reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lady wszystkiego naj naj naj dla kiedownika!!!!!!!!!! a hubert wlasnie siedzi i sie giba ale zaczyna rozumiec do czego sa raczki!

reklama
Buziaczki dla kierownika < choc suwaczek zepsuty>
Moja polowka tyz w domu- wlasnie usypia Jaska i sam tez usnie- znajac zycie.
Ale wczorajk kupila fajniutkie ciuszki dla jasia i siebie- oczywiscie zdajecia jak kabel bedzie , bo nala go nie ma
Ja sie kiepsko czuje z powodu @
A na dodatek na 14 na to USG.........
Ide zzupke malemu wstawic- tylko jaka??? poszperam w przepisach!

multiflorallg8ap.jpg

Dużo radości w codziennych bojach! Usmiechu na pyzatej buzi, uścisku tłuściutkich łapek na szyi- najpiekniejszego na świecie.
Jasiowi- Jonatan z rodzinką.
Biedronko, niedługo rocznica slubu, co?
Jakie ekstrawagancje szykujesz? Hmm?

ale dzis smutno mi troche bo moja szwagierka w szpitalu wody jej odeszły i chyba urodzi a to dopiero 31 tc :( :( :( :( :(

reklama
Do góry