pogoda u nas paskudna, a ma byc ponoć o wiele brzydziej. Fuj. A ja już się przyzwyczaiłam do wygrzewania kości.
WitamWitam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.

wiktoria12
A co tak no i dobranocja tylko wpadlam na chwile pozegnac sie nie mam dzis na nic ochoty
malinka wpadlam tez miedzy innym by pozdrowic dziewczyny od Ciebie oj napewno tesknilysmy....
pa...
A dla mnie sie coś znajdzieNowe mamuśki??? Jak miło...
dopiero od niedawna działam aktywnie na BB wcześniej jeszcze w ciąży dużo podczytywałam szukając ciekawych informacji;-)Witam ciesze sie ze do nas dołączyłaś![]()
wiktoria12
No można sie tu wiele dowiedziec i to na rózne tematy.dopiero od niedawna działam aktywnie na BB wcześniej jeszcze w ciąży dużo podczytywałam szukając ciekawych informacji;-)
Witam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.
Witamy serdecznie :-)
.
luna to napisz mi na e-mail te dietetyczne dania.Będę wdzięczna

luna665
Mama grudniowa 2007
Poprzesyłam Wam dziewczyny, ale musze najpierw to wszytsko uporzadkowac, bo jest meksyk, no masakra ile tego. Wszystkiego wysyłać nie będę, bo bym padła, co ktróra lubi złoży zamówienie.
Idę do mojego, może troszkę czułości mi skapnie....hihi
Dobranoc dziewczyny, wskocze z rańca.
Papaśki
Idę do mojego, może troszkę czułości mi skapnie....hihi
Dobranoc dziewczyny, wskocze z rańca.
Papaśki
reklama
Podziel się: