co Ty tak zmieniasz avatarkidziewczyny czy wasze dzieciaki też takie marudne czy tylko moje tak mają![]()

ja juz to przeszla teraz czyms sie zajal ale jak cos mu nie pasi to pokazuje swoje ...
ale rano to sama wiesz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co Ty tak zmieniasz avatarkidziewczyny czy wasze dzieciaki też takie marudne czy tylko moje tak mają![]()
Moje tez takie sadziewczyny czy wasze dzieciaki też takie marudne czy tylko moje tak mają![]()
Szczęściaro Ty,marzenie jak ja bym tyle ważyła to potem jaką bym miała radochę ,żeby do mojej prawidłowej wagi wrócić czyli 67 kiloa ja sie wlasnie dowiedzialam ze mam niedowage hehehehe powinnam wazyc 56kg![]()
Dowikla ,kobito Ty to mnie zaskakujesz -Masz niedowagę-szczęściara nastepna...albo wiem,wejdę na tę stronę i też będę miała niedowagę możeA ile wazyszZreszta ja tez mam niedowage
Chociaz z moim apetytem to az niewiarygodne
;-)
NO COMMENTanka ta stronke co podalas to wg niej tez mam niedowage![]()
Witam ,witam bo my sie nie znamy,ostatnio tu się wesoło robiwitam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)
pozdrawiam!
To było do przewidzenia ,ze dotrze ,ale spokojnie na pewno pogromu nie będzie ,Własnie mowili na tvn ze do Polski dotarla grypa swinskaZarazona jest nia kobieta z wojewodztwa podkarpackiego ktora wrocila ze Stanow
![]()
też o tym słyszałam ,troche sie tego bojęWłasnie mowili na tvn ze do Polski dotarla grypa swinskaZarazona jest nia kobieta z wojewodztwa podkarpackiego ktora wrocila ze Stanow
![]()
Oj Dowikla-powiedz jak to jest jeść tak póżno i co się chce i nie tyć,a może ty w nocy biegasz na przykład do gniezna na czas lub na rowerze chociarz jeżdzisz po cichu![]()
ja uwielbiam jesc na noc... chyba zjem wiecej wtedy co za caly dzienOj Dowikla-powiedz jak to jest jeść tak póżno i co się chce i nie tyć,a może ty w nocy biegasz na przykład do gniezna na czas lub na rowerze chociarz jeżdzisz po cichu![]()
a moja kondycja hehe dlatego nie ganiam sie z SewkiemKochana z moja kondycja
Ja bym na autobus nie dobiegła
Ja kilka razy obiegne stoł jak bawie sie z dziecmi i mam zadyszke![]()