reklama
malina ale szalejesznowy awantarek nooooo mobilizacja w diecie![]()

Mój nowy avatarek raczej nie mobilizuje to raczej ku przestrodzeidę ,bo mnie m porywa ,mam nadzieje ,że się jeszcze wyrwę
![]()
boska ta mućka ;-);-);-) a gdzie Cie porywa???? chyba bedzie milusio.....

Helence wrócił humorek i apetytZajdla z tatą kolację
Zobaczymy tylko co będzie z kupą
Ale jestem dobrej myśli
A tu coś do pooglądania i poczytania na dobranoc![]()
Gina Carano będzie walczyć! Niestety z mutantem...
Dobranoc, do jutra
Ach zapomniała bym o najważniejszym, M naprawił dzisiaj kran, po miesiącuCuda, cuda...
![]()
To dobrze że z helenką lepiej.
naprawił kran powiadasz....hmmmm sama widzisz czasem cuda się zdarzają

Kurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła 

Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super

:-):-)
dużą mam już córę i jaką mądrą :-)

Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super

wiktoria12
Mama i żona :)
Malinka sliczne tylko sobie te napisy pousuwaj
No ale suwaczki sa slicznedziewczyny z suwaczkami tak zaszalłam że piotrek się ze mnie nabija![]()

no to fajnie , zdolniache masz normalnieKurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła
Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super:-):-)

brawa dla Oliwki

a gdzie ten link mialas mi przeslac tez bym sobie polukala hmmmm moze na tego faceta co pisalasdziewczyny z suwaczkami tak zaszalłam że piotrek się ze mnie nabija![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Patrysia masz linka The large collection of free forum avatars
reklama
Podziel się: