reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Witamy na forum
)
ja wkoncu kawke sobie lykne
ja wkoncu kawke sobie lykne
Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)
Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 majaNasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni
Pozdrawiamy
witam nową mamusię :-)
dowikla to wszystko jasne ja kilka lat na wildzie tam cyganów nie ma ale klimaty wiesz jakie

Tyle ,że ja kilka razy z gębą wyskoczyłam to potem mnie te penerki szanowały i nawet jak mojej Laurze rower ukradli to sie pożaliła im i po pół godz odzyskali

i kiedyś jeden z tych małolatów do mnie " niech się pani o Laurę nie martwi w szkole nikt jej nie ruszy ja o to zadbam " największy bandziorek to był

tyle ,że mysleli że z innych powodów tym autem przyjechałam bo jak wychodziłam to żartował że mam się jutro na komendzie zgłosić

ale dowikla klimat podobny jak na jezycach
luna665
Mama grudniowa 2007
U mnie z rana pięnie słonko świeciło, a jak na zakupy w końcu się wydostaliśmy, to wietrzycho , że głowe urywa. teraz zachmurzone aż ciemno. A miałam buty od szefca odebrać. Lipa.U nas też zimno pada i wiatr jest tak że dzisiaj ze spaceru nici
No to tylko korzystaj.Ja byłam w netto i kupiłam prawie same przyprawy, jakieś musli i zostawiłam 40zł. K***a na co?Wróciłam z zakupów.
Słuchajcie jakieś zakupowe szaleństwo u nas w Marcpolu.
Podchodzę na chemię i oczom nie wierzę.
Płyn Fairy Oxi balsam do naczyń 500 ml .stoi na półce za 2,99
i napisane,że cena stała
Masło Polskie 2,99 cena również stała
i najfajniejsze czekolady Alpen gold adwokat i malinowa po 1,69
a orzechowa i orzechowo-winogronowa 2,99
właśnie się tą orzechowo-winogronową zajadam.:-)
Patrysia włącz GG
A później poszłam na targ i kupiłam młodą kapuchę, kalafiorek, marchewkę, kalarepkę, groszek, kukurydzę, kości wędzone, por, papryka i nagotowałam takiej zupy, że mózg mięknie, pachnie samą słodyczą w domu.No ale za to to zapłaciłam już majątek. Wszystko drogie jak cholera. Ale nie mogłam się oprzeć, gar taki, że jak dla mnie i małej to na tydzień starczy, i M dojje z doskoku.
Taka z prawdziwego zdarzenie to nie jestem, ale zapraszam. Coś Tam Ci powiem i na pewno się sprawdzi. A przy okazji pogadamy i sobie pobiadolimy.a wiecie chętnie bym sie przeszła do wróżki ale takiej z prawdziwego zdarzenia
Co za suki. U nas cyganów już tak nie ma, tzn na ulicach, bo domów maja w cholerę. Kilka takich, że to bardziej pałacyki, a na takim terenie, że o-ja-cie.cygankom to ja nie wierze tylko patrza jak kasę wyciągnąć kiedys miałam zajście z jedną taką walnięta chciała mi powróżyć zaczepiła mnie na rynku powiedziałam ,że nie to wyrwała włos z głowy Laury miała wtedy z 4-5 lat i powiedziała że mnie przeklina i ze moje dziecko umrze Laura mi się rozpłakała a w między czasie druga ukradła mi kasę![]()
No wiesz, jeśli bedzieszmiała dostep do netu to nic strasznego. Byle byśmy mogły dalej gadać na BB.dziewczyny jak gangreniak jeszcze pomarudzi z tydzień tak intensywnie jak dziś to mnie na broniewskiego do wariatkowa wywiozą![]()

Aniu, napewno z tej miłości. Tyle przelałaś, że najgorsze bolączki odeszły.a ja mam zakwasy od noszenia Laury bo jak ja ta raczka bolala to czesto chciala na rece i sie tulila chyba z milosci tak predko jej odeszlo![]()

anka26_x_07
Moj oslabiony nawet biedny nie umial sie podniesc z wanny a swoje wazy
wysoki jest i ma 108kg ja przy wsojej wadze o polowe mniejszej od niego mialam ciezko go podniesc ale dalam rade.Niestety prowadzi firme juz wsiadl w auto z kierowca 
JUtro musi jechac do Polski az sie martwie oczywiscie z kierowca ale wiecie niech tak zaslabnie a mnie nie bedzie przy nim:-( troche sie boje

JUtro musi jechac do Polski az sie martwie oczywiscie z kierowca ale wiecie niech tak zaslabnie a mnie nie bedzie przy nim:-( troche sie boje

anka26_x_07
witam nową mamusię :-)
dowikla to wszystko jasne ja kilka lat na wildzie tam cyganów nie ma ale klimaty wiesz jakie
Tyle ,że ja kilka razy z gębą wyskoczyłam to potem mnie te penerki szanowały i nawet jak mojej Laurze rower ukradli to sie pożaliła im i po pół godz odzyskali
i kiedyś jeden z tych małolatów do mnie " niech się pani o Laurę nie martwi w szkole nikt jej nie ruszy ja o to zadbam " największy bandziorek to byłi fakt że mi Laury pilnowali jak oka w głowie a jak mnie mój przyjaciel kiedyś do domu radiowozem podrzucił to już w ogóle powiedzieli ze jestem swój człowiek
tyle ,że mysleli że z innych powodów tym autem przyjechałam bo jak wychodziłam to żartował że mam się jutro na komendzie zgłosić
ale dowikla klimat podobny jak na jezycach
Fajnie Laura ma swojego ochroniarza, extra!!
Fajnie Laura ma swojego ochroniarza, extra!!
miała Anka już nie mieszkamy w Poznaniu :-)
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To jeszcze nic straconegoniby karty kilka razy rozkładała;-) pamiętam siedziałam tam dobrze ponad godzinę, dużo sprawdziło się też jeżeli chodzi o bliskich i rodzinę, pamiętam że mówiła o 2 synach a póki co mam córeczkę

Kochana Milenkokurcze u nas taki ziąb się zrobił
niefajna ta pogoda zimno w domu bo juz nie ogrzewaja a temp. niskie teraz w nocy wymarzłam i coś czuję ,że mnie łapac przeziębienie zaczyna![]()

Witaj u nas i pisz częstoWitam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)
Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 majaNasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni
Pozdrawiamy
Podziel się: