reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja sie w koncu prztoczylam i wszytskie uciekaja?
dobranoc spiochom:-)
dla mnie jakas mloda godzina
pogoda sie troce popsula,wieje ale narazie nie pada,w nocy by moglo bo nie podlewalaam ogrodka;)
rzodkiewka juz mi wzeszla:-):-):-)

a P niestety nie zdla:no::no::no::no::no:
zagapil sie iwjechal na czerwonym swietle na skrzyzowanie.ehhh...

reklama
Anabuba - zda następnym razem :tak: zgorzel parszywa rzecz - mam nadzieję że masz dobrego sadystę bo często zgorzele kończą się wyrwaniem zęba jak są niewłaściwie leczone. Sama przez to przeszłam - 2 miesiące leczenia i brania antybiotyków :no: A o rzodkiewce mi nie wspominaj bo jeszcze królika opłakuje - moja matka jej dała rzodkiewkę - porażenie ośrodkowego układu nerwowego i zatrucie azotanami - 4 dni kroplówek zakończone zastrzykiem usypiającym :-:)-:)-:)-:)-(

Gaduły pierońskie - nie wyrabiam was czytać !!!​

Karola mi już śpi, z Joanną pogadałyśmy sobie 65 min przez telefon i jutro będziemy kończyć tą pogawędkę :-p Nie chce mi się spać, ale boję się że mała mi się obudzi jak będę tak klepać w klawiaturę :sorry2:
Zaraz poszukam jakichś fotek, niestety te najbardziej aktualne ma mój mąż ze sobą na lapku.

Anabuba - zda następnym razem :tak: zgorzel parszywa rzecz - mam nadzieję że masz dobrego sadystę bo często zgorzele kończą się wyrwaniem zęba jak są niewłaściwie leczone. Sama przez to przeszłam - 2 miesiące leczenia i brania antybiotyków :no: A o rzodkiewce mi nie wspominaj bo jeszcze królika opłakuje - moja matka jej dała rzodkiewkę - porażenie ośrodkowego układu nerwowego i zatrucie azotanami - 4 dni kroplówek zakończone zastrzykiem usypiającym :-:)-:)-:)-:)-(

Gaduły pierońskie - nie wyrabiam was czytać !!!​

Karola mi już śpi, z Joanną pogadałyśmy sobie 65 min przez telefon i jutro będziemy kończyć tą pogawędkę :-p Nie chce mi się spać, ale boję się że mała mi się obudzi jak będę tak klepać w klawiaturę :sorry2:
Zaraz poszukam jakichś fotek, niestety te najbardziej aktualne ma mój mąż ze sobą na lapku.
jak to mowia do 3 razy sztuka:-)
bo to jest bardzo rozgadany i wciagajacy watek:-):-):-)
moja rzodkiweka bedzie calkowicie ekologiczna bez nazwozow

jak to mowia do 3 razy sztuka:-)
bo to jest bardzo rozgadany i wciagajacy watek:-):-):-)
moja rzodkiweka bedzie calkowicie ekologiczna bez nazwozow
Ja za drugim razem zdałam ale stare egzaminy :tak:
To mam nadzieje że nikt się rzodkiewką nie zatruje :-D;-)

Sol wysłałam ci wiadomośc na prv
Napisałam esej :-D

Jak byłam na staraczkach (zresztą niedługo się tam wybieram ponownie) to jak miałam dzień do nadrobienia to było max 10 stron, a tu 10 stron się potrafi w 2 godziny wymnożyć :baffled:

No i bym zapomniała a obiecałam - taki misz masz ale coś wynalazłam w miarę świeżego.
1. Karoli samodzielne jedzenie
2. My i nasze zwierzaki
3. Ja i moi chrzestni (ich ślub)

reklama
Wysadzam Oliwkę Bardzo często co 15-20min.O 19.15 zrobiła siku do nocniku a o 20.00 siku i kupę.Ale sie cieszyła,biła brawo i dała mi buziaka.Mam nadzieję że zacznie w końcu wołać.na noc oczywiście założe jej pampersa a bój zaczniemy znowu od rana.Ale cieszę się że dziś już w sumie 3 razy załatwiła sie do nocnika.NO a mokrych ubrań ma dzis na swoim koncie aż 4 !!!!!:tak::tak::tak:
brawoOliwka :-):-):-)

Witam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.
witamy serdecznie

Witaj MALINKA
Jasne ze tesknilysmy:tak::tak::tak:I to bardzo,baaardzo:-)

AS
No wybaczymy;-)
A cos sie stało:confused:
nic się nie stało ,ale nie mam czasu Was poczytac i dlatego tak napisałam

Do góry