reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przyszli juz z dworu,rozebrałam Oliwke i od razu posadziłam na nocnik i od razu nasikała i to bardzo dużo.I w trakcie sikania biła sobie brawo i sie cieszyła.
mały sukcesik.

reklama
a najwieksza radoche to Oliwka ma z tego że jak nasika do nocnika to wspólnie nocnik zanosimy do łazienki,wylewamy do kibelka i Oliwka sama spuszcza wodę w kibelku.Z tego faktu cieszy sie najbardziej.:tak::tak::tak::tak::tak:

wróciłam z julką i moją gangreną z reala dał mi popalić słoiczek zakupiony i co najważniejsze kupiłam sobie w prezencie urodzinowym wagę a co:cool2::cool2::cool2:
muszę jakoś ogarnąć mieszkanie ale tyle tego że...............no już mi się nie chce:cool2::cool2::cool2:
luna ja jestem specjalistka od wątróbki bo uwielbiam.....ja namaczam w mleku na 2-3godzinki potem obtaczam w mące i na rozgrzany tłuszcz uwaga bo lubi strzelać....potem przekładam do garnka podsmażam lekko cebulke okrojoną w piórka dodaje ją do wątróbki podlewam lekko wodą i dusze całość 20-30 minut..sole na talerzu bo inaczej twardnieje....

Przyszli juz z dworu,rozebrałam Oliwke i od razu posadziłam na nocnik i od razu nasikała i to bardzo dużo.I w trakcie sikania biła sobie brawo i sie cieszyła.
mały sukcesik.
czuje się wtedy dorosła mała cwaniara
A ja miałam mielone z wczoraj ,ziemniaczki z koperkiem i sałate ze szczypiorkiem z jog.nat.,ale się najadłam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:mniam mniam

reklama
Do góry