reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja tak trochę sobie biegam od kompa do mojej kluseczki, tatuś ją dziś wcześnie ululał ale chyba coś się przyśniło bo się wiercić zaczęła

a ja tak trochę sobie biegam od kompa do mojej kluseczki, tatuś ją dziś wcześnie ululał ale chyba coś się przyśniło bo się wiercić zaczęła
No moje dzieci na ogoł idą wczesniej spać ale też ostatbio Kamilek mi marnie spi budzi sie w nocy płacze trzeba go kołysać na ręcach.A karmisz jeszcze małą

dziękuję za miłe przyjęcie, trochę chyba potrwa nim się odnajdę kto jest kto;-)

dziewczynki troszkę nadrobiłam reszta na jutro:tak::cool2:
dziękuję kochane za życzenia to milusie:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
witam nowe mamusie:tak::tak:
padam trzeba się wreszcie wyspać:cool2::cool2:

No moje dzieci na ogoł idą wczesniej spać ale też ostatbio Kamilek mi marnie spi budzi sie w nocy płacze trzeba go kołysać na ręcach.A karmisz jeszcze małą
Tak moja Asieńka jest jak najbardziej cycowa, zjada owszem już inne pokarmy ale cycorków to chyba nic jej nie zasąpi:-)

reklama
Do góry