reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez chyba dzisiaj nagrzeje:tak::tak::tak:A juz napewno przed kapiela brrr
No ja Ciebie ANABUBA podziwiam za te spacerki:tak:bo ja to jestem mega zmarzlak
No ale jakbym musiala to tez bym pewnie chodzila
no wlasnie mus to mus bo tez pewnie bym sie dzis z domu nie ruszyla

mój M nigdy nie wiesza firanek :no::no::no::no: htwierdzi ze nie potrafi,raz go zagoniłam to go ręce strasznie bolały i zapowiedział że się do tego nie nadaje i więcej nie bedzie zakładał :-D:-D:-D:-D
a mnie to ręce mogą boleć .to sie nazywa sprawiedliwość :baffled:
moj wieszla ze 3 razy jak bylam w ciazy ale szkoda gadac:-)

mala wstala siku na nocnik zrobila
ide ja ubrac i siebie w koncu i brac sie za robote

reklama
oj ja jak wstałam to miałam ambitne plany na dziś, ale jakoś już mi przeszło i mam lenia, lecę chociaż jakieś pranie wrzucić

reklama
melduje swoja obecnosc

pogoda za oknem lipna pochmurno i zimno
chyba pogoda sie nam popsula ale co zrobic trzeba wyjsc z domku bo przeciez do glowy mozna dostac:baffled:

Laura pieknie spala w nocy a moj z tym gipsem to mnie tylko stresowal spalam tak czujenie ze tak jakby wcale:-Djeszcze by mi przylozyl w glowe i dopiero bym miala sen:-D:-D balam sie zeby go nie dotknac w szytego palca:baffled:
Moj o 7 pojechal do pracy a my wstalysmy o 9:-)
Zaraz sie ubieramy i lecimy do sklepu bo pieczywa brak:sorry2: dobrze ze Laura ma jeszcze mleko z kaszka:-D

Agnes gratulacje dla Oliwci pamietaj musisz byc wytrwala bo jak odpuscisz to nici z nauki;-)Powodzenia

Do góry