reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mlenka ja brokuły to tylko na surówke jadam do jakiegoś mięska lub w zupie jarzynowej,to niewiele pomogę.Muszę lecieć ,brat wpadł na herbatkę ,dziś nie pracują chłopaki 9A BRAT robi razem z m)bo pogoda paskudna ,to nie dość ,że m się pałęta to jeszcze brata przywiało:-D

reklama
Mi Laura z tymi brokułami dzisiaj wyskoczyła a ,że ona mało skora do jedzenia warzyw to podłapałam i chcę coś jej zrobic niech zje trochę witamin bo żadnej surówki nic zupełnie nie rusza :no:

ona to by co dziennie makaron jadła ale ile można , kombinuje z tym makaronem a dla L zawsze jeszcze coś dodatkowo wymyślam żeby makaronowstrętu się nie nabawił:-D

Lenka kolejny dzień ma luźne kupki a ten cholerny ząb nic , nie widac go nadal ale trzesobie to dziąsło cały czas , z jedzeniem nadal problem zauważyłam ,że mi odmawia obiadków i mleka:no: , deserki zje aż jej się uszy trzęsą ale poza nimi to wszystko wciskam i karmienie to godzina jak nic

mlena jak ma luzne kupki to ja bym ograniczyla mleko a bardziej dawala ziemniaki i marchewke, ryz bo skleja nie powoduje luznych kupek.A moze na snie dawaj jej kleik na wodzie, jatak dawalam Laurze.Nic dziwnego ze nie chce jesc bo zabek idzie

Lali wstala ide dac jej obiadek

własnie się załamałam :no:
kółko w wózku jest bez powietrza mam nadzieję ,że się nie przebiło a ta pompka dołączona do wóżka to do d... jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie pompuje , trzeba będzie z wózkiem na stację zapierniczac ale bez Lenki bo jak ona jest w wózku to ujechac nie można ciekawe jak ja to zrobię a stacja kawał drogi :no:

reklama
Do góry