reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)

Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 maja :) Nasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni

Pozdrawiamy

witam nową mamusię :-)

dowikla to wszystko jasne ja kilka lat na wildzie tam cyganów nie ma ale klimaty wiesz jakie :-D:-D:-D

Tyle ,że ja kilka razy z gębą wyskoczyłam to potem mnie te penerki szanowały i nawet jak mojej Laurze rower ukradli to sie pożaliła im i po pół godz odzyskali:-D

i kiedyś jeden z tych małolatów do mnie " niech się pani o Laurę nie martwi w szkole nikt jej nie ruszy ja o to zadbam " największy bandziorek to był :-D i fakt że mi Laury pilnowali jak oka w głowie a jak mnie mój przyjaciel kiedyś do domu radiowozem podrzucił to już w ogóle powiedzieli ze jestem swój człowiek :-D:-D:-D
tyle ,że mysleli że z innych powodów tym autem przyjechałam bo jak wychodziłam to żartował że mam się jutro na komendzie zgłosić:-D

ale dowikla klimat podobny jak na jezycach

U nas też zimno pada i wiatr jest tak że dzisiaj ze spaceru nici
U mnie z rana pięnie słonko świeciło, a jak na zakupy w końcu się wydostaliśmy, to wietrzycho , że głowe urywa. teraz zachmurzone aż ciemno. A miałam buty od szefca odebrać. Lipa.

Wróciłam z zakupów.
Słuchajcie jakieś zakupowe szaleństwo u nas w Marcpolu.
Podchodzę na chemię i oczom nie wierzę.
Płyn Fairy Oxi balsam do naczyń 500 ml .stoi na półce za 2,99
i napisane,że cena stała :szok::szok::szok:
Masło Polskie 2,99 cena również stała
i najfajniejsze czekolady Alpen gold adwokat i malinowa po 1,69 :szok::szok::szok::szok:
a orzechowa i orzechowo-winogronowa 2,99
właśnie się tą orzechowo-winogronową zajadam.:tak::-)
Patrysia włącz GG
No to tylko korzystaj.Ja byłam w netto i kupiłam prawie same przyprawy, jakieś musli i zostawiłam 40zł. K***a na co?
A później poszłam na targ i kupiłam młodą kapuchę, kalafiorek, marchewkę, kalarepkę, groszek, kukurydzę, kości wędzone, por, papryka i nagotowałam takiej zupy, że mózg mięknie, pachnie samą słodyczą w domu.No ale za to to zapłaciłam już majątek. Wszystko drogie jak cholera. Ale nie mogłam się oprzeć, gar taki, że jak dla mnie i małej to na tydzień starczy, i M dojje z doskoku.

a wiecie chętnie bym sie przeszła do wróżki ale takiej z prawdziwego zdarzenia
Taka z prawdziwego zdarzenie to nie jestem, ale zapraszam. Coś Tam Ci powiem i na pewno się sprawdzi. A przy okazji pogadamy i sobie pobiadolimy.

cygankom to ja nie wierze tylko patrza jak kasę wyciągnąć kiedys miałam zajście z jedną taką walnięta chciała mi powróżyć zaczepiła mnie na rynku powiedziałam ,że nie to wyrwała włos z głowy Laury miała wtedy z 4-5 lat i powiedziała że mnie przeklina i ze moje dziecko umrze Laura mi się rozpłakała a w między czasie druga ukradła mi kasę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za suki. U nas cyganów już tak nie ma, tzn na ulicach, bo domów maja w cholerę. Kilka takich, że to bardziej pałacyki, a na takim terenie, że o-ja-cie.

dziewczyny jak gangreniak jeszcze pomarudzi z tydzień tak intensywnie jak dziś to mnie na broniewskiego do wariatkowa wywiozą:nerd:
No wiesz, jeśli bedzieszmiała dostep do netu to nic strasznego. Byle byśmy mogły dalej gadać na BB.:-D:-D:-D

a ja mam zakwasy od noszenia Laury bo jak ja ta raczka bolala to czesto chciala na rece i sie tulila chyba z milosci tak predko jej odeszlo:sorry2:
Aniu, napewno z tej miłości. Tyle przelałaś, że najgorsze bolączki odeszły.:tak:

Moj oslabiony nawet biedny nie umial sie podniesc z wanny a swoje wazy :baffled:wysoki jest i ma 108kg ja przy wsojej wadze o polowe mniejszej od niego mialam ciezko go podniesc ale dalam rade.Niestety prowadzi firme juz wsiadl w auto z kierowca :baffled:
JUtro musi jechac do Polski az sie martwie oczywiscie z kierowca ale wiecie niech tak zaslabnie a mnie nie bedzie przy nim:-( troche sie boje:baffled:

witam nową mamusię :-)

dowikla to wszystko jasne ja kilka lat na wildzie tam cyganów nie ma ale klimaty wiesz jakie :-D:-D:-D

Tyle ,że ja kilka razy z gębą wyskoczyłam to potem mnie te penerki szanowały i nawet jak mojej Laurze rower ukradli to sie pożaliła im i po pół godz odzyskali:-D

i kiedyś jeden z tych małolatów do mnie " niech się pani o Laurę nie martwi w szkole nikt jej nie ruszy ja o to zadbam " największy bandziorek to był :-D i fakt że mi Laury pilnowali jak oka w głowie a jak mnie mój przyjaciel kiedyś do domu radiowozem podrzucił to już w ogóle powiedzieli ze jestem swój człowiek :-D:-D:-D
tyle ,że mysleli że z innych powodów tym autem przyjechałam bo jak wychodziłam to żartował że mam się jutro na komendzie zgłosić:-D

ale dowikla klimat podobny jak na jezycach

Fajnie Laura ma swojego ochroniarza, extra!!

reklama
niby karty kilka razy rozkładała;-) pamiętam siedziałam tam dobrze ponad godzinę, dużo sprawdziło się też jeżeli chodzi o bliskich i rodzinę, pamiętam że mówiła o 2 synach a póki co mam córeczkę
To jeszcze nic straconego:blink:
kurcze u nas taki ziąb się zrobił :baffled:

niefajna ta pogoda zimno w domu bo juz nie ogrzewaja a temp. niskie teraz w nocy wymarzłam i coś czuję ,że mnie łapac przeziębienie zaczyna:no:
Kochana Milenko:-D:-DŻartowałam Mlenko zdrówka dla ciebie i żeby cie nic nie złapało
Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)

Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 maja :) Nasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni

Pozdrawiamy
Witaj u nas i pisz często

Do góry