reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale mnie M wkurzył.Zawsze przychodził o 22.00 lub trochę przed, a tu 22.30 a go nie ma.Zaczęłąm sie trochę denerwować że go nie ma.I dzwonię a on mówi że siedzi sobie na dole z moim tatą i mecz ogląda.Jaka swinia,ja tu na niego czekam a on olewka.Mógl chociaż przyjść i sie przywitac i sobie pójść na ten mecz.
Niech spada na drzewo.
no mogl chociaz smsa wyslac

a już myślałam że wszystkie śpią:-D:-D:-D
pokombinuje dalej z awantarkami a co:-D:-Dmoże sobie mena z gołym torsem wkleje zawsze miło popatrzeć:-D:-D
malinka co Ty tu robisz o tej porze?????????????:-):-)

no i jestem sama.zostawiliscie mnie.ale jesteście dzis niedobre :tak::tak::tak::tak:
oj nie ,rozpislam sie na T. a ostatnio to z erguly mnie zostawiacie

reklama
a to Ci gagatek:sorry2: napewno przeprosi:-)
ta na pewno.:no::no::no::no:nie przeprosił.uważa że nie ma za co.
twierdzi że mi mówił rano że pójdzie od razu oglądać mecz na dół, ale na bank jestem pewna że nie mówił.
a nawet gdyby tak było to powinien przyjść i sie ze mną przywitać.i tak jestem na niego zła

a mój też na meczyk pognał,ale ja miła nie byłam. Obiadu nie ma, i powiedziałam do niego,żeby się bujał. Po całym dniu w robocie on marzy tylko o tym,żeby znowu wymknąć się z domu,haha. Jakie to męskie.:dry:ja sama położyłam dzieciaki spać. Dobrze,że chociaż były dziś dziewczyny u mnie na kawie, a potem ja jeszcze do znajomej z dziećmi pojechałam,boo tak to załamka. Pogoda do bani. Od paru dni nic tylko wieje i mży. Blee

Agnes nie zalamuj sie to juz meski punkt widzenia Nie ma na to lekarstwa:baffled:Mowia ze poinformowali a w realu zapomnieli bo tak czesto o tym mysleli:-D

Bedismall nie martw sie ja tez uwaam ze nie codzien musi byc obiad w domu.A pogoda to juz chyba kazdego dobija:sorry2:

Anabuba masz racje PANTOFELKI

Moj tato tylko czeka na deszczyk bo cos na podkarpaciu nie bardzo chcioalo padac nie wiem jak dzis ale ponoc niezla susza tam:baffled:

Dobranoc Anabuba

a jest tu jeszcze kto?

reklama
ja mam godzine do tyłu to mnie sen nie morzy,a poza tym zrobiłam sobie dziś relaks z dziećmi w sypialni, krótko mówiąc półgodzinny komar w dzień i dobrze mi z tym. A często czułam się jak jakiś złoczyńca,że jak to w domu jestem nie po to aby odpoczywać...
mój się na siłownię zapisał i odżywkę żłopie,a niech mu tam. Ostatnio mam go dość. Sama go na ten mecz wyganiałam,nawet często mówię,żeby nie wracał. A on się łasi itp
Chcę zgubić oponke,matko Patrysia jestem twojego wzrostu ale ważę jakieś 59kg...mogłąbym na brzuchu wyglądać lepiej

Do góry