reklama
no to fajnie ja tez sewkowi bije brawo i pokazuje co zrobilPrzyszli juz z dworu,rozebrałam Oliwke i od razu posadziłam na nocnik i od razu nasikała i to bardzo dużo.I w trakcie sikania biła sobie brawo i sie cieszyła.
mały sukcesik.

Malinka a ja Ci chyba zapomniałam złożyć życzeń.dziewczyny jeszcze raz dziękuję za życzenia![]()

STO LAT STO LAT
w zdrowiu i miłości :-)
wróciłam z julką i moją gangreną z reala dał mi popalić słoiczek zakupiony i co najważniejsze kupiłam sobie w prezencie urodzinowym wagę a co

muszę jakoś ogarnąć mieszkanie ale tyle tego że...............no już mi się nie chce

luna ja jestem specjalistka od wątróbki bo uwielbiam.....ja namaczam w mleku na 2-3godzinki potem obtaczam w mące i na rozgrzany tłuszcz uwaga bo lubi strzelać....potem przekładam do garnka podsmażam lekko cebulke okrojoną w piórka dodaje ją do wątróbki podlewam lekko wodą i dusze całość 20-30 minut..sole na talerzu bo inaczej twardnieje....

muszę jakoś ogarnąć mieszkanie ale tyle tego że...............no już mi się nie chce

luna ja jestem specjalistka od wątróbki bo uwielbiam.....ja namaczam w mleku na 2-3godzinki potem obtaczam w mące i na rozgrzany tłuszcz uwaga bo lubi strzelać....potem przekładam do garnka podsmażam lekko cebulke okrojoną w piórka dodaje ją do wątróbki podlewam lekko wodą i dusze całość 20-30 minut..sole na talerzu bo inaczej twardnieje....
madziulanatasza
Fanka BB :)
czuje się wtedy dorosła mała cwaniaraPrzyszli juz z dworu,rozebrałam Oliwke i od razu posadziłam na nocnik i od razu nasikała i to bardzo dużo.I w trakcie sikania biła sobie brawo i sie cieszyła.
mały sukcesik.
A ja miałam mielone z wczoraj ,ziemniaczki z koperkiem i sałate ze szczypiorkiem z jog.nat.,ale się najadłam

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No Kamilek spi więdz ide pasowac ale bede zaglądać no inapiła bym sie kawy ale jeszcze zaczekam bo jeszcze znieczulenie całkiem nie zeszło
Podziel się: